Λαμπερά εγκαίνια Gavello στη Μόσχα

Ο Οίκος κοσμημάτων Gavello πραγματοποίησε τα εντυπωσιακά εγκαίνια της νέας boutique Gavello στη Μόσχα, επιβεβαιώνοντας ..την κορυφαία θέση που κατέχει στο χώρο του πολυτελούς κοσμήματος στη διεθνή αγορά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο της νέας boutique που βρίσκεται στον πιο high-end δρόμο στο κέντρο της Μόσχας, με θέμα το ‘Καρναβάλι της Βενετίας’, συγκεντρώνοντας υψηλούς προσκεκλημένους της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωήςτης χώρας.
H νέα boutique χαρακτηρίζεται από το μοναδικό σχεδιασμό, την εκλεκτική πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα, στοιχεία που κυριαρχούν σε όλες τις boutiques Gavello.

Στη φαντασμαγορική δεξίωση που ακολούθησε στο γνωστό εστιατόριο Bolshoi, οι υψηλοί προσκεκλημένοι μάγεψαν με τα ευφάνταστα κοστούμια τους που ήταν εμπνευσμένα από το καρναβάλι της Βενετίας, φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες Gavello.

Guest star της βραδιάς, η πασίγνωστη τηλεοπτική star της Ρωσίας και ambassador του ΟίκουKseniya Sobchak
- κάτω και επάνω με τις Μάρθα και Μπέτα Γκαβέλο-
που συγκέντρωσε μαζί με τη Μπέτα όλα τα βλέμματα με τις εκθαμβωτικές  τους εμφάνισεις. Το υπερπολυτελές party συμπλήρωσαν το εξαιρετικό ιταλικό φαγητό και κρασί, αλλά και το εντυπωσιακό show που παρουσίασαν ξυλοπόδαροι και μίμοι αποκλειστικά για τους προσκεκλημένους.



blogs.gossip-tv.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...