Clogs! Φόρεσέ τα και εσύ φέτος το καλοκαίρι!

Μπορεί ο Christian Louboutin να μην τρελαίνεται για τα clogs, οι γυναίκες όμως και η Stylista τα αγαπάνε όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερο. Aλλωστε η μνήμη ποτέ δεν ήταν το δυνατό σημείο των stylistas. Το περσινό καλοκαίρι, όταν το είδος έκανε θριαμβευτικό comeback στην πασαρέλα της Chanel, οι περισσότερες fashion followers τα κοίταξαν επιτιμητικά, έχοντας στο νου την λέξη "τσόκαρο". Φέτος, όμως, τα βλέπουν αλλιώς και τα λένε αλλιώς. (Έπαιξαν το ρολο τους και φωτό σαν αυτή με την Kate Beckinsale σε τόσο μα τόσο casual-chic στιγμές).

Τα παλιά σαμπό ή τσόκαρα, λοιπόν ανανεώθηκαν, και έδωσαν τη σκυτάλη στα νέα clogs, με περίτεχνα σκαλίσματα, αποχρώσεις που φλερτάρουν με το φυσικό χρώμα του δέρματος και φίνα υλικά. Με κύριο στοιχείο το ξύλο, τα clogs είναι ιδανικά για πρωινές βόλτες ή τον απογευματινό καφέ - ακόμα και σε ένα μποέμ γάμο πηγαίνουν με το κατάλληλο ρούχο.


Πώς να τα φορέσεις:
-Με μάξι, bohemian φορέματα, είτε φλόραλ, είτε μονόχρωμα. Θα σε μεταμορφώσουν στην απόλυτη hippie goddess του καλοκαιριού.
-Με cropped jeans και θηλυκά ζακετάκια. Προτίμησέ το, αν θέλεις κάτι πιο κλασικό.
-Με τζιν σορτσάκια και μακριές τυνίκ. Τέλειο για τις διακοπές!
-Με bell-bottom παντελόνια και αέρινα τοπάκια για 70s look. Αυτό είναι η στολή της cool stylista φέτος!
- Μην διστάσεις να τα φορέσεις και με ένα μίνι εμπριμέ φόρεμα-σάκο με ρετρό prints, συνθέτοντας ένα σύνολο για τον μποέμ γάμο που λέγαμε παραπάνω...
Stylista says: Δε σου υποσχόμαστε άνεση, καθώς το ξύλο κάνει αισθητή την παρουσία του στο πόδι, αλλά σου υποσχόμαστε εμφανίσεις γεμάτες στυλ. 


www.stylista.gr 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...