Πώς να ξεφορτωθείς όποιον δεν γουστάρεις

Σου είπαν να μην είσαι πολύ εκλεκτική! Σου είπαν να δώσεις μια ευκαιρία στο επόμενο αγόρι που θα στην πέσει. Έλα όμως που το δοκίμασες το γλυκό (για μία ώρα, ημέρα ή εβδομάδα) και πλέον δεν μπορείς να αντέξεις τον ενοχλητικό, βλέπε νέα γνωριμία ούτε λεπτό παραπάνω. Πως θα ξεφορτωθείς τους ενοχλητικούς με ευγένεια και στυλ που ταιριάζει σε μια γυναίκα όπως εσύ!

Βάλε το στήθος σου στο παιχνίδι του σεξ

Με την κλειτορίδα σου έχεις ασχοληθεί ικανοποιητικά. Με το πέος του, κάνεις ό,τι μπορείς. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις στο παιχνίδι και το παραμελημένο στήθος σου που μπορεί να σου χαρίσει οργασμούς που ούτε είχες φανταστεί!

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

ΣΟΚ: Βίασαν πολεμική ανταποκρίτρια 300 άτομα

Συγκλονίζει όλον τον κόσμο και κυρίως την παγκόσμια δημοσιογραφική οικογένεια η σοκαριστική αφήγηση της πολεμικής ανταποκρίτριας του CBS, η οποία περιέγραψε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «60 minutes» την δραματική εμπειρία του βιασμού της από 300 αντικαθεστωτικούς τις ημέρες της εξέγερσης και των μεγάλων επεισοδίων στην Αίγυπτο.

Γυναίκες …δηλητήριο

Μπορεί οι άντρες να κατέχουν τα πρωτεία στην ιστορία των στυγερών εγκλημάτων, δεν είναι λίγες όμως και οι γυναίκες που έπραξαν ανάλογα εγκλήματα. Μπορεί να μην προκάλεσαν τόσο θόρυβο, αλλά έμειναν στην ιστορία για τις αδίστακτες δολοφονίες τους και τα αμέτρητα θύματά τους.

Σκιές στα μάτια σας σε λίγα δευτερόλεπτα!

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για έυκολο αλλά και ιδιαίτερα προσεγμένο μακιγιάζ. Σκιές σε αυτοκόλλητα χαρίζουν εύκολο, γρήγορο, ακριβές και ποιοτικό μακιγιάζ. Το μόνο που χρειάζεται είναι η σωστή εφαρμογή του αυτοκόλλητου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε αψεγάδιαστες σκιές στα μάτια σας.

Βότκα, μην την πίνετε μόνο…

…αξιοποιήστε τις απροσδόκητες χρήσεις της.

Όλες μας γνωρίζουμε ότι η βότκα είναι ένα από τα παγκόσμια, πιο δημοφιλή ποτά.

Υπάρχουν όμως και πράγματα που αφορούν την βότκα κι ενδεχομένως ούτε τα ξέρουμε ή ακόμα δεν τα φανταζόμαστε.

Τάση: Flatforms

Τα παπούτσια πού ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις.
Μία νέα τάση-υβρίδιο βρίσκεται προ των πυλών και ακούει στο όνομα flatforms (flat+platforms=flatforms). Ουσιαστικά είναι οι πλατφόρμες με ίσιο τακούνι από ψάθα, ξύλο, σχοινί και φελό. Το όλο στυλ παραπέμπει στη hippie δεκαετία του 70, με τα χρώματα και τον όγκο να είναι οι πρωταγωνιστές στα looks.

Η τσάντα της Νταϊάνα στα χέρια της Κέιτ Μίντλετον

Πρόσφατα, η 29χρονη Κέιτ εθεάθη να φέρει ανά χείρας την διάσημη D- bag του Οίκου Tod's, την τσάντα που είναι αφιερωμένη στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Μια πριγκήπισσα ξεχωρίζει από την τσάντα της!
Μια πριγκήπισσα ξεχωρίζει από την τσάντα της!

Πλεχτά και Μακραμέ Τάση Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011

Η ιστορία του μακραμέ ξεκινά από τους περίτεχνους κόμπους που έφτιαχναν οι ναυτικοί τον 19ο αιώνα, από νήμα, σχοινί, δέρμα και οποιοδήποτε άλλο εύκαμπτο υλικό, για να περάσει στις γιαγιάδες που έπλεκαν κουβέρτες και αλλά και κεντήματα με την τεχνική των κόμπων σε μια ειδική κατηγορία πλεκτών.

Δείτε τις επίσημες φωτογραφίες του πριγκιπικού γάμου!


Μπορεί φωτογραφίες από την παραμυθένια γαμήλια τελετή και την μεταφορά του πριγκιπικού ζευγαριού στο Μπάκιγχαμ να έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ωστόσο, το Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του γάμου!

Celebrities love T-shirts

Ένα απλό t-shirt είναι η πιο εύκολη  και δοκιμασμένη λύση όταν θέλεις να βγεις έξω για μια casual βόλτα. Πολύ περισσότερο, τα t-shirts με τα σλόγκαν και τις στάμπες είναι ότι πρέπει για να κάνει ένας σταρ τη διαφορά και ίσως κάποιες φορές,  να δηλώσει και κάτι. Να, λοιπόν, όσες "δηλώσεις μόδας" ξεχωρίσαμε τελευταία:

Τα νέα μαγιό της Triumph!

Το καλοκαίρι πλησιάζει…και ανυπομονούμε όλες να ξεκινήσουμε τις αποδράσεις με τους φίλους, τη ξέφρενη διασκέδαση στα beach bars και τις hot εμφανίσεις στις παραλίες…

Οι νέες συλλογές μαγιό Triumph και Miss Triumph, παρουσιάζουν και φέτος σχέδια, που καλύπτουν όλα τα γούστα και είναι ιδανικά για όλες τις περιστάσεις.

Μαράια Κάρεϊ Έγινε μητέρα!

Διπλή ευτυχία για τη διάσημη τραγουδίστρια και τον σύζυγό της: Το πρωί του Σαββάτου η Μαράια Κάρεϊ και ο Νικ Κάνον υποδέχτηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι που χαίρουν άκρας υγείας.

Τενοντίτιδα

Η τενοντίτιδα είναι ένας συνηθισμένος αθλητικός τραυματισμός, που συχνά προκαλείται από υπέρχρηση. Η τενοντίτιδα μπορεί να προκαλέσει βαθύ, οξύ πόνο εξαιτίας της φλεγμονής στον τένοντα.

Οι τένοντες είναι σκληροί, ινώδη ιστοί σε όλο το σώμα που συνδέουν τους μύες με τα οστά.

Μισοτελειωμένα lip-gloss; Κι όμως, δεν έχουν τελειώσει ακόμα!


Λίγο πριν το ραντεβού σας συνειδητοποιείτε ότι το αγαπημένο σας lip-gloss τελείωσε! Ή μάλλον ό,τι έχει απομείνει βρίσκεται πάνω στα τοιχώματα. Και τώρα τι κάνετε; Τρέχετε να αγοράσετε καινούριο; Όχι! Μέσα σε 5 λεπτά θα έχετε και πάλι το lip-gloss σας έτοιμο για χρήση!!!

Απειλές δέχεται η Τουρκάλα που έγινε εξώφυλλο στο Playboy (vid)

Η Σίλα Σαχίν, η όμορφη 25χρονη Τουρκάλα ηθοποιός και μοντέλο η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή στο τεύχος Μαΐου του γερμανικού Playboy, πλέον δέχεται καθημερινά απειλές από φανατικούς μουσουλμάνους ακόμα και για την ίδια της τη ζωή .

Δατούρα. Η βασίλισσα της σκοτεινής πλευράς


Περιγραφή

ΗΔατούρα (Datura) γνωστή και σαν διαβολόχορτο είναι ένα πολύ διαδεδομένο φυτό. Είναι ένας απλωτός, ποώδης θάμνος, με αρωματικά άνθη σε σχήμα τρομπέτας που στέκονται όρθια, και με αγκαθωτούς καρπούς. Τα κοτσάνια είναι αγκαθωτά και σχετικά λεπτά συγκρινόμενα με το υπόλοιπο φυτό.

Μωσαϊκά με Swarovski

Μια νέα συλλογή ψηφιδωτών από την Bisazza με κρύσταλλα Swarovski επενδύουν τους τοίχους με την πολυτέλεια που εμπεριέχεται στο διάσημο αυτό κρύσταλλο. Σχέδια όπως αστέρια, καρδιές, κρανία, κορόνες, ιππόκαμπους, κοράλλια, ρομπότ θα μεγεθύνουν το στυλ όσων επιδιώκουν μία glamour διακόσμηση.

H Gabriella Wright ταξιδεύει στην αγάπη για τον Kenzo

Το άρωμα kenzoamour ανανεώνεται παραμένοντας πιστό στα αρχικά του συναισθήματα, με αυτό το νέο ταξίδι αγάπης στο μικρό νησί Γκορέ, στα ανοιχτά της Σενεγάλης.
Μπουκαμβίλιες, απαλά μεταξένια πέταλα ήρεμη θάλασσα, παιδιά που χαμογελούν και τρέχουν, πολύχρωμες προσόψεις κτιρίων και ατμόσφαιρα νησιού.

Μαμάδες για ψώνια

Όταν οι γυναίκες πάνε για ψώνια κι έχουν ανάγκη από μία ειλικρινή άποψη για το αν τους ταιριάζουν τα ρούχα που επιλέγουν, προτιμάνε να πηγαίνουν με τις μαμάδες τους, επιβεβαιώνει πρόσφατη μελέτη που έγινε με 2000 γυναίκες στο εμπορικό κέντρο του Essex.

Κίνημα Ευτυχίας: νέα στάση ζωής;

Ξεκίνησε και επισήμως στη Βρετανία η λειτουργία της πρώτης οργάνωσης στον κόσμο με στόχο την εξάπλωση της ευτυχίας στον πλανήτη. Η «Δράση για την Ευτυχία», η οποία ισχυρίζεται ότι έχει ήδη ανεπισήμως 4.500 μέλη σε περισσότερες από 60 χώρες, λέει ότι προτεραιότητά της είναι «οι υγιείς σχέσεις και οι δραστηριότητες που αποσκοπούν σε μια πιο ευτυχισμένη ζωή».

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του σχεδιαστή VLASSIS

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του σχεδιαστή VLASSIS HOLEVAS στην "Μεγάλη Βρεταννία"


Το ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ σε συνεργασία με τον σχεδιαστή VLASSIS HOLEVAS θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 9 Μαίου το 2011, ώρα 19:00 μια επίδειξη μόδας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συνοδευόμενο από ένα light dinner στο ballroom του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Εντυπωσιακά κουρέματα που ξετρελαίνουν!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε πιάνει μια τάση να κόψεις το μαλλί σου, για να ανανεωθείς αφού μια αλλαγή την θέλεις; Τότε οι νέες τάσεις είναι με το μέρος σου και τα κουρέματα από τα `80's σε κερδίζουν ολοένα και περισσότερο. Επέλεξε ανάμεσα στα εντυπωσιακά κουρέματα της νέας σεζόν 
αυτό που θα αναδείξει καλύτερα την ομορφιά σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος!

Χαρίστε χρόνια στα αγαπημένα σας παπούτσια

Διαβάστε τα με προσοχή, αξίζει τον κόπο...!
 1. Αλλάζετε συχνά τις σόλες
Εάν περπατάτε πολύ, είναι φυσικό να φθείρονται οι σόλες των παπουτσιών σας, με αποτέλεσμα είτε να γλιστρούν, είτε να περνάει στο εσωτερικό του παπουτσιού, άρα και στα πόδια σας η υγρασία. Όταν λοιπόν δείτε, ότι η σόλα τους έχει αρχίσει να φθείρεται, αλλάξτε την αμέσως. Μ’ αυτή την τακτική θα επεκτείνετε την ζωή των παπουτσιών σας, για περισσότερα χρόνια.

Τα πιο εξωφρενικά καπέλα του πριγκιπικού γάμου! (pics+vid)

Η λαμπρή τελετή του πριγκιπικού γάμου ολοκληρώθηκε, ο πρίγκιπας William παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και οι Βρετανοί χόρτασαν θέαμα, που θα τους μείνει αξέχαστο.
παρατράγουδα, όπως όταν κόλλησε το δαχτυλίδι και δεν έμπαινε στο κατά τ' άλλα λεπτεπίλεπτο χεράκι της Kate.

Ευρυαγγείες και laser

Με τον όρο ευρυαγγείες εννοούμε τα μικρά επιφανειακά αγγεία που καταλήγουν στο δέρμα και είναι ορατά δημιουργώντας ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος με συχνότερη εμφάνιση στο πρόσωπο, στους μηρούς, στις γάμπες και στους αστραγάλους.

Γνωρίστε την Avon!!!

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON!

Κερδίστε χρήματα,ξεκινήστε σήμερα.Πατήστε εδώ.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Όμορφα πόδια

Είναι κοινά αποδεκτό ότι το καλοκαίρι τα γυναικεία πόδια συγκεντρώνουν τα ανδρικά βλέμματα. Ας φροντίσουμε λοιπόν να βελτιώσουμε την εικόνα τους με τη βοήθεια του ειδικού. 
Ο Πλαστικός χειρουργός Θάνος Κοντογιάννης μας αναλύει έναν έναν τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση των ποδιών μας και μας λέει με ποιους τρόπους τους αντιμετωπίζουμε.

Η γαμήλια Άστον Μάρτιν! (vid)

 Με μια καμπριολέ Άστον Μάρτιν αποφάσισε να οδηγήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, την καλή του Κέιτ Μίντλετον, στην κατοικία τους στο Λονδίνο.

Clogs! Φόρεσέ τα και εσύ φέτος το καλοκαίρι!

Μπορεί ο Christian Louboutin να μην τρελαίνεται για τα clogs, οι γυναίκες όμως και η Stylista τα αγαπάνε όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερο. Aλλωστε η μνήμη ποτέ δεν ήταν το δυνατό σημείο των stylistas. Το περσινό καλοκαίρι, όταν το είδος έκανε θριαμβευτικό comeback στην πασαρέλα της Chanel, οι περισσότερες fashion followers τα κοίταξαν επιτιμητικά, έχοντας στο νου την λέξη "τσόκαρο". Φέτος, όμως, τα βλέπουν αλλιώς και τα λένε αλλιώς. (Έπαιξαν το ρολο τους και φωτό σαν αυτή με την Kate Beckinsale σε τόσο μα τόσο casual-chic στιγμές).

Το λουτρό των ονείρων σας

Το δωμάτιο  του μπάνιου, είναι ένας χώρος  αρκετά παρεξηγημένος και παρότι έχει να κάνει με την προσωπική  μας περιποίηση και υγιεινή, συνήθως  είναι εξαιρετικά μικρός.
Το πρωί, πριν καλά-καλά ανοίξουμε τα μάτια μας  μπαίνουμε στο μπάνιο για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας, σ’ ένα χώρο συνήθως στενό, με συχνά κακό εξαερισμό και πολλές φορές χωρίς εξωτερικό φως. Με λίγα λόγια, με το καλημέρα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την σκληρή και στενή πραγματικότητα.

Τα μυστικά των λαχανικών

Οι Άγγλοι ζουν με το διατροφικό motto “5 a day”, το οποίο σημαίνει πως ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως.
Ποια όμως είναι αυτά και πως μπορούμε να επωφεληθούμε στο maximum από τις ευεργετικές τους ιδιότητες;

Διαβάστε παρακάτω.

Λαμπερά εγκαίνια Gavello στη Μόσχα

Ο Οίκος κοσμημάτων Gavello πραγματοποίησε τα εντυπωσιακά εγκαίνια της νέας boutique Gavello στη Μόσχα, επιβεβαιώνοντας ..την κορυφαία θέση που κατέχει στο χώρο του πολυτελούς κοσμήματος στη διεθνή αγορά.

Η μαύρη σοκολάτα βελτιώνει την όραση

Μερικά κομματάκια αρκούν

Την παρότρυνση «φάε τα καρότα σου, κάνουν καλό στα μάτια», σίγουρα την έχετε ακούσει. Τώρα, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ρήντινγκ λένε πως ισχύει το ίδιο και για τη σοκολάτα, καθώς σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι η σοκολάτα με υψηλά επίπεδα στερεών κακάο βελτιώνει σημαντικά και άμεσα την οπτική οξύτητα.

Υπέροχο μακιγιάζ όλη μέρα

Υπάρχει ένα απλό και χρήσιμο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ αφού μας εξασφαλίζει αψεγάδιαστο πρόσωπο για μια ολόκληρη μέρα δουλειάς. Ποιό είναι αυτό; Η πούδρα φυσικά. Ένα ελαφρύ πέρασμα πούδρας σταθεροποιεί το μέικ απ και το concealer χαρίζοντάς μας μια βελούδινη, πιο φυσική επιδερμίδα.

Ζ. Μακρυπούλια: "Αδυνάτισα γιατί το ήθελα"

Μιλώντας στον Τηλεθεατή που κυκλοφορεί η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τη σιλουέτα της και τα κιλά που έχασε τον τελευταίο καιρό, απαντώντας σε όσους αφήνουν υπόνοιες!

Mad Men: Έγκυος η January Jones

Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει;

Παρότι είναι μόνη της το τελευταίο διάστημα, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Mad Men», January Jones ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Η 33χρονη ηθοποιός δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού, αλλά κατέστησε σαφές πως θα μεγαλώσει το παιδί μόνη της.

Έτρωγε μόνο burger σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η 23χρονη Suzanne Franklin από την Βρετανία έτρωγε μόνο Burger καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

16χρονο μοντέλο αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου

Λίγο νωρίτερα είχε γράψει στην σελίδα της στο facebook «Για να είσαι αναντικατάστατος, πρέπει να είσαι διαφορετικός»,
Η ζωή της έμοιαζε με παραμύθι.... Αν και μόλις 16 χρονών , είχε καταφέρει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα κάνοντας τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μόδας που λάτρευε και ήδη είχε καταφέρει να τραβήξει την προσοχή πολλών πρακτορείων μοντέλων.

Κάντε το καλοκαιρινό σας πάρτι μία αριστοκρατική υπόθεση!

Κάνετε ένα πάρτι στον κήπο σας.
Πώς θα ενισχυθεί η φυσική ομορφιά της μητέρας φύσης;
Φροντίστε να είναι o κήπος κομψός και καλαίσθητος με γυαλί.
Φτιάξτε τη διάθεση με αυτές τις εύκολες (και “πράσινες”), διακοσμητικές ιδέες.

Περιποίηση στα χρόνια των… 30+ Προσέχουμε για να έχουμε!

Λίγο πριν τα κεράκια της τούρτας μας γίνουν τριάντα και μας πιάσει ο πανικός για τα χρόνια που περνούν και δε γυρνούν… πρέπει να φροντίσουμε για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Διαφορετική διακόσμηση σε ένα σπίτι

Μόλις το κοιτάξεις το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι αυτοί που μένουν εδώ, σε αυτό το διαμέρισμα στο Λονδίνο, πάσχουν από διχασμένη προσωπικότητα, γιατί η διακόσμηση μας εκφράζει, είναι ο χαρακτήρας μας. Θα βάλουμε τα αντικείμενα που μας αρέσουν και μας εκφράζουν, θα βάψουμε με το χρώμα που μας αρέσει.

"Η σύγκριση με την Ε. Στάη έχει πλάκα για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές!"

Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” για το σαρδάμ που έκανε στην τηλεόραση με τον πρωθυπουργό, για την σύγκριση με την Έλλη Στάη, για τον σύζυγό της αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις...

Τέλειο μαύρισμα πριν έρθει το Καλοκαίρι!

Αναμφισβήτητα το όμορφο μαύρισμα είναι πολύ sexy αλλά ταυτόχρονα και πολύ επικίνδυνο. Υπάρχει τρόπος να μαυρίσετε με ασφάλεια και μάλιστα πολύ πριν έρθει το Καλοκαίρι!

Ξεκινήστε την ηλιοθεραπεία


Ο καλύτερος τρόπος για να μην έρθει σε επαφή ξαφνικά το δέρμα σας με τις δυνατές και υπεριώδεις ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου είναι να ξεκινήσετε από τώρα την ηλιοθεραπεία, οπότε σταδιακά και πριν έρθει το καλοκαιράκι εσείς θα έχετε πάρει ένα όμορφο σοκολατένιο χρωματάκι.

Η Elle Macpherson παρουσιάζει ένα καινούργιο reality show


Ξεχάστε το Project Runaway γιατί τώρα έρχεται το Fashion Star, ένα καινούργιο reality show  το οποίο θα προβάλλεται από την αμερικανική τηλεόραση και συγκεκριμένα από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Με παρουσιάστρια την Elle Macpherson το καινούργιο σόου, αντίθετα από το Project Runaway που παρουσιάζει η Heidi Klum, θα κάνει focus στα ρούχα τα οποία απευθύνονται σε κανονικούς ανθρώπους.

Αλκοόλ και ναρκωτικά «σκότωσαν» τη Μαρί-Φρανς Πιζιέ

Τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν μετά την ανακάλυψη της σορού της γαλλίδας ηθοποιού Μαρί-Φρανς Πιζιέ στην πισίνα του σπιτιού της αποκάλυψαν υψηλό επίπεδο οινοπνεύματος και ναρκωτικών ουσιών στο αίμα της.

Τα πιο πολύτιμα παπούτσια του κόσμου στο Φεστιβάλ Καννών

Ο επίσημος χορηγός του 64ου Φεστιβάλ Καννών, ο Οίκος κοσμημάτων Chopard συνεργάστηκε φέτος με τον σχεδιαστή υποδημάτων Giuseppe Zanotti για τη δημιουργία ενός μοναδικού ζευγαριού παπουτσιών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...