Buy, Buy, Shoes! Sexy nude ψηλοτάκουνα από 34,90 ευρώ!

Υπάρχουν πολλά ερωτικά βοηθήματα για να προκαλέσουν ερωτική διέγερση στη γυναίκα και δεν χρειάζεται να αναφέρω παραδείγματα από αυτά! Για τον άντρα υπάρχει μόνο ένα, είναι συνήθως δερμάτινο, έχει αρκετά εκατοστά ύψος και συνδυάζεται κυρίως με μίνι φορέματα! Άσε τα ψηλοτάκουνα να κάνουν τη δουλειά για εσένα...


Το χρώμα του δέρματος επιμηκύνει τα πόδια, προσθέτει ύψος και πολλαπλασιάζει τη γοητεία! Άλλωστε όπως έλεγε η Σοφία Λόρεν "Το σεξ απήλ είναι 50% αυτά που έχεις και 50% αυτό που οι άντρες νομίζουν ότι έχεις". Επωφελήσου στο μέγιστο από αυτό που μπορούν να σου προσφερούν!

Τα κλασικά, διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας έχουν αλλάξει... ή μάλλον έχουν εμπλουτιστεί! Παλαιότερα ήταν οι μαύρες γόβες σήμερα τη θέση τους έχουν πάρει οι nude! Ένα στιλιστικό πασπαρτού που λύνει τα χέρια σου σε κάθε επικύνδυνη αποστολή, ψηλοτάκουνα ή πλατφόρμες, τα nude παπούτσια είναι αυτό που χρειάζεσαι για τη σεζόν! Μπορεις να τα φορέσεις ακόμα και το πρωί, μπορείς να τα συνδυάσεις με κάθε χρώμα και print, από τα πιο ουδέτερα μέχρι τα πιο φωτεινά και από digital μέχρι φλοράλ!



Γόβες Zara 65.95 ευρώ




Πλατφόρμες Jimmy Choo 1,231 ευρώ




Γόβες Christian Louboutin 495 ευρώ




Γόβες Michael Kors 133.3 ευρώ




Peep Toes Fullah Sugah 34.90 ευρώ



Πλατφόρμες Givency 830 ευρώ




Πλατφόρμες Topshop 83.00 ευρώ




Πλατφόρμες Halston Heritage 340 ευρώ





Γόβες Zara 35,95 ευρώ


Γόβες Miu Miu 420 ευρώ




www.tlife.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...