Νέο, συλλεκτικό και πολύ καλοκαιρινό! Άρωμα Eternity Summer!

Section αρώματα. Αν δεν ανήκεις στις τυχερές εκείνες που έχουν βρει το άρωμά τους και δεν το αλλάζουν με τίποτα, σίγουρα ψάχνεις μέχρι να βρεις το ιδανικό. Εκείνο το οποίο από την πρώτη στιγμή που θα μυρίσεις θα πεις "αυτό θέλω". Εξάλλου, τα αρώματα είναι σαν τον έρωτα με την πρώτη ματιά, μόνο που σε αυτή την περίπτωση ισχύει το "με την πρώτη μυρωδιά!".


Λοιπόν, αυτή η περίοδος είναι η ιδανική καθώς όλοι οι οίκοι λανσάρουν τώρα νέα καλοκαιρινά και συλλεκτικά αρώματα, άρα η προσφορά είναι μεγάλη!

Ανάμεσα στους οίκους, λοιπόν, και ο Calvin Klein λανσάρει το Eternity Summer, ένα άρωμα το οποίο κυκλοφορεί τα τελευταία καλοκαίρια, αλλά και αυτή την φορά υπάρχει κάτι που το κάνει διαφορετικό.

Φέτος, το Eternity Summer for Her (υπάρχει και το αντίστοιχο αντρικό αν θες να κάνεις δώρο στον αγαπημένο σου!) περιέχει στη σύνθεσή του φρέσκα άνθη Μιγκέ, φύλλα Βιολέτας και Κολίανδρο. Η καρδιά του αρώματος περιέχει γαρδένια, γιασεμί και άνθη λωτού, ενώ η βάση θυμίζει καλοκαιρινό αγρό με έναν συνδυασμό μόσχου, ξύλου, συκιάς και άτακτης μιμόζας.

Μόλις προσγειώθηκε στα καταστήματα των καλλυντικών και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...