Τι φαντασιώνονται άντρες και γυναίκες;

Οι ιστορίες για το τι προτιμούν άντρες και γυναίκες σε σχέση με το σεξ έχουν χιλιοειπωθεί. Μια νέα έρευνα που στηρίχτηκε στις διαδικτυακές επισκέψεις σε σάιτ “ενηλίκων” βάζει τέλος σε κλασικές απορίες για το τι πραγματικά φαντασιώνονται τα δύο φύλα...

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Λητώ Καρακωστάνογλου: Secret Garden

Η νέα συλλογή κοσμημάτων με φίλντισι και λάστιχα!
Με  τη συλλογή της Secret Garden, η γνωστή και αγαπημένη μας Λητώ Καρακωστάνογλου ανοίγει  την πόρτα του μυστικού της κήπου και μας προσκαλεί να φτιάξουμε το δικό μας πρωτότυπο μπουκέτο!

Άνδρες με θηλυκά στοιχεία έχουν "σουξέ" στις γυναίκες

Μια νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει την εντύπωση που υπήρχε ότι οι γυναίκες έλκονται από άνδρες με ουλές και αρρενωπά χαρακτηριστικά αφού υποστηρίζει πως οι ασθενές φύλο αρέσκεται σε άρρενες με στρογγυλεμένα και θηλυκά χαρακτηριστικά.

Φυσικά καλλυντικά που θα λατρέψεις!

Είσαι λάτρης των αγνών προϊόντων; Θέλεις τα καλυντικά που χρησιμοποιείς να σου θυμίζουν ανθισμένο κήπο; Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα φυτικά καλυντικά και σου τα παρουσιάζουμε!

Κάρολος - Νταϊάνα: O γάμος που παρακολούθησαν 750 εκατομμύρια άνθρωποι!

Tον Ιούλιο του 1961, γεννήθηκε η Νταϊάνα Σπένσερ στο Σάντριγχαμ της δυτικής Αγγλίας. Ήταν η τρίτη κόρη του 37χρονου τότε υποκόμη και αργότερα λόρδου Έντουαρτ Τζον Σπένσερ, ακολούθου της Αυλής, με τεράστια περιουσία.

Η ανώτατη διάκριση της Χαρούλας Αλεξίου στην Ιταλία

Μια τιμητική διάκριση. Μια βράβευση σε μια από τις πιο σημαντικές φωνές που έχουν περάσει στην ιστορία του ελληνικού  τραγουδιού. Η Χάρις Αλεξίου σε λίγες ημέρες θα παραλάβει το βραβείο του Χρυσού Κρίνου.

Τι κάνει η Beyonce στο Παρίσι;

Στο Παρίσι βρέθηκε για λίγες μέρες η Beyonce. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά φρόντισε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις στυλιστικές της προτιμήσεις καθ’όλη την παραμονή της στην πόλη του Φωτός. Ιδιαίτερη προτίμησε έδειξε για τα ρούχα του οίκου Ιsabel Marant αφού σε 2 εξόδους της τίμησε τον οίκο.

Buy, Buy, Shoes! Sexy nude ψηλοτάκουνα από 34,90 ευρώ!

Υπάρχουν πολλά ερωτικά βοηθήματα για να προκαλέσουν ερωτική διέγερση στη γυναίκα και δεν χρειάζεται να αναφέρω παραδείγματα από αυτά! Για τον άντρα υπάρχει μόνο ένα, είναι συνήθως δερμάτινο, έχει αρκετά εκατοστά ύψος και συνδυάζεται κυρίως με μίνι φορέματα! Άσε τα ψηλοτάκουνα να κάνουν τη δουλειά για εσένα...

Καφές & τσάι:οφέλη για τον οργανισμό

Αν πίνετε συχνά καφέ και τσάι, µάθετε ότι έχουν οφέλη για την υγεία σας, αρκεί να τα πίνετε σωστά.
Η κατανάλωση αρκετών φλιτζανιών τσαγιού ή καφέ καθηµερινά φαίνεται ότι προστατεύει από τις καρδιοπάθειες, σύµφωνα µε µια ολλανδική έρευνα που δηµοσιεύτηκε στο επιστηµονικό έντυπο Journal of the American Heart Association.

Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται

Ό,τι κι αν ακούσετε από την πεθερά, εσείς δεν λυγίζετε.
Είναι πολύ εύκολο ένας άνθρωπος να επηρεάσει την ψυχολογία ενός άλλου, ειδικά αν αυτός που επηρεάζεται αισθάνεται πως κατά κάποιο τρόπο έχει ανάγκη την έγκριση και την αποδοχή από τον άλλο.

Ανάσταση με χρονοκαθυστέρηση

Η Εβδομάδα των Παθών τελείωσε, ζήτω το πάθος!
Όλες σας οι φίλες συνδύασαν φέτος το Πάσχα με διακοπές στους θείους στον Καναδά, απόδραση στο νησί της Πάρου και εντατικά σεμινάρια στο Central Saint Martens του Λονδίνου.

Λευκή απαλότητα

Τα 300 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικού χώρου και 120 τετραγωνικά μέτρα στη βεράντα, στην περιοχή Chelsea του Μανχάταν, ήταν οι ιδανικές διαστάσεις για να εκπληρώσει ο ιδιοκτήτης του τις επιθυμίες του για ένα ρετιρέ με σύγχρονο σχεδιασμό, άφθονο φως και σχεδόν απεριόριστη θέα στην πόλη μέχρι τον ποταμό Hudson και ως που φτάνει το μάτι.

Tips για Zen χώρους

Βασικοί παράγοντες για Japanese style χώρους, είναι η απλότητα και η γαλήνη.Με αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, δημιουργούνται  αρμονία, ισορροπία και αυτοσυγκέντρωση.
Πρόσθετο στοιχείο για τον απόλυτο zen χώρο, είναι η καθαρότητα.

Άβα Γαλανοπούλου: "Μου λείπει πολύ ο Σεργιανόπουλος"

Σε συνέντευξη της, στο περιοδικό ''Down Town'', η γνωστή ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου , μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της, καθώς πριν λίγες μέρες, χειρουργήθηκε με οξεία περιτονίτιδα, για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί, αποκάλυψε γιατί είναι κατά του γάμου, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στον φίλο της Νίκο Σεργιανόπουλο.

Είναι θέμα στυλ!

Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜC ARTHUR GLEN ATHENS ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ SHOPPING ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Που να μοιράσω τις μπομπονιέρες;

Στην εκκλησία ή στη δεξίωση;

Το θέμα με τις μπομπονιέρες, αν δεν το έχετε ζήσει από κοντά, δεν θα το πιστεύετε.

Αρχικά, θα πρέπει να κάνετε σίγουρα 20 με 30 μπομπονιέρες παραπάνω από τον αριθμό των ατόμων που έχετε καλέσει, γιατί σίγουρα θα χρειαστεί να δώσετε και κάποιες σε ανθρώπους που δεν μπορούν να έρθουν ή δεν έχετε καλέσει.

Τα περίεργα πλάσματα του Louis Vuitton

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με την Billie Achilleos, καλλιτέχνη από το Λονδίνο και «δημιουργό πραγμάτων» (όπως η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της).

Φωτεινό μονοπάτι

Ο σχεδιαστής τους Roberto Paoli τα εμπνεύστηκε από το Videoclip του Michael Jackson, Billy Jean, όπου σε κάθε του βήμα άναβαν φώτα στο δάπεδο.

Τα πάντα για το ζύγισμα

Μην ζυγίζεστε συχνά γιατί:
Όταν ζυγιζόµαστε καθηµερινά, υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουµε εµµονή µε το βάρος µας και κάθε φορά να γεµίζουµε µε άγχος.
Αν κάνουµε δίαιτα και ζυγιζόµαστε καθηµερινά, µπορούµε εύκολα να καταλήξουµε σε παραπλανητικά συµπεράσµατα.

Ραντεβού στα τυφλά

ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΜΩΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ...

Βρες τον Τύπο της Επιδερμίδας σου

Για να μπορείς να περιποιείσαι σωστά την επιδερμίδα σου πρέπει να προσδιορίσεις σωστά τον τύπο της  για να είσαι σίγουρη ότι χρησιμοποιείς  τα σωστά προϊόντα και της παρέχεις την κατάλληλη ειδική φροντίδα.

Εντεχνο bazaar

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ CAROL WAX ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ», ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ, ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ BAZAAR ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

Συμβουλές για βελούδινα πόδια

Ξυραφάκι, κερί, κρέμα ή ριζική αποτρίχωση; Ιδού το ερώτημα! Το βρετανικό τεύχος του Cosmopolitan είναι εδώ για να σας βγάλει από αυτό το μεγάλο αδιέξοδο, παρουσιάζοντάς σας τα συν και τα μείον κάθε μεθόδου. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Κάνετε το δικό σας κομπόστ

Αν είστε φανατικοί φίλοι της ανακύκλωσης και θέλετε να αξιοποιείτε τα απορρίμματά σας όσο το δυνατόν περισσότερο, σίγουρα θα έχετε ακούσει για την «κομποστοποίηση». Δεν πρόκειται για την κομπόστα φρούτων που γνωρίζαμε από μικροί, αλλά για την διαδικασία κατά την οποία παράγεται οργανικό υλικό από τα… σκουπίδια μας.

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Τροφές «υπερόπλα» για το μυαλό

Θέλετε να σκέφτεστε πιο γρήγορα;
Να νιώθετε το μυαλό σας πιο φρέσκο και σε εγρήγορση, να θυμάστε καλύτερα και να μπορείτε να ανακαλέσετε εύκολα πληροφορίες, που ξέρετε ότι είναι στο μυαλό σας αλλά δυσκολεύεστε να τις ανασύρετε γρήγορα;
Πώς; Βάλτε δυναμικά στη διατροφή σας τις παρακάτω τροφές και θα δείτε σίγουρα διαφορά.

Βίζιτες στην τηλεόραση καταγγέλει η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά

Σάλο προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της ηθοποιού Άννας Τσουκαλά για τις σκοτεινές στιγμές του χώρου του θεάματος. Όπως είπε η ηθοποιός, για να πάρει κανείς ρόλο, χρειάζεται να περάσει από το κρεβάτι ανθρώπων της τηλεόρασης.

Γνωρίστε την Avon!!!

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON!

Κερδίστε χρήματα,ξεκινήστε σήμερα.Πατήστε εδώ.

Αφήνει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο η Emma Watson

Θύμα ενδοσχολικής βίας ή αλλαγή πλεύσης;

Το χειμώνα η Emma Watson έκανε γνωστό ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Brown, ώστε να ξεμπερδέψει πρώτα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Χρώμα και στυλ

Στη Δανία αυτό το σπίτι και όπως θα περίμενε κανείς, όπως στα περισσότερα (για να μην πω όλα) σκανδιναβικά σπίτια, να κυριαρχεί το απόλυτο λευκό.

Λευκή μου γνώση…

Οι πασαρέλες της άνοιξης παίρνουν την πιο αθώα τους έκφραση, την πιο αγνή τους διάθεση, την πιο girlie θηλυκότητα αποδεικνύοντας πως ο γυναικείος αισθησιασμός είναι βγαλμένος από τα πιο ονειρικά παραμύθια. Γνωρίστε την νέα τάση μέσα από μια πληθώρα εγγυημένων προτάσεων των οίκων: Calvin Klein, Chloe, Victoria Beckam, Tommy Hilfigher, Versace και Dolce &Gabbana και χτίστε πάνω στον λευκό καμβά σας μια ολοδική σας ιστορία. Ας ξεκινήσουμε…

Πλεξούδες, το νέο hairstyle

Οι πλεξούδες είναι ένα από τα πιο χαρούμενα χτενίσματα, που είναι βολικό, όμορφο, κοριτσίστικο και ανέμελο, σύμφωνα με το Daily Makeover. Γι' αυτό, ακριβώς, ταιριάζει στην εποχή!

Ψάθινες εσπαντρίγιες

Αυτοανακηρύχθηκε το hot buy της σεζόν, καθώς δεν υπάρχει brand (φθηνό ή ακριβό) που να μην έχει κυκλοφορήσει φέτος ψάθινες εσπαντρίγιες. Δίνουν ύψος, είναι casual κι έτσι φοριούνται κάθε μέρα, ταιριάζουν με τα καλοκαιρινά φορεματάκια, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Νεκρή στην πισίνα της η ηθοποιός Μαρί-Φρανς Πιζιέ

Η γαλλίδα ηθοποιός Μαρί-Φρανς Πιζιέ, 66 ετών, πέθανε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στο Σεν-Σιρ-σιρ-Μερ στο Βαρ (νοτιοανατολικά) όπου κατοικούσε, έγινε γνωστό από τη δημαρχία της πόλης. Μυστήριο για τα αίτια του θανάτου της γνωστής ηθοποιού.

Η λασποθεραπεία κάνει καλό!

Κυλιστείτε στο «βούρκο» της χωρίς να νιώσετε καθόλου τύψεις! Άλλωστε η λάσπη αυτή δεν πρόκειται να «αμαυρώσει» υπολήψεις και να προκαλέσει σάλο. Θα σας απαλλάξει απλά από πόνους στις αρθρώσεις, χαρίζοντάς σας απαλό και νεανικό δέρμα μωρού.

Πιο βαρετός ο γάμος για τις γυναίκες

Η έλλειψη διασκέδασης, στιγμών χαράς, διαλόγου και ρομαντισμού είναι τα κυριότερα πράγματα που κάνουν μία γυναίκα να βαριέται περισσότερο σε σχέση με το σύζυγό της, σύμφωνα με νέα καναδική έρευνα, που κατέληξε στο – μη αναμενόμενο – συμπέρασμα, ότι οι γυναίκες είναι εκείνες που χάνουν το ενδιαφέρον τους πιο εύκολα μέσα στο γάμο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Είμαι πολύ χαλαρή νύφη"

Δύο μήνες πριν ζήσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της στο πλάι του αγαπημένου της, Θέμη Σοφού, η παρουσιάστρια του Alter φωτογραφίζεται για το περιοδικό OK!

Αυτός ο χειμώνας είχε αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για την παρουσιάστρια του Πολύ μπλα μπλα. Από τη μια οι προετοιμασίες της για τον γάμο με τον αγαπημένος της, Θέμη Σοφό, και από την άλλη οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο Alter και το άγχος της επόμενης μέρας.

Τα ιγκλού εμπνέουν

Για να σχεδιάσουν αυτό το θέρετρο με το όνομα «Barin Ski Resort» οι αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου από το RYRA Studio στην Τεχεράνη του Ιράν, εμπνεύστηκαν από τα Ιγκλού. Αλλεπάλληλα στρώματα του λευκού υλικού παντού στο χώρο αναπαριστούν τον πάγο ενώ για το αποτέλεσμα δόθηκε περισσότερη βαρύτητα στην πρωτοτυπία και μοναδικότητα παρά στην λειτουργικότητα.

10 χρήσιμες συμβουλές για νέες μαμάδες!

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη σου δίνει κάποιες σημαντικές συμβουλές που πρέπει να ξέρεις και εσύ, αλλά και ο σύζυγός σου...
 
Η επιστροφή της μαμάς στο σπίτι ισοδυναμεί βεβαίως με τον ερχομό του μωρού στη ζωή της οικογένειας και επειδή "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" θα πρέπει η νέα μητέρα να προσέξει κάποια θεματάκια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μια και καλή.

Διακόσμηση με χαμηλό κόστος

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, λίγοι είναι αυτοί που μπορούν με άνεση να προχωρήσουν σε μια ριζική ανανέωση της εσωτερικής διακόσμησης στο σπίτι τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι κι εμείς που δεν ανήκουμε σ’ αυτούς τους «λίγους», δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάποιες αλλαγές, σε ορισμένους χώρους, δίνοντας μια νέα πνοή στο σπίτι μας.

Juicy Couture: Η νέα συλλογή που θα λατρέψεις


Με ρομαντική διάθεση και casual ύφος

Η retro αισθητική συνυπάρχει με το ρομαντισμό και την άνεση και τα Juicy Couture σου υπόσχονται στυλάτες εμφανίσεις όχι μόνο στην πόλη, αλλά στο νησί και την παραλία.

Η T. Palmer με νέα... μύτη κι έτοιμη για τον βασιλικό γάμο!

Πρόσφατα είχαμε δει σε φωτογραφίες την διάσημη Tara Palmer με παραμορφωμένη μύτη, από την υπερβολική χρήση κοκαΐνης. Η ίδια τότε, είχε πολύ άγχος, ότι δεν θα προλάβει να την επιδιορθώσει μέχρι την ημέρα του γάμου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ, στον οποίο είναι καλεσμένη.

Ένα μίνι γυμναστήριο σπίτι σας!

Μια από τις βασικότερες αιτίες που οι περισσότερες γυναίκες (και άντρες) δεν γυμνάζονται είναι η έλλειψη χρόνου για συστηματικές εβδομαδιαίες επισκέψεις στο γυμναστήριο.
Η αλήθεια είναι ότι αν πραγματικά βάλεις κάτι προτεραιότητα βρίσκεις χρόνο αλλά θέλει πολλή πειθαρχεία και προγραμματισμό. Με οικογένεια, σπίτι δουλειά, BLOG :) κλπ που χρόνος και για γυμναστήριο.

Carla Bruni-Sarkozy: Φήμες για εγκυμοσύνη

Θ’αποκτήσει ο Sarkozy  απόγονο;

Η σύζυγος του γάλλου προέδρου, Carla Bruni- Sarkozy διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Αυτό υποστηρίζει, σε δημοσίευμά του το εβδομαδιαίο celebrity περιοδικό “Closer” σημειώνοντας μάλιστα ότι την πληροφορία έδωσε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του προεδρικού ζεύγους.

Η Ευγενία Μανωλίδου έγινε... πρωινή!

Ένθετη στο «10 – 1 μαζί»  είναι από τις 26/4  η Ευγενία Μανωλίδου με το «Dancing Daily» που μεταφέρθηκαν τελικά στην πρωινή ζώνη του Ant1 μετά τα όχι και τόσο καλά νούμερα στους πίνακες της ΑGB.

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Μια γωνιά μόνο για εσένα μέσα στο σπίτι

Μετά από μια δύσκολη και αγχώδη ημέρα που πέρασε , η κάθε μια μας  χρειάζεται μια γωνιά όπου θα μπορεί να χαλαρώσει και να ηρεμήσει.

Ναι ναι, ξέρω, κι εσείς όπως κι εγώ άλλωστε, θα θέλαμε να βρεθούμε σ’ ένα πολυτελές spa ή σ’ ένα ανακουφιστικό “studio yoga” , αλλά αφού το σπίτι μας δεν τα διαθέτει και η τσέπη μας δεν τα αντέχει, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να δημιουργήσουμε μια ολόδική μας γωνιά, μια «φωλιά» μόνο για  εμάς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Καλοκαιρινά χτενίσματα!

Αγαπημένα χτενίσματα που θα εντυπωσιάσουν... Άκρως καλοκαιρινά και δροσερά!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...