Το φιλί της Britney Spears με την Rihanna

Περίπου 8 χρόνια πέρασαν από τότε που η Britney Spears και η Madonna σόκαραν τους θαυμαστές τους, όταν φιλήθηκαν στο στόμα onstage κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στα MTV Awards.


Χθες το βράδυ, όλα γύρισαν ξανά στη μνήμη, όταν η 29χρονη Britney δέχθηκε ένα τεράστιο φιλί στο μάγουλο αυτή τη φορά, από την 23χρονη Rihanna στα Billboard Music Awards στο Las Vegas.

Οι δυο τραγουδίστριες ερμήνευσαν το τραγούδι της δεύτερης «S&M» ντυμένες παρόμοια και ανάλογα με τους στίχους τους τραγουδιού. Η Rihanna φορούσε ένα δερμάτινο λευκό κορμάκι, ενώ η Britney ακριβώς το ίδιο αλλά σε μαύρο. Η Britney φανερά αλλαγμένη και με υπέροχο σώμα, μιας και ετοιμάζεται αυτό τον καιρό για το Femme Fatal Tour, μαζί με την πάντα φοβερή Rihanna, σίγουρα δεν απογοήτευσαν το κοινό.

Αφού χόρεψαν και τραγούδησαν με τα χέρια δεμένα με αλυσίδες, οι δυο γυναίκες ολοκλήρωσαν την σέξι εμφάνισή τους χτυπώντας τους άνδρες χορευτές τους με μαξιλάρια, μέχρι τα πούπουλα να γεμίσουν όλη τη σκηνή. Η Britney επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα για να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Till The World Ends» μαζί με την ράπερ Nicki Minaj. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν σειρά συναυλιών στις 16 Ιουνίου.













http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...