Ανάσταση με χρονοκαθυστέρηση

Η Εβδομάδα των Παθών τελείωσε, ζήτω το πάθος!
Όλες σας οι φίλες συνδύασαν φέτος το Πάσχα με διακοπές στους θείους στον Καναδά, απόδραση στο νησί της Πάρου και εντατικά σεμινάρια στο Central Saint Martens του Λονδίνου.

Εσείς πάλι, έχετε το αγόρι σας που εργάζεται και δε μπορεί να πάρει ούτε μισή μέρα άδεια, οπότε σαν τίμια και καλή κοπέλα αποφασίσατε να μείνετε στην Αθήνα και να του κάνετε παρέα.
Λέγοντας βέβαια παρέα, εννοούμε παρέα σε όλα όσα σιχαίνεστε να κάνετε, υπόσχεστε κάθε φορά πως δεν θα επαναλάβετε και κάθε χρόνος σας βρίσκει στην ίδια ακριβώς θέση: την παρέα σας να διασκεδάζει μέχρι το πρωί σε κάποιο εγχώριο ή μη θέρετρο και εσάς σε ρόλο καλής «συντρόφου» αγκαζέ με το αμόρε. Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα νηστεία και προσευχή, τη Μεγάλη Παρασκευή βόλτα στον Επιτάφιο της γειτονιάς δίπλα δίπλα με μωρά, γιαγιάδες και ατίθασα νιάτα που σπρώχνουν και ύπνος από νωρίς γιατί είναι και πένθιμη μέρα και τα νυχτερινά μαγαζιά είναι κλειστά.
Όχι, το βασανιστήριο της ζευγαρωμένης δεν τελειώνει εδώ. Μπορεί να κερδίσατε το αγόρι από το γυμναστήριο με τα φουσκωτά μπράτσα και τους ανάγλυφους κοιλιακούς, αλλά μαζί με αυτό εξασφαλίσατε και τις υποχρεώσεις κάθε κοριτσιού που σέβεται τη σχέση του. Τι σημαίνει αυτό; Εκτός από τα προηγούμενα, βόλτες σε όλα τα παιχνιδάδικα για εξεύρεση λαμπάδας για το βαφτιστήρι του, έρευνα για το πιο γευστικό σοκολατένιο αυγό σε άπαντα τα Max Perry της Αττικής και το χειρότερο, Ανάσταση με το σόι. Καμπάνες να χτυπάνε σα να μην υπάρχει αύριο που εύκολα σας στέλνουν στον καναπέ του ψυχιάτρου, βίαια βεγγαλικά, αναμμένα κεριά έτοιμα να σας αφήσουν κουρούπα με μαλλιά καρφάκια και οικογενειακό τραπέζι με τους γονείς του.
Όσες υποφέρετε από αυτά τα ύπουλα βασανιστήρια, να ξέρετε, σας συμπονάμε όλες.
Οι οδηγίες θα είναι απλές και κατανοητές. Κάντε στην άκρη τη μαγειρίτσα που τόσο σιχαίνεστε, τσουγκρίστε το κόκκινο αυγό σας και τσιμπήστε από το καλοψημένο αρνάκι της μαμάς του. Χαμογελάστε, ξαναχαμογελάστε, χαχανίστε και γενικά γίνετε η πιο όμορφη παρέα για αυτό το βράδυ. Εξαντλήστε την υπομονή σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και μετά αναπνεύστε βαθιά. Κοιτάξτε το αγόρι σας μέσα στα καταπράσινα μάτια του, πεταρίστε τις βλεφαρίδες σας και διεκδικήστε το δικό σας δικαίωμα σε μία Ανάσταση χωρίς σούβλα.
Για τις επόμενες μέρες η καθημερινότητά σας θα αποτελείται από τη δική σας νηστεία και προσευχή, γεμάτη λαχταριστά cupcakes και ατελείωτα επεισόδια «Gossip Girl». Το αγόρι σας θα πρέπει να υπομείνει τα δικά σας βασανιστήρια παρέα με τις αγαπημένες σας σειρές, τα δοκιμασμένα delivery της γειτονιάς, το «shopping therapy» στο κέντρο της Αθήνας και τα ζουμερά σας φιλιά μακριά από τα βλέμματα των άγρυπνων γονιών του.
Ποιος είπε πως το Πάσχα δεν περνάμε όμορφα;


www.astrology.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...