Πώς να ξεφορτωθείς όποιον δεν γουστάρεις

Σου είπαν να μην είσαι πολύ εκλεκτική! Σου είπαν να δώσεις μια ευκαιρία στο επόμενο αγόρι που θα στην πέσει. Έλα όμως που το δοκίμασες το γλυκό (για μία ώρα, ημέρα ή εβδομάδα) και πλέον δεν μπορείς να αντέξεις τον ενοχλητικό, βλέπε νέα γνωριμία ούτε λεπτό παραπάνω. Πως θα ξεφορτωθείς τους ενοχλητικούς με ευγένεια και στυλ που ταιριάζει σε μια γυναίκα όπως εσύ!

Η γνωριμία του ενός λεπτού στο μπαρ:
Τον κοιτάζεις, τον κοιτάζεις αλλά το κλικ για να δέσει το γλυκό δεν ακούστηκε ποτέ. Εκείνος το οπτικό μήνυμα της απόρριψης δεν το έλαβε ποτέ και έρχεται να σε κεράσει ποτάκι και να σε γνωρίσει από κοντά. Θα πεις και με το δίκιο σου πως τους άντρες που θες, ξεροσταλιάζεις όλο το βράδυ κι ούτε σφηνάκι δεν σε κερνάνε. Ξεχνάς βέβαια πως ο ενοχλητικός έχει φάει πολλές χυλόπιτες για να πτοηθεί και ξέρει πως πρέπει να κάνει την κίνησή του αν θέλει να έχει έστω μια ελπίδα.
Αρχικά, είναι βασικό να μην αποδεχτείς το ποτό του αν όντως δεν έχεις καμία όρεξη να τον γνωρίσεις. Άπαξ και πιεις την πρώτη γουλιά και εκείνος πάρει θάρρος, δεν θα ξεκολλάει από δίπλα σου.
Αν έχεις βγει με παρέα τις κολλητές είναι βασικό να έχετε έναν κρυφό κώδικα που θα τους δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουν πότε σε ενοχλεί κάποιος, έτσι ώστε να σε απασχολούν, μπας και πάρει ο ενοχλητικός το μήνυμα να αποχωρήσει.
Το να του δώσεις λάθος αριθμό είναι μεν ένα τρικ αλλά μην νομίζεις πως είσαι εξασφαλισμένη. Πιθανότατα, θα θελήσει να σου κάνει αναπάντητη εκείνη τη στιγμή για να επιβεβαιώσει πως λες αλήθεια. Μπορείς πολύ απλά να πεις πως τώρα άλλαξες σύνδεση, εταιρία κι αριθμό και δεν τον θυμάσαι και να ζητήσεις τον δικό του σε ένα χαρτάκι. Επ' ουδενί, μην δώσεις το κινητό σου για να περάσει τον αριθμό του, γιατί θα καλέσει τον εαυτό του στο καπάκι.
Μην παρέχεις πληροφορίες που μπορούν να σε κάνουν εύκολη στον εντοπισμό στο Facebook. Το ονοματάκι σου είναι αρκετό και ακόμα κι αν του δώσεις στοιχεία που αφορούν το FACEBOOK μην επιβεβαιώσεις ποτέ το αίτημα φιλίας του γιατί εκεί, πραγματικά θα περάσεις μια κόλαση.
Εφόσον ο ενοχλητικός δεν ξεκολλάει με τίποτα, ενεργοποίησε την ψευδή κλήση στο κινητό και μόλις αυτό χτυπήσει, ενημέρωσε τον κολλιτσίδα πως σε καλεί ο αρραβωνιαστικός σου και θα πρέπει να βγεις έξω για να του μιλήσεις.
Στο πρώτο ραντεβού:
Η ώρα κυλά αργά και βασανιστικά στο πρώτο ραντεβού με τον ενοχλητικό. Το πρώτο πλήγμα ήταν πως δεν τον θυμόσουν τόσο κοντό, ούτε τόσο άχαρο και εξελίχτηκε και σε πολύ βαρετό τύπο!
Το βασικότερο όπλο σου είναι να τον έχεις ενημερώσει εξ' αρχής πως χρόνος σου είναι περιορισμένος γιατί πρέπει να επιστρέψεις στο γραφείο για το πρότζεκτ που ετοιμάζετε να παρουσιάσετε την επόμενη ημέρα. Αν το ραντεβού εξελιχτεί σε κελεπούρι, δημιουργείς ένα ψεύτικο μήνυμα που λέει πως η παρουσίαση αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα, άρα μένεις περισσότερο στο ραντεβού.
Αν το ραντεβού είναι συνάδελφος από τη δουλειά που δεν μπορείς να απορρίψεις με άσχημο τρόπο, ξεκινάς να του μιλάς για το πόσο σου αρέσουν τα μωρά, πόσο νομίζεις πως είσαι ιδανική μητέρα και πόσο δυνατά ακούς να χτυπά το βιολογικό σου ρολόι. Και μπορεί ο συνάδελφος να μην έχει πρόβλημα με τους γάμους και τα πανηγύρια αλλά τα μωρά στο πρώτο μισάωρο του πρώτου ραντεβού, θα τον κάνουν να τρέξει.
Εναλλακτικά, μπορείς να αρχίσεις να πίνεις τα κοκτέιλ το ένα πίσω από το άλλο και να του μιλάς με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον άτιμο τον πρώην που σε πλήγωσε αλλά δεν λες να ξεκολλήσεις. Ειδικά, οι απανωτές συγκρίσεις του ενοχλητικού με τον πρώην θα τον κάνουν να βράσει από το κακό του.
Μετά από λίγες ημέρες/μικρό χρονικό διάστημα:
Στο πρώτο ραντεβού πίστευες πως μπορεί να υπάρξει ένα κοινό μέλλον. Δυστυχώς, το γλυκό δεν έδεσε, η χημεία έμεινε στάσιμη και εσύ μάταια προσπαθείς να του δείξεις πως δεν ψήνεσαι για σχέση μαζί του αφού εκείνος νομίζει πως τα έχετε.
Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής. Αν προσπαθείς να του χρυσώσεις το χάπι και να μην τον θίξεις, θα συνεχίσετε να τα έχετε στο μυαλό του!
Αν η ειλικρίνεια δεν φέρει αποτέλεσμα, ήρθε η ώρα ν του δείξεις το χειρότερο εαυτό σου. Ξέχνα το αποσμητικό, ντύσου με τα πιο σακιά ρούχα που διαθέτεις, ρέψου μπροστά του και ενημέρωσέ τον πως μπάνιο κάνεις αραιά και που εσώρουχο αλλάζεις όποτε το θυμηθείς.
Παράγοντας σεξ: αν δεν θέλεις να προχωρήσεις σεξουαλικά μαζί του, είναι σημαντικά να μην βρεθείτε στο σπίτι σου/ του. Θα τον χορτάσεις εξόδους, σινεμά και καφέδες μέχρι να του αποκαλύψεις πως δεν σου πολύ αρέσει το ερωτικό παιχνίδι αλλά προτιμάς τη πνευματική σύνδεση.
Αν δεν πάρει το μήνυμα, ζήτα του να γνωρίσει τους γονείς σου, το σόι, την οικογένεια ολόκληρη. Ακόμα και σούπερμαν να είναι έναν πανικό θα τον πάθει. Έστω κι αν αποφασίσει τελικά να κάνει την γνριμία, θα έχεις προλάβει να τον στείλεις επειδή αμφισβήτησε το δεσμό σας.
Αν δεν μπορείς να του εξηγήσεις πως δεν είσαι ο σχέση σου" target=_new>έρωτας που φαντασιώνεται, ξεκίνα να εξαφανίζεσαι. Στην αρχή δεν θα απαντάς στα τηλέφωνα, κατόπιν στα μηνύματα, φύγε μια εκδρομούλα


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...