Δούκισσα Κάθριν: Πάσχει από τη νόσο των πριγκιπισσών;

Ε
ίναι γνωστό τοις πάσι: όταν κάποιος γυρίζει από διακοπές έχει βάλει τουλάχιστον ένα με δύο κιλάκια. Δεν συνέβη όμως κάτι ανάλογο με την Δούκισσα του Κέμπριτζ. Η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας γύρισε από το μήνα του μέλιτος πιο αδύνατη.


Δεν φτάνει που είχε αδυνατίσει υπερβολικά για το γάμο, φαίνεται πώς έχει πάρει φόρα και έχασε κι άλλα κιλά. Τίποτα δεν θυμίζει τη ζουμερή και σέξι Κέιτ που ερωτεύθηκε ο Γουίλιαμ πριν μερικά χρόνια.
Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση με τους Ομπάμα η Κέιτ ήταν εύθραυστη ως πορσελάνη. Οι ειδικοί επί των βασιλικών θεμάτων που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα έχουν να σχολιάσουν ότι ανάλογη περιπέτεια με το βάρος της πέρασε και η 39χρονη πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, όταν παντρεύτηκε τον διάδοχο Φρέντερικ, αλλά και η 38χρονη Λετίσια της Ισπανίας, μετά το γάμο της με τον Φελίπε.
Από νευρική ανορεξία έπασχε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Όπως και η Βικτώρια της Σουηδίας, αλλά παλαιότερα η Καρολίνα του Μονακό. Γι' αυτό και η anorexia nervosa λέγεται και «νόσος των πριγκιπισσών» στην Ευρώπη.
Γεγονός είναι ότι οι πριγκίπισσες με το που παντρεύονται τους διαδόχους και αλλάζει η ζωή τους παθαίνουν ένα σοκ. Η πιο συνήθης αντίδραση είναι να χάσουν την όρεξη τους και να αδυνατίσουν υπερβολικά. Προφανώς αυτό συνέβη και με την Κάθριν.
Οι θαυμάστριες της ανά τον κόσμο εύχονται να μην γίνει σκελετός της εικόνας της και να διατηρήσει τις δυνάμεις της για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα της.
Για να δούμε...


http://www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...