Φονικές κυρίες

Τις προσλαμβάνουν συμμορίες στο Μεξικό για την εκτέλεση αντιπάλων τους. Είναι ωραίες νέες και ξέρουν να σκοτώνουν ακαριαία. Ανυποψίαστο το θύμα πέφτει στην παγίδα.


Μια μεξικανική συμμορία προσλαμβάνει ωραίες νεαρές γυναίκες για να εκτελούν ανθρώπους, ούτως ώστε να αποκτήσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού έναντι των αντιπάλων της, σύμφωνα με όσα είπε ο Ροχέλιο Αμάγια, ύποπτος ως μέλος της, στην διάρκεια ανάκρισής του από την ομοσπονδιακή αστυνομία που μαγνητοσκοπήθηκε.



Περίπου 30 γυναίκες μεταξύ 18 και 30 ετών εκπαιδεύτηκαν τους τελευταίους μήνες πώς να προχωρούν σε εκτελέσεις, συνοδευόμενες και από άνδρες εκτελεστές, και έχουν σκοτώσει τους περισσότερους από τους στόχους της συμμορίας La Linea, ανέφερε ο Αμάγια. Το βίντεο της ανάκρισης δημοσιοποιήθηκε χθες Τρίτη.

"Είναι όμορφες. . . ώστε να συμβάλλουν στον αποπροσανατολισμό των αντιπάλων", είπε ο Αμάγια, φερόμενος ως στέλεχος μιας ομάδας εκτελεστών που δρα για λογαριασμό του καρτέλ της Χουάρες, στην πιο βίαιη πόλη της χώρας, τη Σιουδάδ Χουάρες.

Οι γυναίκες δρουν με τον ίδιο τρόπο με τους άνδρες και φέρουν ελαφρύ αλλά και βαρύ οπλισμό, πρόσθεσε.

Οι ομάδες που σχηματίζονται έχουν "ειδικότητες", όπως εκβιαστές, δολοφόνους, τσιλιαδόρους και άλλους, ενώ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει την ευθύνη για τις προσλήψεις των γυναικών. "Κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει την δουλειά κάποιου άλλου".


http://a-pistefto.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...