Βάλε το στήθος σου στο παιχνίδι του σεξ

Με την κλειτορίδα σου έχεις ασχοληθεί ικανοποιητικά. Με το πέος του, κάνεις ό,τι μπορείς. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις στο παιχνίδι και το παραμελημένο στήθος σου που μπορεί να σου χαρίσει οργασμούς που ούτε είχες φανταστεί!




Η πλειοψηφία των γυναικών φροντίζει να διατηρεί το στήθος της υγιές και επενδύει πολλά, πάρα πολλά χρήματα σε σουτιέν που χαρίζουν στήριξη και είναι θελκτικά στο αντρικό μάτι, Δαντέλες, σατέν υφάσματα, μαξιλαράκια για έξτρα ανόρθωση είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χρησιμοποιείς για να κάνεις το στήθος σου πιο θελκτικό. Τώρα, μπορείς με απλές σέξι κινησούλες μόνη σου ή με το ταίρι στο κρεβάτι, να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ με οδηγό το στήθος σου.
Στο κρεβάτι μαζί του:
Α. Τα κορμιά μας ενωθήκαν: Κάθε φορά που ο καλός σου ασχολείται με το στήθος σου είτε με τα δαχτυλάκια, είτε με τη γλώσσα του, , ο εγκέφαλος σου παράγει την ορμόνη οξυτοκίνη, γνωστή και ορμόνη της αγάπης που είναι η ίδια που παράγεται και κατά τον οργασμό. Για να αυξήσεις την ηδονή και την έκκριση της οξυτοκίνης, κάνε το εξής:
Βάλε τον αγαπημένο σου να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού και ανέβα επάνω του. Τύλιξε τα χέρια σου γύρω από το λαιμό του και πίεσε το στήθος σου πάνω στο δικό του. Εναλλακτικά και ενώ είστε στην ιεραποστολική στάση, τράβηξέ τον κοντά σου μέχρι το στέρνο του να ακουμπήσει στο στήθος σου. Προσπαθήστε να συγχρονίσετε τις αναπνοές σας και καθώς τρίβεις τις ρώγες σου πάνω στο στέρνο του, η κυκλοφορία του αίματος θα αυξηθεί (δια της τριβής) ενώ θα νιώσεις έντονη ηδονή και ερεθισμό στο στήθος.
Β. Αντιπερισπασμός: με τον ίδιο τρόπο που το πέος του καλού σου ξεσηκώνεται στη θέα του γυμνού σου κορμιού, ακριβώς έτσι, μπορείς να ερεθίσει το στήθος σου χωρίς να χρειαστεί εκείνος να αγγίξει τις θηλές σου που φέρουν και τις περισσότερες νευρικές απολήξεις. Ζήτα του να παίξει με τις άκρες των δαχτύλων του γύρω γύρω από το στήθος σου. Άφησε τα δάχτυλά του να διατρέξουν τη γραμμή ανάμεσα στο στήθος σου και κατόπιν το καθένα ξεχωριστά περιμετρικά (να διαγράφει κύκλους) και χωρίς να ακουμπήσει στα επίμαχα σημεία, στις ρώγες. Ταυτόχρονα, μπορεί να χρησιμοποιεί το έτερο χέρι και τα έτερα πέντε δάχτυλά του προς ικανοποίηση της κλειτορίδας σου.
Γ. Φύλλο και φτερό: μπορεί τα δαχτυλάκια του να κάνουν θαύματα με τα στηθάκια σου αλλά στο παιχνίδι απογείωσης του στήθους σου, μπορείτε να βάλετε ένα σωρό υλικά. Φαγώσιμα λαδάκια που γλύφει πάνω από τις ρώγες σου, ένα κομμάτι σατέν ή μεταξένιο ύφασμα, ένα φτερό που θα διατρέξει το στήθος σου ή μια κρέμα σώματος με την οποία θα αλείψει αισθησιακά τις ρώγες και το στήθος σου συνολικά, είναι μόνο μερικές ιδέες για να ξυπνήσετε το πάθος.
Δ. Γύρω γύρω όλοι: σίγουρα, στο παιχνίδι με το στήθος σου, τα φώτα πέφτουν στις θηλές αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως η σκουρόχρωμη περιοχή γύρω από τις ρωγίτσες σου είναι η πιο ευαίσθητη, γνωστή ως θηλαία άλως.
Ζήτα του να πάρει μικρά παγάκια στα χεράκια και να να ξεκινήσει να διαγράφει κύκλους πάνω στην σκουρόχρωμη περιοχή των θηλών σου. Αφού το παγάκι αφήσει υγρή την περιοχή, είναι σειρά του καλού σου να φυσήξει ζεστό αέρα πάνω στην περιοχή για να νιώσεις την πιο γλυκιά ανατριχίλα. Εναλλακτικά, κι ενώ βρίσκεστε στην ιεραποστολική στάση, εκείνος μπορεί να χρησιμοποιήσει την άκρη της γλώσσας του για να διαγράψει κυκλάκια στην σκουρόχρωμη περιοχή. Η πίεση της γλώσσας του μπορεί να ενεργοποιήσει κάθε μικρό μυ κάτω από την επιφάνεια της περιοχής και να φτάσεις στον οργασμό πιο γρήγορα και έντονα από ποτέ.
Ε. Στην ντουσιέρα ολοταχώς: μπείτε στο ντους μαζί και αφού αφήσετε να σας λούσει χλιαρό νερό, άφησέ τον να σου σαπουνίσει τα στηθάκια Λίγο το τρεχούμενο νερό, λίγο η θερμοκρασία του αίματος που ανεβαίνει κολασμένα, λίγο η τριβή που παράγει θερμότητα κι θα νιώσεις τη λίμπιντο να εκτοξεύεται ενώ τα πόδια σου λυγίζουν από ηδονή.
Μόνη σου στο σαλόνι σου:
πολλές γυναίκες λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης που συνδέεται με το μικρό μέγεθος του cup του σουτιέν τους, αποφεύγουν τα παιχνίδια με το στήθος τους και δεν αποχωρίζονται το στηθόδεσμο ούτε όταν ανάβουν τα αίματα. Κι όμως πολλές έρευνες τεκμηριώνουν πως το στήθος σε ένα κορμί διεγερμένο σεξουαλικά, μπορεί να δείχνει μέχρι και 25% πιο γεμάτο και πιο στητό.
Γενικά, ακολούθησε τον εξής κανόνα:
* Αν το στήθος σου είναι μεγάλο και πλούσιο, φρόντισε ενώ βρίσκεσαι από πάνω του, να πιέζεις και σφίγγεις το στήθος σου λες και θες να το στύψεις για να το κάνεις να φαίνεται πιο στητό.
* Αν το στήθος σου είναι μικρό, απαλλάξου από το σουτιέν και σπρώξε τα στηθάκια σου προς τα πάνω και μέσα για να κάνεις το μπούστο να φαίνεται πιο μεγάλο.
* Αν βρίσκεστε στη στάση κουταλάκια, κράτησε τα χέρια του πάνω στο στήθος σου καθώς εκείνος διεισδύει. Το μόνο που θα νιώσει είναι τις διεγερμένες ρωγίτσες σου και το μέγεθος του στήθους ή το αν είναι στητό δεν θα τον απασχολήσει.
Και στις δύο περιπτώσεις, παίξε με τις θηλές και τη σκουρόχρωμη περιοχή γύρω τους για να τον ξετρελάνεις.

Τιπς με διαφορά στήθους:
1. Καθώς βλέπετε μια ταινιούλα στην τιβί, πάρε το χέρι του και οδήγησέ το στο στήθος σου μέσα από το σουτιέν όπως έκανες πολύ πριν κάνεις σεξ στα μαθητικά τα χρόνια. Άφησέ τον να παίξει με τις θηλές σου και το παιχνίδι σύντομα θα ανάψει.
2. Ένωσε τα χεράκια σου πίσω από την πλάτη σου και τέντωσε κάθε πλευρά ξεχωριστά για να ξεπιαστούν και τα στηθάκια σου.
3. Τώρα που πιάνουν οι ζέστες χρησιμοποίησε το ποτήρι με το κρύο νερό για να το περάσεις μια βόλτα πάνω από το στήθος σου.
4. Απόκτησε μεγαλύτερο στήθος με το σωστό μέικ απ. Κάθισε μπροστά από έναν καθρέφτη ενώ θα υπάρχει φυσικό φως πάνω από το κεφαλάκι σου. Χρησιμοποίησε μια μπρονζέ πούδρα για να σκιάσεις περισσότερο τις περιοχές που είναι σκούρες, ανάμεσα στο ντεκολτέ και στις καμπύλες του στήθους. Οι σκιές δημιουργούν άμεσα ένα πιο πλούσιο ντεκολτέ.
5. Πάρε παγάκια και πέρασέ τα πάν από τα στηθάκια σου, παίξε μαζί τους και μην τα φοβάσαι μέχρι να νιώσεις τις ρωγίτσες σου να ξεσηκώνοται.
6. Κάντου το πιο απολαυστικό στριπτίζ. Εμφανίσου μπροστά του με το πιο σέξι σουτιέν, βάλε να παίζει σέξι μουσική και βγάλε το σουτιέν. Με τα φώτα ανοιχτά, άσε τις ντροπές κατά μέρους και παίξε με το στήθος σουκαι κάνε μασάζ στα στηθάκια σου μόνο για τα μάτια του. Μην σε απασχολεί που δεν είαι Πάμελα Άντερσον. Η αυτοπεποίθησή σου και τα μοναχικά σου παιχνίδια μπροστά του, θα τον ξετρελάνουν.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...