Haute Couture Beauty: Το Νέο Cat-Eye Της Chanel Δια Χειρός Peter Philips

Εμπνευσμένος από τα λαμπερά ρούχα της κολεξιόν, ο Peter Philips -global director of beauty του οίκου- δημιούργησε ένα φρέσκο και λαμπερό beauty look με κυρίαρχο στοιχείο το μαύρο μολύβι στα μάτια.


Όπως είπε ο Philips στο Style, πρώτα άπλωσε στο πρόσωπο των μοντέλων τη λαμπερή βάση Vitalumiere Aqua της Chanel (€49), πούδραρε με την Poudre Universelle Libre και στη συνέχεια πέρασε μερικές πινελιές με το Chanel Eclat Lumiere Highlighter Face Pen (€26,50), ενώ στα μάγουλα άπλωσε το ρουζ Ombres Tissées in Beiges.
Για τα μάτια, ο make-up artist δημιούργησε ένα cat-eye διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει: “Είναι ένα παιχνιδιάρικο twist” είπε ο Philips που σχημάτισε μια μαύρη διαγώνια γραμμή στα βλέφαρα με το Stylo Yeux Waterproof long-lasting pencil in Ebène της Chanel (€26,50) εμπνευσμένος από τις μαύρες κορδέλες που έδεσε ο Karl Lagerfeld γύρω από το λαιμό των μοντέλων.
Αν και το μαύρο eyeliner παραπέμπει συνήθως στα 60′s, ο Philips επίτηδες το έκανε διαφορετικό θέλοντας να “ξεφύγει το look από το ρετρό”.


http://www.thetrendreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...