Όμπρει Ο' Ντέι: To Sexy Multitasking Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Όμπρει Ο' Ντέι. Το όνομα μπορεί να το έχεις ξανακούσει, μπορεί και όχι. Τόσα που έχει κάνει –και έχει δείξει- είναι πολύ πιθανό να την έχει πάρει το αυτί σου ή το μάτι σου. Είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, συνθέτρια, στιχουργός, σχεδιάστρια μόδας, τηλεοπτική προσωπικότητα, πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι, κάνει σέξι φωτογραφήσεις και ξέρει να χρησιμοποιεί το twitter σωστά. Τι άλλο θες; Ίσως και να μαγειρεύει. Υπέροχο σέξι multitasking.


Το κορίτσι αυτό αγαπάει τον εαυτό του και το σκυλάκι του. Εμείς αγαπάμε αυτήν, και φθονούμε το σκυλάκι που μπορεί να κάθεται σε τόσο ωραία μέρη.


Αλλά αμέσως μετά ξεχνάμε κάθε φθόνο, αφού μας προσφέρει αυτές τις πόζες.


Βέβαια είναι και πολύ πατριώτισσα. Έχει μέσα της το πνεύμα του πατριωτισμού. Τιμά τις επετείους. Με τον δικό της τρόπο, βέβαια. Φορώντας μαγιό στα χρώματα της σημαίας ανήμερα της «Memorial Day»


Της αρέσει πάρα πολύ και η θάλασσα. Τι ωραία πλατφόρμα πετρελαίου!


Ώρες ώρες όμως την πιάνουν κάτι ντροπές, και ενώ έχει κάνει τις πόζες τις ολόγυμνες μετανιώνει, και λέει στους κακομοίρηδες στα περιοδικά να της πετάξουν ένα πράσινο χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι κακό photoshop.


Άλλες ώρες όμως αυτές οι ντροπές φεύγουν, παίρνει μία φίλη της και τσουπ στην σάουνα μαζί. Γυμνές. Ολόγυμνες. Ιδρωμένες. Να στάζουν. Χαμός. Κόλαση.


Α! Και κάνει και καλά πάρτι.


www.yupi.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...