Sexy Κορίτσια μας Δείχνουν Στάσεις Kama Sutra

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε οδηγίες προς...ναυτιλομένους,τα κορίτσια είναι εδώ για να λύσουν τις απορίες σας...Αν και μετά απο αυτό εξακολουθείτε να θέλετε οδηγίες τότε...καλύτερα να πάτε για ψάρεμα!!!!

Πώς να καλλιεργήσετε ντάλιες.

Πού θα φυτέψετε τους κονδύλους της ντάλιας

Οι ντάλιες μπορούν να αναπτυχθούν σχεδόν σε κάθε τοποθεσία και σε κάθε τύπο χώματος. Ωστόσο, για να έχετε καλαίσθητα φυτά και λουλούδια, πρέπει να είστε εκλεκτικοί ως προς το μέρος που θα τις φυτέψετε. Οι ρίζες της ντάλιας χρειάζονται μια ηλιόλουστη τοποθεσία για ν' απλωθούν. Θα πρέπει να δέχονται τουλάχιστο μισή μέρα ηλιακό φως, κι αν δέχονται περισσότερο ακόμα καλύτερα.

Οι 30 " θεές" που γεννήθηκαν τον Μάρτιο

Ας δούμε κάποιες διάσημες που έχουν γεννέθλια αυτόν τον μήνα και που αυτοί που θα τους πούνε "χρόνια πολλά",σίγουρα θα είναι ....πολύ τυχεροί...

10 άβολα θέματα που απασχολούν την εμφάνισή σας

Η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό, η φύση μας έπλασε όπως ακριβώς πρέπει να είμαστε, η όποια επέμβαση στην εξωτερική μας εμφάνιση είναι αποτέλεσμα της επιρροής των media, η απλότητα είναι το παν…

Διασημότητες που γερνάνε.......άσχημα!!!

Γεγονός είναι ότι στα γεράματα,σίγουρα δεν θα είμαστε τόσο όμορφοι,όσο στα προηγούμενα μας χρόνια.Ίσως και σε κάποιους να υπάρξουν παραμορφώσεις χαρακτηριστικών ,τόσο ώστε να μην είναι καν αναγνωρίσιμοι.Παρακάτω,θα δείτε κάποιους διάσημους που ο χρόνος....δεν ήταν καθόλου ευγενικός μαζί τους...

Οι 40 πιο καυτές ξανθές Πορνοστάρ!!

.Κάποιες απο αυτές τις κυρίες είναι καστανές,κοκκινομάλλες,ή με οποιοδήποτε άλλο τεχνιτό ή φυσικό χρώμα μαλλιών.Παρ όλα αυτά,όλες τους έχουν μια πινελιά του ξανθού.Και όλες τους είναι διάσημες πορνοστάρ...

10 λόγοι για να ξανασκεφτείτε τη σχέση σας

«Σ’ αγαπάει πολύ» μου είπε, και γέλασα βεβιασμένα. «Προφανώς, αλλιώς γιατί να είναι μαζί μου;» απάντησα. «Μην το λες. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι μένουν μαζί από κεκτημένη ταχύτητα;». Δεν ήξερα. Ήμουν μικρή, και είχα άγνωστες λέξεις.

Το λιμάνι της ευτυχίας

Εγκαταστάθηκαν στη Nέα Yόρκη πριν από δέκα περίπου χρόνια και από τότε δεν την αλλάζουν για κανένα λόγο. Γιατί, άλλωστε, κάποιος που απολαμβάνει την καθημερινότητά του σε ένα υπέροχο διώροφο σπίτι στο Σόχο να θέλει να το αποχωριστεί;

SMS: Oι αριθμοί του καντράν λένε όσα και οι λέξεις

Η καθημερινή γυμναστική δαχτύλων στο πληκτρολόγιο του κινητού σας, δεν σας κάνει μόνο πιο γρήγορους στην αποστολή μηνυμάτων αλλά και διαφοροποιεί τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τους αριθμούς, λένε οι επιστήμονες. Ο αυτόματος συσχετισμός λέξεων με νούμερα γίνεται ήδη αντικείμενο εκμετάλλευσης από εταιρείες.

Τα 25 Πιο Καυτά Μοντέλα της Victoria Secret απο το 1977

Η victoria Secret ξεκίνησε στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια ,το 1977 απο τον Roy Raymond ,απόφοιτο του Stanford.Σε ένα κατάστημα ,προσπαθούσε  να αγοράσει εσώρουχα στην σύζυγό του,αλλά ντρεπόταν.Άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο Εμπορικό Κέντρο Stanford στο Palo Alto,και σύντομα ξεκίνησε τις παραγγελίες με καταλόγους και με 3 άλλα μαγαζιά.Απο τότε,πολλές όμορφες γυναίκες υπήρξαν μοντέλα της Victoria Secret.Πιθανόν να μην αναφέραμε κάποιαν που θα έπρεπε να είναι στην λίστα,αλλά ήταν πραγματικά δύσκολο να διαλέξουμε 25 απο πολλά ,πολλά όμορφα κορίτσια που εργάστηκαν εκεί.Ας ξεκινήσουμε.........

Celebrities με μαγιό: «Παίρνουμε μάτι» και… κουτσομπολεύουμε

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ούτε οι κοιλίτσες, ούτε οι κυτταρίτιδες, ούτε οι ρυτίδες όσο μεγάλα κι αν είναι τα γυαλιά ηλίου. Και οι απανταχού celebrities το γνωρίζουν αυτό καλά, γι’αυτό φροντίζουν σε κάθε τους εμφάνιση στην παραλία να επιδεικνύουν τον καλύτερό τους εαυτό –με καυτά μπικίνι, εντυπωσιακά καφτάνια, λαμπερά κοσμήματα.

Τι μας ομορφαίνει;

Το make-up, οι πανάκριβες κρέμες προσώπου, τα καλοχτενισμένα μαλλιά, οι δίαιτες και τα γυμναστήρια, οι πλαστικές (οπουδήποτε), τα κατάλευκα και ολόισια δόντια, το καθαρό και λαμπερό δέρμα, τα ωραία ρούχα… Πολλές, πολλές σελίδες θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε με όλα αυτά που έχουμε μάθει ότι μας ομορφαίνουν.

Βότανα για αρωματισμό χώρου.

Οι χημικές ουσίες σήμερα χρησιμοποιούνται κατά κόρον …μπορούμε όμως με την βοήθεια των Βοτάνων και των Αιθέριων Ελαίων να τις αποφύγουμε, τουλάχιστον σε μερικές περιπτώσεις, μέσα στο σπίτι μας…..!!!!
Οι συνταγές που θα βρείτε πιο κάτω γίνονται εύκολα και είναι πολύ αποτελεσματικές.

Sexy Γυναίκες #1#

Τελικά,όλες τις ώρες της ημέρας,μια γυναίκα είναι sexy έτσι και αλλιώς!!....Και ιδού ,οι αποδείξεις......

Μέρες Προστασίας Always & Alldays

Προστασία για σένα, φροντίδα για την υγεία σου
Μέρες Προστασίας Always & Alldays σε συνεργασία με την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος

H Always, το brand συνώνυμο της γυναικείας προστασίας και η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος ενώσανε πρόσφατα τις δυνάμεις τους, με σκοπό την ενημέρωση των γυναικών σε θέματα πρόληψης και προστασίας της υγείας τους.

Ερωτήσεις-must κάθε 20άρας στον γιατρό

Έχεις περάσει τα 20 χρόνια και πλέον η μαμά σου δεν σε πηγαίνει στο γιατρό. Αντί να αποφεύγεις το ραντεβού με το γιατρό σου, καλύτερα να ξέρεις από πριν ποιές ερωτήσεις πρέπει να του κάνεις.

Έφυγε από τη ζωή η Elizabeth Taylor

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός Elizabeth Taylor έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Νηστεία: τα υπέρ και τα κατά

Εδώ και 2 εβδομάδες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες νιώθεις έντονη αδυναμία και εξάντληση. Οι ζαλάδες, οι πονοκέφαλοι, και η αδυναμία συγκέντρωσης έχουν γίνει καθημερινές ενισχύοντας έτσι την κακή σου διάθεση. Σκέφτηκες μήπως στην προσπάθειά σου να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις απαγορεύσεις που επιτάσσει η νηστεία στέρησες από τον οργανισμό σου τροφές που σου χαρίζουν ενέργεια αλλά και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά;

Σίγουρα δεν σας αρέσουν οι " γεματούλες"?..........Για ξανασκεφτείτε το!!!

Στους περισσότερους ανθρώπους,δεν αρέσουν οι υπέρβαρες κοπέλες.Διάσημοι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν το Photoshop για να μας πείσουν πως διάσημες παχουλές,είναι καλλίγραμες.Αλλά αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι,είναι οτι η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί στο να είσαι ακαταμάχητη!.Και αν δεν αρέσετε στον εαυτό σας,γιατί να αρέσετε στους άλλους? Σκεφτείτε το αυτό όσο βλέπετε τις παρακάτω φωτογραφίες!!

Γυναίκα: 5 εξετάσεις που σώζουν ζωές

"Κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν", έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και είχαν δίκιο. Στις περισσότερες περιπτώσεις η έγκαιρη διάγνωση μιας ασθένειας μέσω των προληπτικών εξετάσεων, γλίτωσε πολλούς ανθρώπους από τα χειρότερα ή έστω περιόρισε την έκταση του προβλήματος.

Διάσημες και Σέξυ....

39 Γνωστές ντίβες της μικρής και της μεγάλης οθόνης που δείχνουν το μισό της ηλικιάς τους!!

Απολύθηκες; Μη τα βάψεις μαύρα

Πρόσφατα απολύθηκες; Μη τα βάψεις μαύρα… Σκέψου ότι ακόμη και η απόλυτη στάρ Μαντόνα ξεκίνησε την μουσική της καριέρα αφότου απολύθηκε από τα Dunkins Donats επειδή ψέκαζε τους πελάτες με σάλτσα…

Ο ζωδιακός Κύκλος ζωγραφισμένος στο γυναικείο κορμί.....

Το γυναικείο κορμί έχει γίνει έμπνευση πολλών ποιημάτων ,τραγουδιών,πινάκων ζωγραφικής,γλυπτών και άλλων φιλοτεχνημάτων.Τα ονόματα πολλών σπουδαίων γυναικών ,έχουν κατονομάσει αρκετές οδούς στην χώρα μας.Και παντού ,γύρω μας,ακόμα και στην φύση ,επικρατεί η γυναικεία μορφή.
Παρακάτω θα δείτε πως ένα γυναικείο σώμα παίρνει τις μορφές των ζωδίων του ζωδιακού.

Shiny Star

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του. O Ισπανός designer Jaime Hayon έχει ήδη κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία, ενώ ο Τύπος τού πλέκει το εγκώμιο και όχι αδικαιολόγητα.

Χρώματα που φανερώνουν τη σεξουαλικότητα σου

Περνάς απίστευτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να κάνεις τους τέλειους συνδυασμούς πριν περάσεις την πόρτα του σπιτιού σου και βγεις έξω; Πολύ καλά κάνεις και προβληματίζεσαι με τους χρωματικούς συνδυασμός αφού τα χρώματα που επιλέγεις λένε πολλά για τη σεξουαλικότητα σου. Διάβασε παρακάτω και ανέδειξε την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου.

Τα χρώματα της άνοιξης στα μαλλιά σου!

Το τέλος κάθε εποχής σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: νέα χρώματα στα μαλλάκια σου είναι εδώ για να σε μεταμορφώσουν τη νέα σεζόν.

Καρκίνος του Μαστού: Διάσημες ιστορίες με happy end

Ο καρκίνος του μαστού δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι εν δυνάμει θύμα γι’αυτό όλες οφείλουμε να προστατευόμαστε ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και εξετάζοντας τακτικά το στήθος μας, μόνες μας, με ψηλάφηση, με την βοήθεια του γυναικολόγου μας αλλά, καθώς μεγαλώνουμε, και σε μαστογράφο.

Μάσκα προσώπου με μέλι και ταχίνι

Οι χημικές ουσίες σήμερα χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην παρασκευή καλλυντικών …μπορούμε όμως με την βοήθεια των βιολογικών προϊόντων, των Βοτάνων και των Αιθέριων Ελαίων, και άλλων φυσικών υλικών να τις αποφύγουμε. Διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο μας μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας αγνά καλλυντικά όπως αυτή η συνταγή για μάσκα προσώπου που θα δείτε παρακάτω.

Σεξιστικές διαφημίσεις: Ισότητα στα... χαρτιά

Παρά τις διαμαρτυρίες αρκετών, σήμερα η ισότητα των δύο φύλων μοιάζει δεδομένη. Δεν είναι τυχαίο ότι η κοινή γνώμη τάσσεται αυτόματα κατά της όποιας σεξιστικής αναφοράς μπορεί να περιέχεται σε δηλώσεις δημόσιων προσώπων, καλλιτεχνών και πολιτικών.

Πώς να φτιάξετε χειροποίητο σαπούνι.

Το βιομηχανοποιημένο σαπούνι είναι ένα είδος που χρησιμοποιούμε καθημερινά και που δυστυχώς η μαζική του παραγωγή το έχει αλλάξει τόσο πολύ που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να βλάπτει ….

Οι πιο καυτές plus sized διασημότητες

΄Το να είσαι όμορφη σημαίνει οτι πρέπει να είσαι νούμερο "0"?.Δεν νομίζω!.Ενώ τα περισσότερα παιδιά που αναπτύσουν διατροφικές διαταραχές,είναι μεταξύ 11 και 13,οι μελέτες έδειξαν οτι το 80% των μαθητριών της 6ης τάξης,ειναι δυσαρεστημένες με το σώμα τους ή το βάρος τους και μέχρι την ηλικία των 9 ,το 30% με 40% των κοριτσιών έχουν ήδη ξεκινήσει δίαιτα.Πολλοί ειδικοί διατροφικής διαταραχής,επιρρίπτουν αυτήν την συμπεριφορά στις κοινωνικές προσδοκίες.Αφύσικες ιδέες ομορφιάς βομβαρδίζουν τα μικρά κορίτσια και τις νεαρές κοπέλες,απο τότε που θυμούνται τον εαυτό τους.Πρέπει όμως να ξέρουν οτι δεν χρειάζεται να είναι αδύνατες σαν καλάμια για να είναι σέξυ ή όμορφες!!!..Παρακάτω δείτε 10 απο τις ομορφότερες - plus sized-γυναίκες,μοντέλα και παρουσιάστριες.Να είστε ευτυχισμένες με το ποιά είστε,η ομορφιά πηγάζει απο μέσα!!!

Το πρώτο σας ενυδρείο





Αν πάντα σας ενθουσίαζε η θέα των ενυδρείων, ίσως πρέπει να αποκτήσετε κι εσείς ένα. Όμως αν αντιμετωπίζετε τα ενυδρεία ως διακοσμητικά στοιχεία και μόνο, ξανασκεφτείτε το. Ένα ενυδρείο φιλοξενεί ζωντανά ψαράκια και χρειάζεται αρκετή δουλειά, προσοχή και συνέπεια για να παραμείνουν τα ψαράκια σας ζωντανά.

Μανικιούρ Όψη Μαρμάρου. Nail Design Μarble technique.

Αν σας αρέσουν τα σχέδια στα νύχια, τότε η όψη μαρμάρου ή αλλιώς Μarble technique είναι μια ωραία επιλογή! Στα ινστιτούτα συνηθίζουν να την εφαρμόζουν με ειδικά πινέλα βάφοντας επιδέξια σχήματα στα νύχια.

Η Ελεονώρα Μελέτη μας παρουσιάζει την νέα συλλογή DOCA Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011

Η πετυχημένη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με την εταιρία DOCA συνεχίζεται και για την νέα σεζόν.
Η παρουσιάστρια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό για την διαφημιστική καμπάνια της νέας συλλογής, φορώντας τα νέα ρούχα και αξεσουάρ, αλλά κρατώντας και τις υπέροχες τσάντες DOCA με μοναδικό στυλ!

Μπελαντόνα. Ωραία γυναίκα και ισχυρό δηλητήριο!

Όνομα
"Atropa Belladonna" είναι η λατινική ονομασία ενός ασυνήθιστου φυτού. Ο μεγάλος φυσιοδύφης Διοσκουρίδης έδωσε στο φυτό αυτό το όνομα. Θεωρείται ότι ήταν τόσο εξοικειωμένος με την φύση και τις ιδιότητες των φυτών ώστε ήταν πάντα εύκολο γι' αυτόν να βρίσκει καταπληκτικά κατάλληλες ονομασίες γι' αυτά.

Πανέμορφες γυναίκες στην πολιτική

Είναι γνωστό ,ανα τον κόσμο,το τι δουλειά κανουν οι πολιτικοί.Και αν βάλετε δίπλα τους μια γοητευτική γυναίκα,σε θέση πολιτικού,μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να πετύχει.!!

Προστατεύστε το συκώτι σας





Το συκώτι είναι το πιο μεγάλο όργανο του ανθρώπινου σώματος και σε διάσταση και σε βάρος, καθώς επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό. Ακόμη και μετά την απώλεια 80%-90% των κυττάρων του, είναι σε θέση να διεκπεραιώνει τις περισσότερες από 500 ζωτικές λειτουργίες του. Όπως επίσης μετά από χειρουργική επέμβαση αν αφαιρεθεί μεγάλο μέρος του, το συκώτι μπορεί σε μερικές εβδομάδες να ξαναδημιουργηθεί.

Ανοιξιάτικη καθαριότητα στο σπίτι





Άνοιξη! Τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά κελαηδούν, και το σπίτι σας εξακολουθεί να μοιάζει χειμωνιάτικο και μουντό; Η ανοιξιάτικη καθαριότητα του σπιτιού δεν είναι απλά παραδοσιακό έθιμο, αλλά μια ασχολία που θα σας βοηθήσει να φρεσκάρετε το σπίτι σας και να προετοιμάσετε τους χώρους σας για τις θερμές εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού. Θέλετε να κάνετε το χώρο σας να αστράφτει; Ακολουθήστε 12 απλά βήματα και θα τα καταφέρετε.

Sex: 50 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε

Σας παρουσιάζουμε 50 ενδιαφέροντα στοιχεία γύρω από το σεξ που ενδεχομένως να μην γνωρίζατε μέχρι σήμερα.
1. Η συχνότερη τοποθεσία των ενηλίκων για σεξ είναι η κρεβατοκάμαρα ενώ ακολουθεί το αυτοκίνητο.
2. Η σεξολογία είναι η επιστημονική μελέτη της σεξουαλικότητας.

10 Τοπ Ασυνήθιστοι Κορσέδες

Στο παρελθόν οι κορσέδες ήταν μοντέρνοι μεταξύ των γυναικών. Οι κορσέδες χρησιμοποιήθηκαν για να βελτιώσουν τη στάση τους και να την καταστήσουν πιό αξιοπρεπή. Σήμερα χρησιμοποιούνται συνήθως για αισθητικό σκοπό. Τα νέα κορίτσια τους φορούν για να αισθανθούν πιο σεξουαλικές. Στο παρελθόν τους έδεναν οι υπηρέτριες, σήμερα οι σύζυγοι είναι συνήθως εκείνοι που φέρουν εκείνη την ευθύνη.Κάνουν πολύ δύσκολη την αναπνοή αλλά παλιότερα οι κορσέδες σχεδιάζονταν έτσι ώστε επέτρεπαν την οδήγηση ενός ποδηλάτου,το τέννις ή ακόμα και την ιππασία. Εντούτοις, οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που φόρεσαν τους κορσέδες.Και άντρες ήθελαν να δείχνουν ωραίοι και παρήγγελναν κορσέδες στα μέτρα τους!Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς ασυνήθιστους κορσέδες!

Ένας άντρας εξηγεί τι εννοεί όταν λέει: "σεξ που δεν σήμαινε τίποτα"...

Εντάξει, δεν ισχυρίζομαι πως το σεξ είναι τόσο ποταπό. Τόσο μικρό και τόσο ασήμαντο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μπορεί να γίνει. Να είναι σεξ που δεν σημαίνει τίποτα.

Τα ....αποτελέσματα μιας πλαστικής χειρουργικής

Κάποιες φορές η πλαστική μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφη,αλλά μερικές φορές σε μεταμορφώνει σε πραγματικό έκτρωμα!!....Δείτε τι μπορεί να συμβεί αν έχει πάθει εξάρτηση κάποιος και κάνει άπειρο αριθμό επεμβάσεων!!!!!!!!!!

Η......άλλη όψη της Carmen Electra

Η Κάρμεν Ηλέκτρα,είναι χωρίς αμφιβολία,μία απο τις ωραιότερες γυναίκες ηθοποιούς που έχουμε δεί στον κινηματογράφο..Όμως ,δεν παύει να είναι μια απλή,καθημερινή γυναίκα που,όταν δεν έχει γυρίσματα ή εξόδους,απολαμβάνει τις διακοπές της ξένοιαστη,χωρίς μακιγιάζ και προφανώς χωρίς να νοιάζεται άν εκεί κοντά παραμονεύουν οι παπαράτσι..Και να,που όντως παραμόνευαν..Δείτε την ηθοποιό σε στιγμές απλότητας στο νησί της Κω!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...