Τα περίεργα πλάσματα του Louis Vuitton

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με την Billie Achilleos, καλλιτέχνη από το Λονδίνο και «δημιουργό πραγμάτων» (όπως η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της).
Το νέο project που ανέλαβε η Achilleos ήταν να δημιουργήσει τέσσερα διαφορετικά «πλάσματα», από μικρά, δερμάτινα είδη του διάσημου οίκου, για τον εορτασμό της 100ης επετείου της συλλογής SLG Savoir Faire Πορτοφόλια, θήκες νομισμάτων, ζώνες και δέρμα από τις διάσημες τσάντες ήταν τα υλικά που συνδυάστηκαν έτσι, ώστε να μετατραπούν σε ένα αρμαντίλο, έναν κάστορα, μια ακρίδα και έναν χαμαιλέοντα.
Για την ίδια επέτειο, από τον Σεπτέμβριο οι πελάτες του Louis Vuitton θα μπορούν να αποκτήσουν custom made αντικείμενα της συλλογής, όπως το πορτοφόλι Zippy ή το organizer.

Η αμέσως προηγούμενη δουλειά της εικαστικού για τον οίκο Louis Vuitton ήταν το 2010, όταν δημιούργησε ένα παρεμφερές installation, με 20 bespoke "πλάσματα" κλεισμένα μέσα σε διάφανες γυάλες, για τις βιτρίνες της νέας boutique στην Bond Street στη Νέα Υόρκη.



www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...