Τα πιο πολύτιμα παπούτσια του κόσμου στο Φεστιβάλ Καννών

Ο επίσημος χορηγός του 64ου Φεστιβάλ Καννών, ο Οίκος κοσμημάτων Chopard συνεργάστηκε φέτος με τον σχεδιαστή υποδημάτων Giuseppe Zanotti για τη δημιουργία ενός μοναδικού ζευγαριού παπουτσιών.

Στις 18 Μαΐου τα πιο πολύτιμα παπούτσια στον κόσμο, θα ανέβουν τις σκάλες του Palais des Festivals φορεμένα από μια διάσημη σταρ, πριν δοθούν την επόμενη ημέρα για δημοπρασία. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Γκαλά της amfAR-Cinema Against AIDS.

H Caroline Gruosi-Scheufele, Πρόεδρος της Chopard, αποφάσισε να ενώσει το ταλέντο της με εκείνο του Ιταλού σχεδιαστή Giuseppe Zanotti για να δημιουργήσουν ένα ζευγάρι παπούτσια με πολύτιμες πέτρες που θα δημοπρατηθούν υπέρ του αγώνα εναντίον του AIDS.
«Εδώ και πολύ καιρό, η Chopard υποστηρίζει το  amfAR και ιδιαίτερα το Γκαλά των Καννών. Φέτος, θέλαμε να τούς υποστηρίξουμε με μια πρωτότυπη ιδέα.  Πήρε μορφή, όταν συνάντησα τον Giuseppe Zanotti, η δουλειά του οποίου μού ενέπνευσε μια συνεργασία που θα μπορούσε να συνδυάσει τις τέχνες μας.  Αυτό το ζευγάρι παπουτσιών, αντιπροσωπεύει την έκφραση δύο τεχνιτών στο απόγειο της τέχνης τους και έναν ωραίο τρόπο για τον μελλοντικό κάτοχό τους, να υποστηρίξει έναν ευγενή σκοπό», δήλωσε η Caroline Gruosi-Sheufele.

«Είχα πάντα πάθος με την κοσμηματοποιία, έκανα συλλογή παλαιών αντικειμένων και είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στην ανάγκη της φιλανθρωπίας.  Για το λόγο αυτό αποφάσισα αμέσως να συνεργασθώ με την Chopard. Εξάλλου υποστηρίζω το έργο της amfAR εδώ και αρκετά χρόνια.  Αυτό το πρόγραμμα είναι η πηγή νέων εμπνεύσεων για μένα και η δυνατότητα να πραγματοποιήσω ένα όνειρο: να δημιουργήσω τα πιο πολύτιμα παπούτσια στον κόσμο», δήλωσε ο Guiseppe Zanotti. ’


www.stylista.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...