Ανακύκλωσε το νυφικό σου

Στο ολοκαίνουργιο site www.newlyMaid.com!

Μπορεί να έχεις παντρευτεί και να χώρισες, και να μην θέλεις τίποτα να σου θυμίζει αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου! Μπορεί, πάλι ,να παραμένεις παντρεμένη όμως το νυφικό σου να έχει προκαλέσει ασφυξία στην ντουλάπα σου. Τι κάνεις λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις;

Φέρτον στα μέτρα σου

Κι όμως, αν έχεις τύχη, αν οι περιστάσεις βοηθούν κι αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας, μπορείς να καταφέρεις θαυμάσια να μεταμορφώσεις τον κακό γαμπρό σε ιδανικό κελεπούρι.

Μια λέξη μα ποια λέξη; Μια λέξη η σωστή

Όταν μιλάτε για την εμφάνιση κάποιου διαλέξτε προσεκτικά τις λέξεις για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.
Γιατί να κινδυνεύσετε να παρερμηνευτούν τα λόγια σας και να βρεθείτε σε δύσκολη θέση;

Tips for lips! 7 συμβουλές για τέλεια χείλη

1. Βρες την ιδανική ροζ απόχρωση για σένα
Δεν ξέρεις ποιο ροζ κραγιόν είναι το πιο κολακευτικό για εσένα; Απλά χαμογέλα! Η ιδανική απόχρωση για εσένα, είναι αυτή που έχουν τα ούλα σου και όχι πιο ανοιχτή. Μια απόχρωση-μπαλαντέρ από την γκάμα του ροζ, είναι το Dior Addict Lipstick, No 653.

Minimal-Baroque: Εντυπωσιακά Γυαλιά Ηλίου από τον Οίκο Prada

Τα γνωρίσαμε φέτος που ο οίκος Prada τα ενσωμάτωσε στη νέα του Ανοιξιάτικη Συλλογή για το 2011!

Τα γυαλιά ηλίου Minimal-Baroque εντυπωσίασαν κατά ένα περίεργο τρόπο και δεν είναι λίγες αυτές που τα λάτρεψαν!

Stop στ πορνογραφία ανηλίκων

Οι χρήστες του διαδικτύου μπορεί να διαφωνούν μεταξύ τους σε πολλά θέματα, αλλά σε ένα πράγμα υπάρχει πλειοψηφική συμφωνία: η παιδική πορνογραφία είναι απαίσια, και απάνθρωπη.

Ηοw to: Πώς να κάνεις τις πιο πολυσυζητημένες πλεξίδες της σεζόν ΣΗΜΕΡΑ!

Το καλοκαίρι έφτασε- almost!- και θέλει ανάλαφρα χτενίσματα! Στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεών μας (οι stars δεν αποτελούν εξαίρεση...) έχουν μπει οι πλεξίδες. Είναι εύκολες να τις πετύχουμε, μας χαρίζουν ένα παιχνίδισμα στα μαλλιά μας και είναι η τέλεια λύση για πρωί και βράδυ.

Jewel treasures

Ανακαλύψαμε στο greekbooks.gr trendy κοσμήματα σε σούπερ τιμές!

Ρολόγια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και μενταγιόν σε τιμές που θα σου θυμήσουν περίοδο εκπτώσεων. Το site greekbooks.gr έχει φροντίσει να ντύσει με όμορφα bling bling την καθημερινότητά σου χωρίς όμως να τινάξεις το budget σου στον αέρα.

Παπούτσια για μουσείο!

Πολλές από τις εκκεντρικές δημιουργίες της Viviene Westwood αποτελούν εκθέματα στο Bowes Museum!

Βραδινά Φορέματα 2011: Για Κομψές Maxi Εμφανίσεις!


Στο online store yoox.com θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε βραδινά φορέματα που θα σου χαρίσουν όμορφες καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Φορέματα ιδιαίτερα, κομψά και σε τιμές για όλες τις τσέπες!

Εμείς διαλέξαμε τα ωραιότερα μακριά φορέματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και που δύσκολα θα δεις φορεμένα και από άλλες.

Δες παρακάτω τη λίστα με τα καλύτερα και που θα τα βρεις!

Το φλούο στα νύχια δεν ξεφτίζει ποτέ

Το αντίθετο του διακριτικού. Αυτό ακριβώς είναι –και φέτος- στα νύχια το ζητούμενο.
Μπορεί τα φλούο νύχια να είχαν την τιμητική τους τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια και να περιμένατε ότι πέρασε πλέον αυτή η τάση. Αποδεικνύεται, όμως, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού καλά κρατούν!


Η ερμηνεία των χρωματιστών φακών


Τα γυαλιά ηλίου έχουν εξελιχθεί αναμφισβήτητα στο must καλοκαιρινό αξεσουάρ Αποτελούν τάση και διατίθενται σε πάρα πολλές παραλλαγές και κατηγορίες. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάει κανείς τον πρωταρχικό τους ρόλο…Την προστασία των ματιών μας από την υπεριώδη ακτινοβολία. Καιρός λοιπόν να μάθουμε για τον κάθε φακό, σε τι είναι κατάλληλος και ποιος είναι ο καλύτερος για τις δικές μας ανάγκες.

Τα must have ανανεωμένα μοντέλα της Ray -Ban

Η εταιρεία Ray-Ban υπήρξε πάντα συνώνυμη της υψηλής ποιότητας, σε όρους υλικών, ακριβείας και ιδιαίτερα χαρακτηριστικών λεπτομερειών.

Εγκατάσταση χλοοτάπητα (γκαζόν)

Οι βασικές εργασίες για την εγκατάσταση χλοοτάπητα είναι:

Φρεζάρισμα και ψιλοχωματισμός του εδάφους. Η προσθήκη τύρφης είναι απαραίτητη για τα συνεκτικά εδάφη. Η ποσότητα της τύρφης είναι σχετική με την ποιότητα του εδάφους και εκτιμάται κατά περίπτωση.

Συμβουλές για καλοσχηματισμένα φρύδια

Προσθέτει η αφαιρεί έκφραση από τα μάτια το σχήμα τους

Τα όμορφα και καλογραμμένα φρύδια είναι το Α και το Ω για να δείχνει το πρόσωπό σας συμμετρικό και φωτεινό. Τονίζουν το βλέμμα ισορροπούν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και σας δίνουν τύπο.

Κορδέλα στα μαλλιά και τσαχπινιά στο μάτι

Αυτό το καλοκαίρι η μόδα είναι για δέσιμο.
Η κορδέλα δε χρησιμοποιείται μόνο στην ενόργανη γυμναστική. Επίσης, μπορείτε να την κάνετε και άλλα πράγματα εκτός από το να την τυλίγετε γύρω από πακέτα δώρων δένοντάς τη φιόγκο.


Αυτό είναι το νέο on-line shop του Marc Jacobs

Το on-line shop του Marc Jacobs είναι γεγονός. Είναι επίσης πολύ πρωτότυπο και διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αποφεύγοντας τα τετριμμένα και τις «παραδοσιακές» συνταγές, η ομάδα του σχεδιαστή δημιούργησε το πιο χαριτωμένο αλλά και ενδιαφέρον διαδικτυακό μαγαζί. Πρόκειται στην κυριολεξία για μια virtual μπουτίκ με τα όλα της.

Το φιλί της Britney Spears με την Rihanna

Περίπου 8 χρόνια πέρασαν από τότε που η Britney Spears και η Madonna σόκαραν τους θαυμαστές τους, όταν φιλήθηκαν στο στόμα onstage κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στα MTV Awards.

Νέο, συλλεκτικό και πολύ καλοκαιρινό! Άρωμα Eternity Summer!

Section αρώματα. Αν δεν ανήκεις στις τυχερές εκείνες που έχουν βρει το άρωμά τους και δεν το αλλάζουν με τίποτα, σίγουρα ψάχνεις μέχρι να βρεις το ιδανικό. Εκείνο το οποίο από την πρώτη στιγμή που θα μυρίσεις θα πεις "αυτό θέλω". Εξάλλου, τα αρώματα είναι σαν τον έρωτα με την πρώτη ματιά, μόνο που σε αυτή την περίπτωση ισχύει το "με την πρώτη μυρωδιά!".

Αλλαγή της συµπεριφοράς

Μια νέα κατάσταση, πολλές αιτίες…

Ζώντας µε γυναίκες συναδέλφους στο ίδιο γραφείο µπορώ να αισθανθώ αν κάποια από εµάς περιµένει περίοδο.
Η νευρικότητα, η αναίτια θλίψη, ο τόνος της φωνής συνηγορούν σε προεµµηνορρυσιακό. Είναι πράγµατι έτσι και, αν ναι, πόσες ακόµη αιτίες µπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγή συµπεριφοράς του ατόµου;


THEMIS AND MARTHA’S SHOES

Όμορφα σχέδια, καλοκαιρινά χρώματα και το κυριότερο μαλακό δέρμα με άνετο σχεδιασμό και έτσι το τακούνι; … όσο ψηλό κι αν είναι δεν σε κουράζει {δοκιμασμένο;)}!!! Enjoy . . .

Tα νέα friendship bracelets της Links of London

Από τη νέα συλλογή Woven Friendship

Τα friendship bracelets αποτελούν σημα-κατατεθέν της Links of London. Φέτος στη νέα συλλογή, βραχιόλια με ασημένιες λεπτομέρειες και χρωματιστές κλωστές ενώνονται με ένα ασημένιο κούμπωμα και δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας

Η Κλεοπάτρα έμεινε στην ιστορία ως η γυναίκα που κατάφερε με την ομορφιά της και τη γοητεία της να… υποτάξει την ρωμαϊκή αυτοκρατορία, κάνοντας τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Μάρκο Αντώνιο να την ερωτευτούν τρελά.


Είναι τάση! Φιόγκοι στα μαλλιά, στα νύχια, ακόμη και στις βλεφαρίδες!

Όλες έχουμε στο φωτογραφικό μας άλμπουμ μια φωτογραφία στην οποία φοράμε λευκό φόρεμα, σοσονάκι και ένα half up πιασμένο με ένα φιογκάκι στα μαλλιά μας!

SEXY BEACH! Τα look που θα ανάψουν φωτιές στις φετινές παραλίες

"Πόσα μπάνια; Πόσα παγωτά;"
Η ερώτηση των παιδικών μας χρόνων ήχει με vintage νοσταλγία μέσα στο μυαλό! Η μυρωδιά του αντηλιακού χτυπάει το καμπανάκι για το καλοκαίρι που έφτασε και φυσικά το νέο μαγιό γίνεται επιτακτική ανάγκη! Αποχαιρετάμε την Άνοιξη ψάχνοντας το ιδανικό! Σου έχουμε φτιάξει ολοκληρωμένα look παραλίας για να  διαλέξεις σύμφωνα με το σωματότυπο και το στιλ σου!


Διακόσμηση με... άδειο πορτοφόλι

Πολύ στυλ, καθόλου έξοδα!

Τι και αν όλοι γύρω μας γκρινιάζουν για την κρίση; Εσύ μπορείς να αλλάξεις τον μικρόκοσμό σου με μικρές πινελιές χωρίς κόστος αλλά με πολύ στυλ! Πάρε μερικές ιδέες:


Μαγνήτης ή βερνίκι;

Στην προκειμένη περίπτωση και τα δυο!
Αν θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο, το πιο άψογο μανικιούρ, προερχόμενο εξ ολοκλήρου <<από τα χεράκια μας>> πράγμα που μεταφράζεται όχι μόνο με εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και χρήματος, δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε την νέα super τάση, απευθείας απεσταλμένη από τα διεθνή και ευρωπαϊκά gala, υποσχόμενη να ασκήσει την πολυπόθητη έλξη...στα άκρα!


Ινστιτούτα Αισθητικής: Τι να προσέξουμε

Εν μέσω κρίσης, όταν το εισόδημα μειώνεται και ο οικογενειακός προϋπολογισμός περιορίζεται, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής και λέσχες αδυνατίσματος αναγκάζονται να ρίξουν πολύ νερό στο κρασί τους, προκειμένου να πείσουν τους καταναλωτές να διαθέσουν χρήματα από το υστέρημά τους για τη βελτίωση του τρόπου ζωής τους.

Το νέο bazaar του ομίλου Rakas!

Ξέφρενο Summer Shopping στο πιο αντιπροσωπευτικό fashion bazaar της πόλης!
H εταιρεία Rakas συνεχίζει τα δυναμικά bazaar διοργανώνοντας ένα μοναδικό, εκρηκτικό και άκρως καλοκαιρινό 4ήμερο εκπτώσεων με επώνυμα ρούχα ένδυσης και αξεσουάρ, από την Τετάρτη 25 Μαΐου έως και το Σάββατο 28 Μαΐου,  στις αποθήκες RAKAS, Λ. Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, μετά τον ΑΝΤ1.

Πώς Να... Αξιοποιήσετε Τη Μνήμη Σας

Ξέρετε, δεν είναι μόνο η ηλικία ή τα ατυχήματα που επηρεάζουν τη μνήμη. Το στρες, το άγχος κι η πίεση της δύσκολης καθημερινότητας, μπορούν επίσης να επηρεάσουν αρνητικά τη μνήμη μας, κι έτσι να αρχίσουμε να ξεχνάμε σημαντικά πράγματα, ή να αμελούμε να κάνουμε κάτι και να δυσκολευόμαστε να συγκρατήσουμε καινούριες πληροφορίες. Υπάρχουν όμως τρόποι και μέθοδοι για να ασκήσουμε τη μνήμη και το μυαλό μας, έτσι ώστε να μην μας ξεφεύγει τίποτα... 

L'oreal Paris και Φεστιβάλ Καννών: Μία δεκατετράχρονη ιστορία

Δείτε και αντιγράψτε το μακιγιάζ των Doutzen Kroes, Diane Kruger και Gwen Stefani.
H L'oreal Paris είναι και φέτος, όπως και τα τελευταία 14 χρόνια ο επίσημος Make Up Artist του Φεστιβάλ Καννών.

Το σωστό look του καλοκαιριού

Η ομορφιά έχει πολλά πρόσωπα. Η δική μας επιλογή είναι απλή και έχει μία ρετρό διάθεση με φρέσκο καλοκαιρινό αέρα.
Βρισκόμαστε στο κατώφλι του και θέλουμε, δε θέλουμε τα δεδομένα αλλάζουν.

Η έρευνα- σοκ για τις γυναίκες, τις εκπτώσεις και τα τζιν

Οι μισές προτιμούν να αγοράσουν τζιν σε καλή τιμή, από το να κάνουν σεξ

Η Susan Kaufman, συντάκτης του StyleWatch, παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας έρευνας του περιοδικού, όπου 2.000 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 24 ετών μίλησαν για το κατά πόσο το στυλ των celebrities επηρεάζει το δικό τους.

Άσκηση για τις πολυκυστικές ωοθήκες

Το σύνδροµο πολυκυστικών ωοθηκών επηρεάζει περίπου το 10% των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας, προκαλώντας µεταξύ άλλων ανωµαλίες στην περίοδο και την ωορρηξία, καθώς και υπερβολική τριχοφυΐα και ακµή εξαιτίας της αυξηµένης έκκρισης τεστοστερόνης.

Τα μυστικά της ελιάς

Ο ευλογημένος καρπός των Ελλήνων από την αρχαιότητα, η ελιά, αλλά και το λάδι που παράγεται από αυτήν αποδεικνύονται ευλογημένα και για την ομορφιά μας.
9 ιδιότητες που πρέπει να ξέρετε:

Τα πλεονεκτήματα του πρωινού γεύματος

Πολλές φορές οι διαιτολόγοι τονίζουν την σημασία μιας καθημερινά ισορροπημένης διατροφής για την καλή λειτουργία του οργανισμού και φυσικά μέσα στα πλαίσια αυτά εντάσσετε και η καθημερινή κατανάλωση πρωινού.

Ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία του μακιγιάζ;

Αποκτήστε τα βασικά εργαλεία για το μακιγιάζ σας για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι θέλουν συχνό πλύσιμο και μία ενυδατωμένη και καθαρή επιδερμίδα.

Τα Missoni ζιγκ ζαγκ προσγειώθηκαν στο Kuwait

Στις 25 Μαΐου το ξενοδοχείο Missoni ανοίγει τις πόρτες του στο Kuwait γεμίζοντας με χρώμα και ζιγκ ζαγκ και τη Μέση Ανατολή.
Αν και έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί στις 25 Μαΐου το ξενοδοχείο Missoni στο Kuwait εγκαινιάζεται με ένα μεγάλο grand opening.


Olivia Palermo: Ενα κορίτσι με star quality

Μιλάει για την μόδα, τα ταξίδια και την διασημότητα

Μια από τις πρωταγωνίστριες της πολύ πετυχημένης σειράς The city του MTV και ένα πρόσωπο που αποπνέει μόδα από κάθε κύτταρο της. Η 25χρονη Olivia Palermo – η οποία έχει υπάρξει παράλληλα μοντέλο, editor σε περιοδικό και σχεδιάστρια- δεν είναι διάττοντας αστέρας αφού ο κόσμος της showbiz και της μόδας λατρεύει κάθε της εμφάνιση και εκείνη ανταποδίδει υπηρετώντας τον με πίστη. Να λοιπόν τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της σχετικά με την μεγάλη της αγάπη, την μόδα, και όχι μόνο.

Internet αντί οικογενείας

Προσθήκη λεζάντας
ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ, ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 

Ανοιξη... Εντός

Δεν είναι πολλά τα φυτά που μπορούμε να έχουμε στο εσωτερικό του σπιτιού, αλλά έχουμε συγκεντρώσει τις πιο εύκολες κι οικονομικές λύσεις, ειδικά για εσάς, το σπίτι σας, αλλά και τα αγαπημένα σας... αστεράκια.

Γαστρορραγία

Όταν το στομάχι ραγίζει!
Η γαστρορραγία είναι μια κατάσταση με την οποία μπορούμε να έρθουμε αντιμέτωποι όλοι. Πού οφείλεται όμως και πως θα την καταλάβουμε;


Το μπισκότο βασικό συστατικό της διατροφής μας

Τα μπισκότα αποτελούν αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων.. και όχι άδικα! Στο εμπόριο βρίσκει κανείς λογής - λογής μπισκότα. Μπισκότα μικρά, μεγάλα, στρογγυλά, τετράγωνα, ορθογώνια, βουτύρου, κανέλλας, γεμιστά με σοκολάτα, με επικάλυψη μαρμελάδας, με κομματάκια πραλίνας, άλλα αφράτα, άλλα τραγανιστά, άλλα φτιαγμένα με βρώμη ή με ξηρούς καρπούς... μπισκότα για όλα τα γούστα!


Αποκτήστε τέλεια πόδια με ποδήλατο

Είναι οικολογικό ενώ γυμνάζει όλο το σώμα και κυρίως τα πόδια. Επενδύστε σε ένα ποδήλατο και ξεκινήστε να κάνετε διαδρομές μόνοι ή με παρέα. Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας και θα ασκηθείτε αποτελεσματικά.

Το περιβόλι της ομορφιάς

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, Η NEIL'S YARD REMEDIES ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα καθημερινά λάθη ομορφιάς

Προσθήκη λεζάντας
Αν θέλετε να έχετε μία υγιή και νεανική επιδερμίδα, οφείλετε να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες ομορφιάς και να μην πέφτετε σε παγίδες για λόγους ευκολίας, ταχύτητας, ή απλώς κούρασης, όταν αργά το βράδυ τα βλέφαρα κλείνουν.

Η εταιρία Natuzzi μόλις προσγειώθηκε στην Aθήνα

Προσθήκη λεζάντας
H DIVANΙ & DIVANI επιστρέφει στην Ελλάδα με μία έκπληξη.
Το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα NATUZZI στο Μαρούσιείναι πλέον γεγονός. Ένας χώρος όπου το στυλ, η ομορφιά και η αρμονία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια αυθεντική ιταλική ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο Κηφισίας 166, και έχει σχεδιαστεί εξ' ολοκλήρου από την έμπειρη ομάδα σχεδιαστών της Natuzzi.

Tali Lennox: Ενα αστέρι (του modeling) γεννιέται

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ, ΡΟΚ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ANNIE LENNOX, ΠΗΡΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...