Τα must have ανανεωμένα μοντέλα της Ray -Ban

Η εταιρεία Ray-Ban υπήρξε πάντα συνώνυμη της υψηλής ποιότητας, σε όρους υλικών, ακριβείας και ιδιαίτερα χαρακτηριστικών λεπτομερειών.


Τα μοντέλα διαθέτουν έναν χαρακτήρα που τα καθιστά πρώτη επιλογή όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξελίξεις και όσων πιστεύουν στην ελευθερία, στην πρωτοτυπία και στον αντικομφορμισμό, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με λίγα λόγια, αποτελούν αιώνια σύμβολα του στυλ.

Ο θρύλος της Ray-Ban γεννήθηκε το 1937, με το ασύγκριτο, μεταλλικό μοντέλο «Aviator», την τεχνολογική απάντηση στη ζήτηση για ένα νέο τύπο γυαλιών,για την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία,  τα οποία θα ήταν σε θέση να προστατεύουν τους πιλότους από το θάμβος σε υψηλά υψόμετρα, και τα οποία θα εγγυούνταν άριστη ορατότητα.

Από τη δεκαετία του 1950, τα  Ray-Ban εξελίχθηκαν, από υψηλής τεχνολογίας γυαλιά σε αξεσουάρ μόδας – όταν έφτασαν στο Χόλυγουντ έγιναν πραγματικό must για τα αστέρια του κινηματογράφου.

Από τη δεκαετία του 1960 και μετά, η ιστορία της Ray-Ban σηματοδοτήθηκε από μοντέλα με χαρακτηριστικούς φακούς και σχήματα, κατασκευασμένα από πρωτοποριακά υλικά, σπορ αλλά και μοδάτα γυαλιά, τα οποία έγιναν ακόμη πιο εκλεπτυσμένα και διακρίθηκαν ως σύμβολα μιας ολόκληρης εποχής.

Η ray-ban παρουσιάζει, για ακόμη μια φορά, κάποια από τα πιο ιστορικά, συμβολικά μοντέλα της Ray-Ban, ανανεωμένα, και με πρωτοποριακές λύσεις που «αιχμαλωτίζουν» το προσεκτικό κοινό και που θα τα καταστήσουν τα must-have της επόμενης σεζόν.


http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...