Ανακύκλωσε το νυφικό σου

Στο ολοκαίνουργιο site www.newlyMaid.com!

Μπορεί να έχεις παντρευτεί και να χώρισες, και να μην θέλεις τίποτα να σου θυμίζει αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου! Μπορεί, πάλι ,να παραμένεις παντρεμένη όμως το νυφικό σου να έχει προκαλέσει ασφυξία στην ντουλάπα σου. Τι κάνεις λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις;


Πολύ απλά, το πακετάρεις και το στέλνεις  στο ολοκαίνουργιο site ΝewlyMaid.com. Για την ακρίβεια, το ανταλλάσεις, επιλέγοντας ένα από τα stylish μαύρα φορέματα, τα οποία διατίθενται προς πώληση μέσω του site. Δεν έχει σημασία ποιος έφτιαξε το νυφικό σου, καθώς η ηλεκτρονική σελίδα δέχεται σχεδόν όλους τους δημιουργούς. Απλά δεν θα πρέπει να έχει λεκέδες, σκισίματα, σπασμένα φερμουάρ ή οτιδήποτε δεν μπορεί να διορθωθεί με στεγνό καθάρισμα. Από τη στιγμή λοιπόν που το φόρεμά σου θα γίνει αποδεκτό, στη συνέχεια, το ύφασμά του είτε θα σταλεί στην ανακύκλωση είτε το νυφικό θα δοθεί στο φιλανθρωπικό οργανισμό Clothes4Souls.

Στο μεταξύ εσύ θα έχεις έκπτωση μεταξύ 30-50% σε ένα  little black dress (θα βρεις έξι σχέδια), με την υπογραφή της Dessy Group, η οποία δημιουργεί bridal wear για σχεδιαστές όπως Cynthia Rowley και Lela  Rose.


http://www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...