Celebrities με μαγιό: «Παίρνουμε μάτι» και… κουτσομπολεύουμε

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ούτε οι κοιλίτσες, ούτε οι κυτταρίτιδες, ούτε οι ρυτίδες όσο μεγάλα κι αν είναι τα γυαλιά ηλίου. Και οι απανταχού celebrities το γνωρίζουν αυτό καλά, γι’αυτό φροντίζουν σε κάθε τους εμφάνιση στην παραλία να επιδεικνύουν τον καλύτερό τους εαυτό –με καυτά μπικίνι, εντυπωσιακά καφτάνια, λαμπερά κοσμήματα.
Άλλοι το καταφέρνουν και άλλοι όχι. Σε κάθε περίπτωση, εμείς (και οι απανταχού paparazzi) είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως ακόμα και οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Hollywood, αυτές που περνούν 23 ώρες το 24ωρο να φροντίζουν τον εαυτό τους, να κάνουν γυμναστικές και μπότοξ, στην παραλία επιστρέφουν στην απλή, θνητή τους μορφή. Κολυμπούν, διασκεδάζουν, κάνουν ηλιοθεραπεία, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος και όταν αναγνωριστούν τραβούν, φυσικά, όλα τα βλέμματα.

Η Charlize Theron (φωτο) για παράδειγμα, στα 34 χρόνια της, καταφέρνει να διατηρεί ένα εξαιρετικά καλλίγραμμο κορμί -ήταν άλλωστε και πρώην μοντέλο- κάτι στο οποίο φαίνεται να συμφωνεί και ο σύντροφός της Stuart Townsend. Ας μην την ματιάσουμε, όμως, καθώς τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να αναρρώσει από έναν σοβαρό ιό (πιθανώς τη «νέα γρίππη» αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάπου επίσημα ακόμα), ο οποίος την κράτησε στο νοσοκομείο του Los Angeles για τέσσερα βράδια με σοβαρούς στομαχόπονους. Και ο Hugh Grant, όμως στα 49 του, μια χαρά κρατιέται! Το δε μαγιό-βερμούδα με τα παστέλ ψαράκια ταιριάζει άψογα με την κατάλευκη, βρετανική του επιδερμίδα. Και όσο μόνο βλέπετε τον γοητευτικό Άγγλο στην φωτογραφία, άλλο τόσο είναι και στην ζωή, αφού -επίσημα τουλάχιστον- δεν διατηρεί κάποια σοβαρή σχέση τα τελευταία δύο χρόνια.


Για την Kate Hudson (φωτο) πάλι, τι να πει κανείς; 30 Μαΐων η πανέμορφη αμερικανίδα, μαμά ενός 5χρονου αγοριού, και με… killer body! Αυτό, βέβαια, μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες έχει σχέση με τον αθλητή-σταρ Alex Rodriguez, των New York Yankees (και πρώην της Madonna). Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εμείς την παραδεχόμαστε γιατί είναι από τι ελάχιστες stars που δεν έχουν κάνει πλαστική στο στήθος, διαμορφώνοντας έτσι ένα πολύ πιο φυσικό προφίλ (το ίδιο ισχύει και για την τραγουδίστρια Joss Stone που θα δείτε στο Photo Gallery). Αξίζει, επίσης, εδώ να αναφέρουμε πως η Hudson, παρέα με την μαμά της Goldie Hawn και τον Kurt Russel (Photo Gallery) βρέθηκαν στις αρχές αυτού του μήνα στην Σκιάθο. Η δε Kate Hudson, μάλιστα, με σκούρο καστανό μαλλί, ίσως προκειμένου να προετοιμαστεί ψυχολογικά για τον πρώτο της «σοβαρό» ρόλο στην ταινία Nine, ριμέικ της ομώνυμης του Federico Fellini, την οποία αναμένεται να δούμε τον χειμώνα στις αίθουσες.

Όσον αφορά στους άνδρες της παρέας τώρα, εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις τόσο του Matthew McConaughey (φωτο), όσο του πρώην συντρόφου της Kate Hudson, Owen Wilson. Ενώ και οι πιο «ηλικιωμένοι» stars καταφέρνουν να κρατιούνται σε εξαιρετική φόρμα. Δείτε για παράδειγμα, στο Photo Gallery πάντα, τον Bruce Willis, αναδυόμενος από την Nikki Beach στο Saint-Tropez, ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι «ρουφάει» λίγο την κοιλίτσα του -ας μην ξεχνάμε πως έχει ήδη πατήσει τα 54- αλλά και πάλι είναι πολύ στιλάτος. Αλλά και ο Richard Gere, που τον Αύγουστο γίνεται 60, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Πού έχει χαθεί, όμως, ο άλλοτε πιο sexy άνδρας του πλανήτη; Μετά το μέτριο «Νύχτες στην Ροδάνθη» θα τον ξαναδούμε τον χειμώνα στο Brooklyn’s Finest που προς το παρόν έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές, ενώ παράλληλα ετοιμάζει τέσσερις ακόμα ταινίες. Στα ενδιάμεσα περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την πανέμορφη σύζυγό του Carey Lowell και τον 9χρονο γιο τους και, φυσικά, λαμβάνοντας πάντα μέρος σε διάφορες ακτιβιστικές πράξεις.

Οι νεαρότερες κυρίες, επίσης, δεν έχουν λόγο να ανησυχούν. Η Paris Hilton μπορεί να αγοράσει τον καλύτερο personal trainer και διατροφολόγο, αν της κάνει κέφι, τους οποίους καλά θα κάνει να συστήσει και στην φίλη της Nicole Richie, τα απομεινάρια της οποίας εθεάθησαν σε παραλία του Miami πριν λίγο καιρό. H Britney Spears (φωτο) που έχει περάσει από τα σαράντα κύματα τα τελευταία χρόνια, δείχνει να επέστρεψε δυναμικά, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες των paparazzi, ενώ εκείνη απολάμβανε τις διακοπές της σε γνωστή παραλία της Καραϊβικής τον περασμένο Μάιο, παρέα με τους δύο της γιους και τον σύντροφο/ατζέντη της Jason Trawick. Μία άλλη μαμά, την Reese Witherspoon, είδαμε να απολαμβάνει τα νερά του Malibu παρέα με τον γιο της και μερικά περιττά κιλά –αλλά ποιος νοιάζεται όταν έχει ήδη στην κατοχή της ένα Oscar αλλά και τον γοητευτικότατο Jake Gyllenhaal (που είναι και τέσσερα χρόνια μικρότερός της). Εξίσου εντυπωσιακή και η Uma Thurman, η οποία στα 39 της χρόνια και με δύο παιδιά (από τον Ethan Hawke), δείχνει πλέον να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της στο πλευρό του πάμπλουτου χρηματιστή (πρώην συντρόφου της Elle Macpherson) Arpad Busson.

Τέλος, τα χέρια ψηλά σηκώνουμε με την αειθαλή Pamela Anderson και τους τεχνητούς της αερόσακους, αφού στα 42 της πλέον χρόνια, μετά από δύο γέννες και μία αποβολή, έχοντας κολλήσει (και ξεπεράσει) Ηπατίτιδα C, μετά από αμέτρητα σκαμπανεβάσματα στην ερωτική της ζωή, και χωρίς συγκεκριμένη ή προφανή καριέρα τα τελευταία χρόνια, καταφέρνει όχι μόνο να διατηρεί μία εκπληκτική σιλουέτα, αλλά να θεωρείται ακόμα μία από τις πιο sexy γυναίκες στον πλανήτη.


Pamela Anderson 


Paris Hilton


Uma Thurman


Joss Stone

Nicole Richie





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...