Τάση: Flatforms

Τα παπούτσια πού ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις.
Μία νέα τάση-υβρίδιο βρίσκεται προ των πυλών και ακούει στο όνομα flatforms (flat+platforms=flatforms). Ουσιαστικά είναι οι πλατφόρμες με ίσιο τακούνι από ψάθα, ξύλο, σχοινί και φελό. Το όλο στυλ παραπέμπει στη hippie δεκαετία του 70, με τα χρώματα και τον όγκο να είναι οι πρωταγωνιστές στα looks.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένας νέος (λίγο πιο άνετος) τρόπος να ανέβουμε λίγο ψηλότερα. Για αυτό, όσες από εσάς θα τολμήσετε να υιοθετήσετε το trend, να ξέρετε πως το στυλ των flatforms από την πασαρέλα μεταφέρεται εύκολα στην προσωπική ζωή, αν και τρέφουμε επιφυλάξεις για το πως μεταφέρεται σε ένα πρώτο ραντεβού (αφού οι άντρες γύρω μας δεν φαίνονται να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό μας για το νέο it-shoe).



Tips: Πως να τα φορέσεις
-Με μάξι, αέρινο φόρεμα, είτε μονόχρωμο, είτε με prints. Θα τα κρύψει έξυπνα, απογειώνοντας την ίδια στιγμή την γοητεία σου!
-Mε παντελόνες και τζιν καμπάνες και λινά τοπ. Να ένας νέος (παλιός) τρόπος να φορέσεις φέτος κάθε φαρδύ παντελόνι.
-Με military σορτσάκια και κεντητές πουκαμίσες ή τυνίκ. Κάπως έτσι, τα flatforms θα καταφέρουν να έρθουν διακοπές μαζί σου.
-Με κάτι απόλυτα μίνιμαλ. Με αυτό τον τρόπο, θα συνθέσεις ένα επίκαιρο σύνολο για όλες τις ώρες.
-Μεγάλα, ψάθινα καπέλα αλά Brigitte Bardot, κοκάλινα γυαλιά από ταρταρούγα, oversized τσάντες σε neutral χρώματα, κεντήματα και έντονο κραγιόν είναι τα στοιχεία που θα πλαισιώσουν άψογα τα flatform heels σου!
Γενική οδηγία: Προτίμησε να διαλέξεις flatforms σε nude ή γήινους τόνους. Θα τα συνδυάσεις πιο εύκολα. 


www.stylista.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...