Κορδέλα στα μαλλιά και τσαχπινιά στο μάτι

Αυτό το καλοκαίρι η μόδα είναι για δέσιμο.
Η κορδέλα δε χρησιμοποιείται μόνο στην ενόργανη γυμναστική. Επίσης, μπορείτε να την κάνετε και άλλα πράγματα εκτός από το να την τυλίγετε γύρω από πακέτα δώρων δένοντάς τη φιόγκο.



Αυτό το κομμάτι υφάσματος που κατά καιρούς ονομάζεται μπαντάνα, μαντήλι, headband, ακόμα και στέκα στην πιο σταθερή του μορφή είναι ένας τρόπος να παίξετε με το ντύσιμό σας, αλλάζοντας παράλληλα και τη διάθεσή σας. Διαλέξτε αυτή που σας αρέσει πιο πολύ από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων και υλικών που θα βρείτε στα καταστήματα και φορέστε τη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

• Η τάση του colour blocking είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Τυρκουάζ, κίτρινο, πορτοκαλί, μωβ, όσο πιο έντονα τόσο πιο ωραία. Πετάξτε πάνω σας τα χρώματα που σας ανεβάζουν και συμπληρώστε το συνδυασμό σας με μία κορδέλα στα μαλλιά.

• Με μπροστάρη τον οίκο Prada και όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν, η μόδα φέτος προστάζει ρίγες. Σε όλα τα χρώματα και όλα τα μεγέθη, οι γεωμετρικές αυτές γραμμές θα αποτελέσουν το απαραίτητο διακοσμητικό της καλοκαιρινής σας εμφάνισης. Τολμήστε το σε μάξι φούστα που δίνει στιλ και κρύβει αυτά που δε θέλουμε να φαίνονται και φορέστε την κορδέλα σας για να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε με επιτυχία.

• Η τζιν σαλοπέτα είναι σαν το μικρό μαύρο φόρεμα, κλασσική και αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Επενδύστε στην κοντή της εκδοχή για τους επόμενους μήνες και συμπληρώστε το look σας με μία κορδέλα που θα δώσει χαρακτήρα στην εμφάνισή σας.

• Είτε μαυρίσετε, είτε τη βγάλετε κάτω από την ομπρέλα, το φετινό καλοκαίρι προστάζει αποχρώσεις στο χρώμα του δέρματος και της άμμου. Διαλέξτε ένα απλό εβαζέ nude φόρεμα και κάντε το καμβά πάνω στον οποίο θα δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική εμφάνιση. Επενδύστε σε μεγάλα αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, φορέστε τα ολοστρόγγυλα γυαλιά σας και τελειώστε τον πίνακα του στιλ σας με την απαραίτητη κορδέλα στα μαλλιά.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...