Ο οργασμός σας κάνει ατρόμητες

Ανάμεσα σε άλλα, ένας οργασμός έχει και αυτήν την παρενέργεια.
Σας έχουμε ξαναπεί ότι εδώ στο Queen μαθαίνουμε τα πιο παράξενα δεδομένα για το σεξ και φυσικά, σας τα μεταφέρουμε. Η τελευταία παράξενη πληροφορία που μάθαμε λοιπόν, είναι ότι όταν η γυναίκα είναι σε οργασμό, τα σημεία του εγκεφάλου που συνδέονται με τον φόβο, κλείνουν.

Στο κρεβάτι με τον νέο: τι να προσέξεις

Το πρώτο ραντεβού ήταν καλό, στο δεύτερο περάσατε σούπερ και τώρα στο τρίτο (εντάξει για εσένα μπορεί να είναι και το πρώτο ραντεβού πρόδρομος για το κρεβάτι αλλά αυτή είναι μια τακτική που δεν χρειάζεται να εφαρμόζεις ειδικά με άντρες που σε ενδιαφέρουν και για το κάτι παραπάνω) έρχονται τα ζόρια.

Ποια είναι η μόδα του κρεβατιού??

Νομίζεις πως η μόδα έχει να κάνει μόνο με το στυλ και το λουκ που υιοθετείς στο γραφείο ή σε μια βραδινή σου έξοδο; Μέγα λάθος! Το στυλ που σε χαρακτηρίζει στο κρεβάτι μπορεί να σε κάνει την καλύτερη ερωμένη που είχε ο σύντροφός σου και να σε ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες γυναίκες.

Πως θα γίνετε η ιδανική σύντροφος

Αν νομίζετε ότι η ιδανική σύντροφος κρύβεται στις ιδανικές αναλογίες κάνετε λάθος. Μπορεί το πληθωρικό μπούστο ή τα καλλίγραμμα πόδια σας να τραβήξουν το βλέμμα του πάνω σας, σίγουρα όμως δεν είναι αυτό που θα τον κρατήσει κοντά σας.

Μαγιό… για όλες!

Είναι γεγονός ότι σε λίγες μέρες μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού. Επιτέλους θα κάνουμε και τα πρώτα μας μακροβούτια. Και όπως είναι φυσικό ακολουθεί η κλασική απορία όλων των γυναικών: «τι μαγιό θα φορέσω φέτος;»


Τα αρώματα του καλοκαιριού

Οι περισσότερες γυναίκες παραδέχονται πως, αν και χρησιμοποιούν καθημερινά αρώματα, δεν ξέρουν ποια είναι τα σωστά κριτήρια επιλογής. Γι’ αυτό και ο Fragrance Foundation των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε στη δημοσιότητα οδηγίες, για να αγοράσουμε το σωστό για εμάς άρωμα, ειδικά το καλοκαίρι.

Fendi Boutique

Βαλαωρίτου 2 & Κριεζώτου

Η πρώτη μπουτίκ του διάσημου ιταλικού οίκου Fendi στην Αθήνα είναι γεγονός. Άνοιξε τις πύλες της πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας σε ένα πανέμορφο τριώροφο νεοκλασικό, που παλιότερα στεγαζόταν το Gran Café di Amada και ήδη οι fashionistas της πρωτεύουσας έχουν σπεύσει να «προσκυνήσουν» τον ναό του στιλ και της πολυτέλειας. 


Φονικές κυρίες

Τις προσλαμβάνουν συμμορίες στο Μεξικό για την εκτέλεση αντιπάλων τους. Είναι ωραίες νέες και ξέρουν να σκοτώνουν ακαριαία. Ανυποψίαστο το θύμα πέφτει στην παγίδα.

O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι ο νέος Internet Explorer 9

Ο νέος Internet Explorer 9 της Microsoft είναι γεγονός! Ένας πανίσχυρος web browser με απίστευτες δυνατότητες είναι εδώ να ταράξει τα νερά των μέχρι τώρα γνωστών δυνατοτήτων στο internetικό surfing! Ανανεωμένος όσο ποτέ, με νέα εμφάνιση και συστήματα ασφαλείας για να νιώθετε σίγουροι , ήρθε τώρα να αποκαταστήσει τις “κακές φήμες” του γνωστού αυτού περιηγητή (browser). Είναι λοιπόν καιρός να τον εγκαταστήσετε κι εσείς στον υπολογιστή σας και να “χαρείτε” κάθε μέρα την πλοήγησή σας στο internet.

Καλοκαιρινά "tips" ομορφιάς

Το καλοκαίρι φτάνει και είναι καιρός να ετοιμαστούμε για να αλλάξουμε την ρουτίνα της ομορφιάς μας προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες του πιο ζεστού καιρού και του καυτού ήλιου. Θα δούμε σήμερα μερικά tips για να διατηρηθούμε και το καλοκαίρι φρέσκες και έχοντας πάρει τις σωστές αποφάσεις για την θερμότερη περίοδο του χρόνου.


Πώς να συνδυάσεις το κραγιόν με το βερνίκι σου όπως οι stars!

Συνδυάζεις χρωματικά την τσάντα με τα παπούτσια σου; Λάθος! Η μόδα επιβάλλει ελευθερία και συνδυασμούς αντιφατικών φαινομενικά μεταξύ τους χρωμάτων.

Τολμήστε τα ρούχα της δουλειάς όλη την ημέρα

Μπορεί για πολλές γυναίκες το συγκεκριμένο look, που όπως μαρτυρά και μόνο του (ρούχα της δουλειάς), να είναι άχαρο και άκομψο, για πολλές άλλες όμως είναι βολικό και άνετο.

Η Jessica Biel «Υπνωτίζει» με την Βοήθεια της Νέας Μάσκαρας της Revlon.

Ηθοποιός Jessica Biel θα  είναι το πρόσωπο που θα βλέπουμε στην διαφημιστική καμπάνια για την νέα μάσκαρα της Grow Luscious Plumping Mascara  της Revlon, «Hypnoteyzed».

Πως να διακοσμήσετε τα ράφια σας

Πολλές φορές, η εικόνα που έχουν τα ράφια που είναι τοποθετημένα στους τοίχους ή τα ράφια των επίπλων μας, όπως της βιβλιοθήκης ή του σύνθετου στο leaving room, μπορούν είτε να αναβαθμίσουν είτε να καταστρέψουν την συνολική εμφάνιση του δωματίου μας.

ΓΛΑΣΤΡΕΣ... ΓΛΑΣΤΡΕΣ... ΓΛΑΣΤΡΕΣ!

Οι  γλάστρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως διακοσμητικό στοιχείο ενός κήπου, είτε για τη δημιουργία ενός νέου, σε χώρους όπως μπαλκόνια , ταράτσες  όπως επίσης και για τη εσωτερική διακόσμηση.

Εγκυμοσύνη και γυμναστική

Είναι κοινά αποδεκτό ότι όσο πιο γυμνασμένη είναι μια γυναίκα τόσο πιο εύκολη εγκυμοσύνη θα έχει. Μεγάλη προσοχή όμως πρέπει να δίνεται στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, κατά τη διάρκεια του οποίου, αν δε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, δε μπορείτε να πάρετε αθλητικές πρωτοβουλίες.

MAKE UP SECRETS

Η Σιντορέλα, νικήτρια του δεύτερου Next Top Model δεν είναι ούτε 18 ετών. Η φρεσκάδα του προσώπου της ταιριάζει άψογα με τη νεανική διάθεση του μακιγιάζ Maybelline NY. Ο Γρηγόρης Πυρπύλης έβαλε όλη την τέχνη του και, με τη βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων, δημιούργησε ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει τη θηλυκή και κομψή πλευρά της Σιντορέλας. 

OI EΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ROITFELD

Δεν ξεκουράζεται λεπτό μέχρι να αποφασίσει αν θα κάνει site ή όχι.
Από την στιγμή που η Carine Roitfeld άφησε το τιμόνι της Γαλλικής Vogue στο τέλος του 2010, η ερώτηση στα χείλη όλων των fashion lovers ήταν μία : «Θα κάνει τώρα κάτι δικό της; Δικό της site ή ακόμα και δικό της περιοδικό»

Δαντελωτά Λευκά Φορέματα

Συνήθως όταν σκεφτόμαστε λευκή δαντέλα το μυαλό μας πάει σε φορέματα της  βικτοριανής εποχής και σε  νυφικά.
Φέτος όμως προτάθηκε για την φετινή σεζόν σε μεγάλες δόσεις στα fashion shows από πολλούς μεγάλους  οίκους όπως τους  Ralph Lauren, Brioni, Dolce&Gabanna και όχι μόνο.

Πέντε τρόποι για αδυνάτισμα στην παραλία

Μία ημέρα πριν το καλοκαίρι ξεκινήσει επίσημα κάτσαμε και βρήκαμε τους πέντε πιο εύκολους τρόπους για να κάψετε όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες στην παραλία διασκεδάζοντας. Μη σας πιάνει άγχος.

Χρήσεις του ξύλου στην κηποτεχνία

Το ξύλο ως φυσικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες κατασκευαστικές εφαρμογές. Είναι λειτουργικό λόγω των πολλών και διαφορετικών χρήσεων και ταυτόχρονα καλαίσθητο.
Χρήσεις του ξύλου στην κηποτεχνία.

Το μακιγιάζ σύμφωνα με το σχήμα των ματιών

Οι τεχνικές του μακιγιαρίσματος σύμφωνα με το σχήμα και το χρώμα των ματιών είναι το βασικό βήμα για την κατάλληλη
τόνωση της εμφάνισής μας. Τα μάτια είναι το ομορφότερο μέρος του ανθρώπινου σώματος. Είναι το «παράθυρο» για τον κόσμο γύρω μας, για τα αισθήματα και τα συναισθήματά μας, τα οποία νιώθουμε οποιαδήποτε στιγμή.  Τα μάτια αποτελούν μια τελειότητα και μια μοναδική γοητεία, που έχει ο καθένας από μας, ανεξάρτητα από το θύλο του.

Kαλοκαιρινό Fashion Bazaar από 6/6 έως 25/6

Η Shop & Trade σε προσκαλεί στο αγαπημένο σου καλοκαιρινό Fashion Bazaar! Από την επόμενη Δευτέρα μπορείς να κάνεις τι αγορές σου μέχρι -65%στο νέο, μοντέρνο χώρο 1.200τμ, στην Πειραιώς 222, Ταύρος (έναντι Δημαρχείου) και να αποκτήσεις  μοναδικά επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ!

Theia Corset Boutique

Ιπποκράτους 66

Ο κορσές είναι το σήμα κατατεθέν της και το καταλαβαίνουμε αμέσως μόλις μπούμε στην μπουτίκ της.

Σε ένα πολύ κοριτσίστικο χώρο με παλιά έπιπλα και έντονα χρώματα, η Θεοδώρα Προβοπούλου μας υποδέχεται για να μας μυήσει στον δικό της κόσμο, σε αυτόν της Theia

Πρώτες μέρες με το νεογέννητο

Αισθάνεστε ήδη εξαντλημένη στην προσπάθειά σας να φροντίσετε το μωρό που μόλις πριν λίγες μέρες ήρθε στη ζωή και στο σπίτι. Έρχονται ώρες που προσπαθείτε να θυμηθείτε γιατί επιθυμούσατε τόσο πολύ να γίνετε μαμά. Μην ανησυχείτε!

Το φως και ο σωστός Καθρέπτης Μπάνιου!

Όπως έχει προαναφερθεί, οι τελευταίες τάσεις στο μπάνιο είναι λευκά και φωτεινά χρώματα, με έντονα σχέδια στους τοίχους. Σε αυτά, οι καθρέπτες του μπάνιου έχουν διατηρήσει τη θέση τους ως ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού του μπάνιου, και καθορίζουν με έναν τρόπο το φυσικό και τεχνητό φως που αντικατοπτρίζεται και επιφέρει αλλαγές στη διάθεση και την αίσθηση.

Οργανωθείτε και φτιάξτε ένα φυτώριο!

Πριν ξεκινήσετε
  • Μετρήστε το χώρο και αποφασίστε από τι υλικό θα είναι η γλάστρες.
  • θα κάνετε ομαδικές φυτεύσεις ή μεμονωμένες, ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα μεγέθη και σχήματα γλαστρών.

Visionnaire: Serum Eπαναστατικής Σύνθεσης για Τέλεια Επιδερμίδα!

H Lancôme θα λανσάρει παγκόσμια τον Σεπτέμβριο ένα επαναστατικό all-in-one serum, που ονομάζεται Visionnaire, και το οποίο σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας θα χαρίζει στους χρήστες της πραγματικά όμορφη επιδερμίδα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Το σωστό άρωμα!

Ο
ι περισσότερες γυναίκες παραδέχονται πως, αν και χρησιμοποιούν καθημερινά αρώματα, δεν ξέρουν ποια είναι τα σωστά κριτήρια επιλογής. Γι' αυτό και ο Fragrance Foundation των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε στη δημοσιότητα οδηγίες, για να αγοράσουμε το σωστό για εμάς άρωμα, ειδικά το καλοκαίρι.

Δούκισσα Κάθριν: Πάσχει από τη νόσο των πριγκιπισσών;

Ε
ίναι γνωστό τοις πάσι: όταν κάποιος γυρίζει από διακοπές έχει βάλει τουλάχιστον ένα με δύο κιλάκια. Δεν συνέβη όμως κάτι ανάλογο με την Δούκισσα του Κέμπριτζ. Η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας γύρισε από το μήνα του μέλιτος πιο αδύνατη.

Καθάρισμα και μάζεμα χαλιών

Αν δε το έχετε κάνει ήδη, έχει έρθει η ώρα να μαζέψετε τα χαλιά σας και να τα τακτοποιήσετε ώστε να τα φορέσετε και πάλι του χρόνου. Η διαδικασία αυτή είναι λίγο βαρετή και χρονοβόρα, αλλά όσο σωστά και καλά το κάνετε τώρα τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να τα ξανατοποθετήσετε καθαρά και όμορφα και πάλι το χειμώνα.

Η αποβολή και ο χρόνος για μια νέα εγκυμοσύνη

Η αποβολή ή η απώλεια του εμβρύου πριν από τη συμπλήρωση 24 εβδομάδων κύησης επηρεάζει 1 στις 5 εγκυμοσύνες.
Περίπου 50% των γυναικών θα έχουν τουλάχιστον μία αποβολή κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Haute Couture Beauty: Το Νέο Cat-Eye Της Chanel Δια Χειρός Peter Philips

Εμπνευσμένος από τα λαμπερά ρούχα της κολεξιόν, ο Peter Philips -global director of beauty του οίκου- δημιούργησε ένα φρέσκο και λαμπερό beauty look με κυρίαρχο στοιχείο το μαύρο μολύβι στα μάτια.

Η διατροφική αξία του ανανά

Ο ανανάς ανήκει στα τροπικά φρούτα και μαζί με τις μπανάνες αποτελούν ίσως τα πιο δημοφιλή τροπικά φρούτα, τόσο στην χώρα μας όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τι κάνει όμως τον ανανά τόσο ισχυρά διατροφικά φρούτο; 

Φωτισμός ανάδειξης κήπων και εξωτερικών χώρων κατοικιών

Δυστυχώς o τεχνητός φωτισμός στην χώρα μας, αντιμετωπίζεται αποκλειστικά ως υποκατάστατο του φυσικού φωτός τις νυκτερινές ώρες, δηλαδή μόνο ως μια βασική τεχνολογία που εξασφαλίζει ικανοποιητικά επίπεδα ορατότητας και όχι ως ένας από τους βασικότερους παράγοντες που επηρεάζει την ανθρώπινη ψυχολογία...

Γιατί πρήζεται το στήθος µας;

Το πρήξιµο του στήθους αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα συµπτώµατα που µας ταλαιπωρούν. Συνήθως ωστόσο είναι αθώο και δεν γεννά ανησυχία.

Η εκδίκηση της ξανθιάς

Μπορεί ακόμη και οι ίδιες οι ξανθές να έχουν πιστέψει ότι η ευφυΐα δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους, αλλά αμερικανική επιστημονική έρευνα αποδεικνύει ότι είναι πιο επιθετικές, διεκδικητικές για τα δικαιώματά τους και αποφασισμένες να γίνει «το δικό τους», σε σχέση με τις μελαχρινές ή τις κοκκινομάλλες.

Ποιές τροφές καταπολεμούν τις φλεγμονές;

Οι φλεγμονές κατηγορούνται για πολλές σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι μια παλιά ή μια εξελισσόμενη μόλυνση μπορεί να «γεννήσει» Αλτσχάιμερ, έμφραγμα, έλκος, ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Διώξτε τις κηλίδες τώρα!

Πολλές κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι παρουσιάζουν κηλίδες και ενοχλητικές δυσχρωμίες. Οι αιτίες είναι αρκετές: ορμονικοί παράγοντες, κληρονομικότητα αλλά και η αλόγιστη έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία.

Προστατεύστε τα μαλλιά σας από τον ήλιο

Μπορεί οι περισσότερες από εσάς να περιμένετε το καλοκαίρι-εφοδιασμένες πάντα με τα αντίστοιχα αντηλιακά- για να κάνετε ηλιοθεραπεία, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα μαλλιά σας.


«Ζούσα με παγωτά, γλυκά και σουβλάκια»

Κι όμως η Έρικα έχει κάνει διατροφικές ατασθαλίες!

Τι κι αν υπήρξε πρωταθλήτρια, η Έρικα Πρεζεράκου είχε κάνει στο παρελθόν κάποιες διατροφικές ατασθαλίες.

«Όταν έκανα πρωταθλητισμό ακολουθούσα ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης. 

Οι φυτικές ίνες φροντίζουν τη γραμμή σας!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης μελέτης από το τμήμα Διατροφής του Ανθρώπου του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό “American Journal of Clinical Nutrition”, η κατανάλωση ολικής άλεσης δημητριακών (που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες) αντί επεξεργασμένων, μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στη γραμμή σας και πιο συγκεκριμένα στη μέση σας!

Προσέγγισε το αδυνάτισμα εναλλακτικά!

Μέθοδοι όπως η ύπνωση ή ο βελονισμός μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια κιλών; Ίσως.


Όμως, αν πρόκειται να κόψεις την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, ξανασκέψου το. Ωστόσο, υπάρχει μια τρίτη πλευρά, η πλευρά νου και σώματος, που ίσως να μην προσεγγίζεις. Δεν υπάρχουν πολλές έρευνες που να δείχνουν πόσο καλά αποτελέσματα έχουν οι συμπληρωματικές προσεγγίσεις. Να τι πρέπει να γνωρίζεις πριν τις δοκιμάσεις.

All Star με την υπογραφή της Missoni


All Star με την υπογραφή της Missoni

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους, η Converse και η Missoni, παρουσίασαν αυτή τη σεζόν δύο ακόμα μοντέλα Missoni All Star για άνδρες και γυναίκες.
Χρησιμοποιώντας τα γνωστά και δημοφιλή υφάσματα και μοτίβα της Missoni, τα δύο νέα σχέδια All Star ξεχωρίζουν με τις χαρακτηριστικές οριζόντιες ρίγες σε έντονα χρώματα.

Δοκιμάστε αυτά τα νόστιμα tips για να τονώστε την κοιλιά!

Το "φούσκωμα" σταματάει εδώ. Κάνοντας 200 κοιλιακούς την ημέρα δεν είναι αρκετό για να σας χαρίσει ένα ίσιο στομάχι. Χρειάζεται να τρώτε τα σωστά φαγητά που θα κάψουν τα επίμονα λίπη και θα βοηθήσουν δυναμικά την αύξηση στους μυς σας.

Βγείτε ακαταμάχητες στην παραλία

Έχετε καμπύλες; Σέξυ καμπύλες; Ψηλά το κεφάλι και βγείτε στην παραλία με όσα “όπλα” έχετε στα χέρια σας. Οι καμπύλες δεν είναι για να τις κρύβετε.
Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε μαγιό και πραγματικά ακαταμάχητα look για την παραλία, σε πολύ προσιτές τιμές.

Summer look A

1. Swimsuit Ulla Popken £26
2. Pull-on swim skirt Lane Bryant $17.99
3. Souk Braid Leather Toepost Sandals Monsoon £30.00
4. Colour-Block Oversized Sunglasses ASOS €15.38

Catwalk Style: Emilio Pucci 2011

Ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σύνολα είδαμε στο fashion show για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 του οίκου Emilio Pucci.
Με  boho στυλ η κεντητή tunic συνδυάζεται υπέροχα με το άσπρο σορτσάκι και τη overized ριγέ τσάντα στα χρώματα  θαλάσσας. Η εικόνα  μας παραπέμπει δίχως άλλο σε ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές.
Get the look

Πώς θα τον κάνεις να τελειώσει -όταν δεν...

Εσύ έχεις ήδη δει αστεράκια και μια και δυο και τρεις φορές αλλά εκείνος δεν λέει να συναντηθεί με την κορύφωση. Και μπορεί να μην ανησυχήσεις την πρώτη φορά, άντε ούτε και τη δεύτερη, όμως κάποια στιγμή θα αναρωτηθείς: γιατί δε τελειώνει; Κάνω εγώ κάτι στραβά; Πώς θα τον κάνω να γίνει κολλητός με τον οργασμό; Μην ανησυχείς! Υπάρχουν πολλές λύσεις και για την περίπτωσή σου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...