Είναι τάση! Φιόγκοι στα μαλλιά, στα νύχια, ακόμη και στις βλεφαρίδες!

Όλες έχουμε στο φωτογραφικό μας άλμπουμ μια φωτογραφία στην οποία φοράμε λευκό φόρεμα, σοσονάκι και ένα half up πιασμένο με ένα φιογκάκι στα μαλλιά μας!


Σήμερα, δεν θέλεις να θυμάσαι τίποτα από όλα αυτά (μα σοσονάκι;) εκτός ίσως από ένα στοιχείο το οποίο επανέρχεται δυναμικά, σκαρφαλώνει στο catwalk, περπατάει στο κόκκινο χαλί, κυκλοφορεί στα καταστήματα καλλυντικών και αξεσουάρ!

Φιόγκοι! Φιόγκοι! Φιόγκοι! Ένα mini trend το οποίο οφείλεις ή καλύτερα, υποχρεούσαι να μην αγνοήσεις! Και ιδού μερικά looks ή και προϊόντα τα οποία θα σε κάνουν να είσαι in fashion...

Φιόγκοι στο φόρεμά σου


Η Hofit Golan περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα το οποίο στολιζόταν από έναν τεράστιο φιόγκο στη μέση. Δεν είναι του στιλ μου, δεν είναι καν της... στήλης beauty οπότε σου προτείνω κάποιες ιδέες ομορφιάς παρακάτω...

Φιόγκοι στο boudoir σου

Το νέο συλλεκτικό άρωμα Petite Cherie από την Annick Goutal στολίζεται με ροζ φιόγκο από οργάντζα και μπαίνει στο retro κλίμα που επιβάλλουν οι φιόγκοι! Η μυρωδιά του θυμίζει αχλάδι, τριαντάφυλλο και φρεσκοκομμένη χλόη. Το Eau De Parfum κοστίζει €112 και το Eau De Toilette €93.

Φιόγκοι στις βλεφαρίδες σου


Ψεύτικες βλεφαρίδες Tres Vichy από την Make Up For Ever Professional (€15.00) που βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora. Θυμίζει κάτι από την γαλλική κομψότητα των 60's με ένα μικρό φιογκάκι που κοσμεί την άκρη τους. Όπως υποψιάζεσαι, αν είσαι rock δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Προϋποθέτει έναν ρομαντισμό από την φύση του.
Βonus info: για να μάθεις πώς τοποθετείς σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες κάνε κλικ εδώ.

Φιόγκοι στα μαλλιά σου


Η Lady Gaga το 2009 είχε εμφανιστεί με εκείνον τον τεράστιο φιόγκο στα μαλλιά. Ναι, είναι εκκεντρικός και ναι, δεν είναι αυτό που έχουμε στο μυαλό μας! Και κάπου εδώ, η πρόταση του οίκου Loewe έρχεται για να μας λύσει τα χέρια (και να μας δέσει φιόγκο τα μαλλιά!).



Είτε αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω είτε πιάσεις σε σινιόν ή αλογοουρά, μια στέκα με φιόγκο στα μαλλιά αμέσως θα κάνει το styling των μαλλιών σου πιο ενδιαφέρον! Για να αντιγράψεις το look που είδαμε στο catwalk του Loewe μπορείς απλώς να επισκεφτείς ένα κατάστημα με εξασουάρ.


Δική μου αγαπημένη η στέκα Bow Alice (€ 9.90). Η Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων!



Μια ακόμη ιδέα είναι να δημιουργήσεις φιόγκο με τα ίδια σου τα μαλλιά. Ωστόσο, προϋποθέτει πολύ hairspray για να μείνει σταθερό, ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι ίσια και πολύ λεία.

Φιόγκοι στα νύχια σου


Το ακρυλικό γαλλικό με tips φορέθηκε πολύ την σεζόν που μας πέρασε. Επειδή το συγκεκριμένο μπορεί να δείχνει βαρύ για το καλοκαίρι, προτίμησε απλώς ένα σχέδιο με φιόγκο στα νύχια το οποίο θα φτιάξεις μόνη σου με βερνίκια, αφήνονταν την φαντασία σου ελεύθερη. Αν αναζητάς μερικά ακόμη σχέδια για να πάρεις ιδέες, οι άγκυρες είναι super καλοκαιρινές και οι πεταλούδες πιο girly (για να μην ξεφεύγουμε και από την λογική του φιόγκου!).


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...