Απειλές δέχεται η Τουρκάλα που έγινε εξώφυλλο στο Playboy (vid)

Η Σίλα Σαχίν, η όμορφη 25χρονη Τουρκάλα ηθοποιός και μοντέλο η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή στο τεύχος Μαΐου του γερμανικού Playboy, πλέον δέχεται καθημερινά απειλές από φανατικούς μουσουλμάνους ακόμα και για την ίδια της τη ζωή .
Η Σίλα ήξερε ότι η συγκεκριμένη φωτογράφιση θα προκαλούσε  το μένος φανατικών ισλαμιστών ενώ αμέσως μετά τη φωτογράφιση,  δήλωσε ότι ακόμα και η μητέρα της την επίπληξε.

Ομως οι διαστάσεις των αντιδράσεων, έχουν λαβει εκρηκτικές διαστάσεις. Η ισλαμική κοινότητα της Γερμανίας έχει εκφραστεί με άσχημο και ατιμωτικό τρόπο για την 25χρονη Τουρκάλα με τις απειλές να φθάνουν και στο σημείο της εκδίκησης αφού εκπρόσωποί της τονίζουν ότι "πρέπει να πληρώσει, ατίμωσε τον ισλαμισμό"!

Σε ανάλογο ύφος, όμως, είναι και τα μηνύματα που αφήνει πολύς κόσμος στην ιστοσελίδα της. "Είσαι πόρνη και εκδίδεσαι για χρήματα", "Θα το πληρώσεις", "Κοίτα να προσέχεις από δω και πέρα…" είναι μερικά από τα μηνύματα που δέχεται.

Ισλαμιστές  μποϊκοτάρουν δημόσια το σόου της "Good Times, Bad Times". Και σαν να μην έφθανε αυτό, εκπρόσωπος της μουσουλμανικής κοινότητας είπε ζωντανά στη γερμανική τηλεόραση πως θα την είχε σκοτώσει εάν ήταν κόρη του: "Θα την σκότωνα. Το εννοώ όπως το λέω. Δεν ταιριάζει η συμπεριφορά της στην κουλτούρα μας".

Η ίδια, πάντως, επιμένει να στηρίζει την απόφαση της να φωτογραφηθεί γυμνή. Στο λογαριασμό της στο twitter ανήρτησε πως ουσιαστικά το έκανε για να ελευθερωθεί από τη "σκλαβιά των νεανικών της χρόνων".

"Για χρόνια επέτρεπα στον εαυτό να μου να ζει υπό το καθεστώς διάφορων κοινωνικών περιορισμών. Η φωτογράφηση στο Playboy ήταν μια πράξη απελευθέρωσης. Αυτό που θέλω να πω με αυτές τις φωτογραφίες είναι “κορίτσια, δε χρειάζεται να ζούμε σύμφωνα με τους κανόνες που μας έχουν επιβάλλει άλλοι"
, πρόσθεσε.





http://cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...