Η έρευνα- σοκ για τις γυναίκες, τις εκπτώσεις και τα τζιν

Οι μισές προτιμούν να αγοράσουν τζιν σε καλή τιμή, από το να κάνουν σεξ

Η Susan Kaufman, συντάκτης του StyleWatch, παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας έρευνας του περιοδικού, όπου 2.000 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 24 ετών μίλησαν για το κατά πόσο το στυλ των celebrities επηρεάζει το δικό τους.


Τα τρία τέταρτα των γυναικών παραδέχτηκαν ότι παίρνουν ιδέες για το ντύσιμό τους από τις celebrities, ενώ τα δύο τρίτα αυτών δήλωσαν ότι επηρεάζονται περισσότερο από το στυλ των celebrities, παρά από αυτό των μοντέλων. Τα τρία τέταρτα του δείγματος παραδέχτηκαν, ακόμα ότι είναι διατεθειμένες να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα σε κάτι, από τη στιγμή που δουν έναν celebrity να το φοράει.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα τζιν, αφού τα ακριβά (π.χ. αυτά που κάνουν γύρω στα 300€), δεν θα είναι ποτέ τόσο ακριβά όσο είναι οι designer τσάντες (που κάνουν τουλάχιστον 1500€). «Θα δώσουν περισσότερα χρήματα για απλά, denim παντελόνια, από τη στιγμή που θα δουν μία celebrity να τα φοράει», είπε η Kaufamn. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, η σχέση των γυναικών με τα τζιν τους είναι πιο βαθειά. «Περίπου το 48% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ενθουσιάζεται περισσότερο όταν βρίσκει τζιν σε έκπτωση, από όταν κάνει σεξ», είπε η συντάκτης. Αυτή η πτυχή της έρευνας μόνο ένα πράγμα μπορεί να δείχνει: Πόσο πολύ κακό σεξ κυκλοφορεί εκεί έξω.


http://www.stylista.gr
http://www.luxstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...