Ποια είναι τα παράπονα των αντρών και ποια των γυναικών στο σεξ;

Ο πόλεμος των φύλων είναι γνωστός εδώ και χρόνια. Οι άντρες από τη μία... οι γυναίκες από την άλλη παλεύουν με τις διαφορές τους και προσπαθούν να κάνουν χωριό. Κι αυτό λέγεται σχέση.

Μέσα σε όλα αυτά κι εκεί που παλεύεις να συνεννοηθείς μιλώντας άπταιστα ελληνικά χωρίς τελικά να τα καταφέρνεις, έρχεται και το σεξ. Ο έρωτας που ενώνει...

Ωραία μαλλιά VS πλούσιο στήθος! Το 60% των αντρών προτιμούν το πρώτο!

Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη για το αν η Megan Fox έγινε sex icon επειδή έχει ωραία, πλούσια και λαμπερά μαλλιά! Και οπωσδήποτε δεν πιστεύω ότι τα αγόρια κοιτάζοντας αυτή τη photo θα εστιάσουν στο wavy χτένισμά της αντί για το super sexy και γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα της!

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Η ψυχολογία των χρωμάτων (Μέρος Α’


Η επιλογή των χρωμάτων στη διακόσμηση του σπιτιού μας, είναι πολύ πιο σημαντική από την επιφανειακή αισθητική που όλοι υπολογίζουμε. Το κάθε χρώμα, παίζει τον ρόλο του στην ψυχολογία αυτών που ζουν και κινούνται στον εκάστοτε χώρο.

Tattoo μαλλιών; Υπάρχει και αυτό!

Την τελευταία φορά που θεώρησα ότι τα είδα όλα στο section των... beauty ανακαλύψεων ήταν τo tattoo μανίκι και τότε είπα ότι μετά από αυτό τίποτα δεν μπορεί να με εκπλήξει περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με tattoο!

Παπούτσια με κοινωνικές ευαισθησίες!

Οσο το καλοκαίρι πλησιάζει τόσο τα πάνινα παπούτσια έχουν τη τιμητική τους. Πόσο μάλλον όταν έχουν μια ιστορία ανθρωπιστικού χαρακτήρα, η οποία δεν παύει να είναι και ιστορία μόδας.

Calzedonia : Νέος Κατάλογος Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011

Τα αγαπημένα calzedonia παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή, μέσα από τον ολοκαίνουριο κατάλογό τους, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011.

Μακριές ανοιξιάτικες κάλτσες μέχρι πάνω από το γόνατο, χαριτωμένα girly σοσονάκια, floral καλσόν, αλλά και νέα σχέδια σε άνετα κολάν.

H&M by Night για Όμορφες Βραδινές Εμφανίσεις!

Τα H&M παρουσιάζουν μια νέα συλλογή, αυτή τη φορά για να σου δώσουν τις πιο όμορφες και οικονομικές λύσεις για τις βραδινές σου εξόδους!

Τη νέα συλλογή, By Night, παρουσιάζει η Emma Maclaren, φορώντας όμορφα και θηλυκά φορέματα, αλλά και κομψές jumpsuits για fashionable βραδινές εμφανίσεις.

Δες τα σχέδια της συλλογής στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Παρτέρι: ανανέωση βήμα-βήμα

Βήμα- βήμα ανανέωση παρτεριού στην είσοδο εξοχικής κατοικίας, με απλά βήματα και πολύ μεράκι!


Παρουσιάζουμε σε στάδια την αναμόρφωση ενός παραμελημένου παρτεριού, που καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα δεν είχε καμία περιποίηση  και δεν κολάκευε καθόλου την είσοδο αυτής της εξοχικής κατοικίας.









Ασυνήθιστη αποθήκη κήπου

Ο Γερμανός σχεδιαστής Nils Holger Moormann δημιούργησε μια διαφορετική αποθήκη κήπου.
«Walden, ή Η ζωή στο δάσος » είναι το όνομα μιας ιστορίας από τον Αμερικανό συγγραφέα και φιλόσοφο Henry David Thoreau, που γράφτηκε στα μέσα του 19ου αιώνα, που περιγράφει τη ζωή του συγγραφέα και τη σχέση του με τη φύση.

Μαλλιά χωρίς ψαλίδα

H ψαλίδα αποδυναμώνει τις άκρες των μαλλιών σας, για αυτό και πρέπει να την αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά. Κόβοντας τις άκρες των μαλλιών σας μία φορά στους δύο μήνες, βοηθάτε τα μαλλιά σας να καθαρίζουν από τη ψαλίδα, αφού φιλτράρετε τις άκρες.

Άρωμα... γυναίκας

Η άνοιξη έχει "μπει" με δόξες και τιμές και εσύ όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή θέλεις να αλλάξεις άρωμα, αφού θέλεις ένα πιο λουλουδάτο που να αντιπροσωπεύει τέλεια το μουντ της εποχής. Ποιο είναι όμως εκείνο το άρωμα που σε χαρακτηρίζει και είναι το απόλυτο signature άρωμα σου; Διάβασε παρακάτω πώς θα επιλέξεις το πιο ανατρεπτικό λουλουδάτο άρωμα που θα αφήσει εποχή.

Το γάλα ''ρίχνει'' την αρτηριακή πίεση

Η υπέρταση, δηλαδή η υψηλή πίεση του αίματος, είναι μια σοβαρή πάθηση που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε καρδιακή νόσο. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να διατηρούνται τα επίπεδα της αρτηριακής σας πίεσης σε φυσιολογικά επίπεδα.

Υπάρχουν απαγορευμένες φαντασιώσεις;

Μήπως κάποιες φορές “κρίνεις” ότι το μυαλό σου “παρεκτράπηκε”; Μήπως τρόμαξες με κάτι που σκέφτηκες και χαρακτήρισες εσύ η ίδια τον εαυτό σου;
 
“Σεξουαλικές φαντασιώσεις ονομάζουμε προσωπικές εικόνες και σενάρια ερωτικού περιεχομένου που δημιουργεί το άτομο στη φαντασία του στοχεύοντας τη μέγιστη ηδονή”

Sexting: Τα «πονηρά» sms των εφήβων

Όπως φανερώνει και το όνομά του, το sexting, αναφέρεται στην ανταλλαγή μηνυμάτων ή εικόνων «πονηρού» περιεχομένου μεταξύ ατόμων νεαρής κυρίως ηλικίας. Η διάδοσή τους στους εφήβους πολλαπλασιάστηκε με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια, υποβοηθούμενη από την ανάπτυξη της τεχνολογίας στα κινητά τηλέφωνα, για να καταλήξει να αποτελεί έναν πραγματικό εφιάλτη για τους γονείς.

Kate Moss: Φωτογραφίζεται για την Vogue και Εντυπωσιάζει!

Όταν είσαι ένα τόσο δημοφιλή supermodel όπως η Kate Moss, είναι λογικό τα εξώφυλλα να διαδέχονται το ένα το άλλο!

Αυτή τη φορά, η όμορφη Kate, φωτογραφίζεται από τους Mert & Marcus για το περιοδικό Vogue Paris και για το τεύχος Μάιος 2011.

Τα έξι είδη τροφών που πρέπει να τρώτε καθημερινά

Είναι τροφές που περιέχουν θρεπτικά στοιχεία και παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στην υγεία. Πρέπει να τις εντάξετε καθημερινά στο διατροφικό σας πρόγραμμα και... δεν θα χάσετε!

Η αξία των φυτών εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου εκτός από την καλλωπιστική αξία και τις διακοσμητικές προτάσεις που προσφέρουν τόσο σε δημόσιους όσο και ιδιωτικούς εσωτερικούς χώρους, παρουσιάζουν και πρακτικά πλεονεκτήματα που βελτιώνουν ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής μας.

Η ασπιρίνη δρα κατά του εμφράγματος

Μικρές δόσεις ασπιρίνης μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφράγματος σε ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν καρδιακά προβλήματα, όχι όμως και τις πιθανότητες εγκεφαλικού ή θανάτου από καρδιακή νόσο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Alexander Wang: First Look στα Αξεσουάρ της Φθινοπωρινής Συλλογής του

Μπορεί ακόμα το καλοκαίρι να μην έχει έρθει, όμως ο Alexander Wang μας αποκαλύπτει ήδη τα αξεσουάρ του επόμενου φθινοπώρου.

Τσάντες και παπούτσια από πολυτελή υλικά και δέρματα, διαφάνειες αλλά και λαμπερές μεταλλικές λεπτομέρειες.

Η νέα συλλογή θα δώσει σίγουρα λίγη από τη λάμψη της, στις πρώτες φθινοπωρινές σου μέρες.

Προσοχή στα κλαψιάρικα μωρά

Όσα μωρά κλαίνε υπερβολικά και, παράλληλα, τρώνε και κοιμούνται δύσκολα, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν προβλήματα συμπεριφοράς, αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Ποια έχει τα καλύτερα οπίσθια στο Χόλιγουντ

ΔΕΙΤΕ: Η απόφαση δική σας

Τα… καλοδιατηρημένα οπίσθια της Jennifer Lopez κατά το παρελθόν είχαν ξεσηκώσει θύελλα φημών για το αν η διάσημη σταρ τα έχει ασφαλίσει η όχι για εκατομμύρια δολάρια. Για την ιστορία η τραγουδίστρια το έχει αρνηθεί… ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της που δείχνουν ότι έχει ένα θέμα με την κυτταρίτιδα!

Προσοχή στα παυσίπονα

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων η λήψη οπιοειδών αναλγητικών κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ή λίγο πριν την σύλληψη έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών.

Η Ναταλία Γερμανού σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η παρουσιάστρια  του Alpha και ραδιοφωνική παράγωγος του Sfera 102,2, η Ναταλία Γερμανού δηλαδή, σε μια σούπερ σέξι φωτογράφηση για το περιοδικό "ΟΚ", αναδεικνύει τη θηλυκή της πλευρά και μιλά για όλους και για όλα…

Διακόσμηση εξωτερικών χώρων

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο καιρός να μας τα είχε λίγο μπερδέψει, αλλά όπως και να το κάνεις, είμαστε στην καρδιά της Άνοιξης και το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών.
Καιρός για έξω λοιπόν, έφθασε η στιγμή για να βγούμε στα μπαλκόνια, στις βεράντες και στις αυλές. Από δω και πέρα, δεν θα ‘ναι λίγες οι στιγμές που θα περάσουμε σ’ αυτούς τους εξωτερικούς χώρους, είτε μόνες είτε μαζί με φίλους κι αγαπημένα μας πρόσωπα.

Οι βιτρίνες φόρεσαν τα ανοιξιάτικά τους! Δείτε φωτό

Μπορεί ο καιρός να είναι φθινοπωρινός όμως οι βιτρίνες γέμισαν με χρώμα και επιμένουν ανοιξιάτικα...

Για μια ακόμη χρονιά στα παπούτσια οι πλατφόρμες κλέβουν την παράσταση. Το απόλυτο χρώμα στα ρούχα είναι το μπλε ενώ στις τσάντες το κλασσικό λευκό γίνεται μοδάτο με χρωματιστές πινελιές.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Newsit και πάρτε ιδέες...

Θάμπωσαν τα ασημικά σας;

Σπιτική συνταγή για να τα γυαλίσετε.

Μαζεύετε τα ασημένια μαχαιροπίρουνα και σκεύη της γιαγιάς, έπειτα από το βραδινό τραπέζι της Ανάστασης, και είναι όλα μαύρα και αγυάλιστα.

Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα γυαλιστικά που υπάρχουν στην αγορά, διότι περιέχουν χημικά και πολύ έντονη μυρωδιά. Η λύση είναι η εξής:

Η μόδα στα πόδια (τους)

Ο πήχης και τα τακούνια ανεβαίνουν σε ύψος. Όσο πιο εκκεντρικά, τόσο το καλύτερο, σκέφτονται οι σταρ και μας κάνουν να τις κοιτάμε στα πόδια και να ζηλεύουμε τα εντυπωσιακά στιλέτο τους!

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Τι νυφικό θα φορέσει επιτέλους η Κεϊτ Μίντλτον;

Δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές, 1.900 καλεσμένοι, τέσσερις παράνυφες, δύο γαμήλιες τούρτες. Όμως στις 29 Απριλίου, όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πουν το "ναι", αυτό που θα παρατηρεί όλος ο κόσμος θα είναι το νυφικό...

Και αυτό γιατί το φόρεμα που θα επιλέξει η Κέιτ θα συμβολίζει την προσωπικότητα και το στυλ της, αλλά πάνω από όλα θα δείχνει τι είδους βασίλισσα μπορεί να γίνει.

Beach party... στη βεράντα σας

Τώρα που οι μέρες και οι νύxτες γίνονται πιο ζεστές, είναι η ώρα να καλέσετε στο σπίτι φίλους για να διασκεδάσετε με δροσερούς μεζέδες, εύγευστα κοκτέιλς και πάνω απ’ όλα για να χαλαρώσετε.
Είναι η πιο κατάλληλη εποχή για ένα δείπνο στη βεράντα ή για ένα cocktail party, με ανοικτές πόρτες και παράθυρα, για να πλημμυρίσει το δροσερό βραδινό αεράκι όλο το σπίτι.

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε για την αδερφή της πριγκίπισσας

Μπορεί το μικρό της όνομα να ακούγεται αστείο στα αυτιά των Ελλήνων, αλλά στη Βρετανία η μικρότερη αδερφή της πιο διάσημης νύφης της χρονιάς, θεωρείται άκρως γοητευτική και περιζήτητη.

Στην αρχή, κανείς δεν γνώριζε τίποτα παραπάνω για την Πίππα Μίντλετον, εκτός από το ότι θα είναι η πρώτη παράνυφος στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της αδερφής της Κέιτ.

Γυμναστείτε χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Τα υπαίθρια γυμναστήρια είναι η απόλυτη μόδα. Καις θερμίδες δίχως να παίρνει φωτιά το πορτοφόλι σου!

Ενα νέο σύστημα, ή αλλιώς μια καινούργια μόδα, στον χώρο της γυμναστικής. Είναι τα υπαίθρια γυμναστήρια που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σχεδόν σε κάθε γειτονιά το τελευταίο διάστημα.

Η mix & match Τατιάνα Μπλάτνικ

Από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του πρίγκιπα William με την Kate Middleton, οι γαλαζοαίματες εμφανίσεις έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης για όλους. Και αν στη χώρα μας μοναρχία δεν υπάρχει, εννοείται ότι βρήκαμε κι εμείς μία βασιλική οικογένεια για να νιώσουμε λίγο καλύτερα.

Δυσκολεύομαι να διαλέξω νυφικό. Ποιο είναι το κόλπο;

Οι περισσότερες νύφες έχουν δει ή φανταστεί ένα συγκεκριμένο νυφικό για το γάμο τους. Όμως στη πραγματικότητα μπορεί να μην τους ταιριάζει καθόλου. Μη ξεχνάς ότι στις διαφημίσεις οι κοπέλες που φορούν τα νυφικά είναι κυρίως μοντέλα με τις τέλειες αναλογίες.

Χωρισμός!!!

Ένας χωρισμός δεν χτυπά εν αιθρία. Τα σημάδια του τέλους προηγούνται του οριστικού «αντίο», ωστόσο τα ζευγάρια συνήθως κλείνουν τα μάτια, τα αφτιά και το στόμα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην φτάσουν στο σημείο χωρίς επιστροφή.

Δες πώς έβαψε τα μαλλιά της η Blake Lively

Έγινε κοκκινομάλλα και της πάει πολύ!

Να μια έκπληξη που περίμενε σήμερα την Stylista. Η Blake Lively, το διάσημο Gossip Girl, άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, σήμα κατατεθέν της Καλιφορνέζικης ομορφιάς της: η πρώην ξανθομαλλούσα Blake, διαθέτει πιά χάλκινες μπούκλες!

Θέλεις την πιο τέλεια flat κοιλιά; Αυτές είναι οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις...

Eίναι αυτό που ποθούν, ονειρεύονται και ζηλεύουν όλες οι γυναίκες. Την τέλεια, flat κοιλιά...

O Αμερικανικός οργανισμός άθλησης έκανε ολόκληρη έρευνα για να βρει ποιες είναι οι ασκήσεις που στο τέλος θα σου δώσουν αυτό που ζητάς. Ασκήσεις για τις οποίες αξίζει να ιδρώσεις γιατί θα έχεις αποτέλεσμα!

Νέος μοντερνισμός

Το σύγχρονο σήμερα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και είναι ίσως η διακόσμηση που περιέχει μέσα της στοιχεία από διάφορες εποχές και ύφη. Στον νέο μοντερνισμό μπορούμε να δούμε να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο ο μινιμαλισμός, το ρετρό, το funk, το vintage.

Κοκκίνου - Μπόγρης: Ερωτευμένοι και χαλαροί, χαμογελούν πλέον στο φακό!

Το γνωστό ζευγάρι περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί

Η Έλλη Κοκκίνου και ο σύντροφός της και μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Μπόγρης, δεν κρύβουν  τον έρωτά τους και συνηθίζουν στην ιδέα απαθανάτισης προσωπικών τους στιγμών από τον φωτογραφικό φακό, αδιαφορώντας για... τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Δ. Καμπούρη κάνει τις πρώτες αγορές για την κορούλα της!

H γλυκιά κι ανανεωμένη εγκυμονούσα, Δέσποινα Καμπούρη, βρίσκεται στον πέμπτο μήνα κύησης κι απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής, χωρίς να έχει αλλάξει τις συνήθειες και την καθημερινότητά της.

Σπιτικό spa

Αν θες να κάνεις οικονομία, θα πρέπει να μάθεις να κάνεις τα πάντα μόνη σου, ακόμη και spa.
Ξέρουμε, είσαι μια καλομαθημένη γατούλα που της αρέσει να τη φροντίζουν. Όλες οι γυναίκες –αν μας αφήσεις- έτσι είμαστε.

Με τέσσερα (ζευγάρια) παπούτσια πάνινα

Κοριτσίστικα, δροσερά και με στυλ.
Είναι πιο άνετα από τις μπαρέτες, λιγότερο επίσημα από heels, πολύ πιο θηλυκά από τα κλασσικά αθλητικά, αρκετά δροσερά για κλειστά παπούτσια, πιο ασφαλή από τα σανδάλια, πολύ κομψά και κάνουν την γάμπα σου να δείχνει elegant και αδύνατη.

Μύθοι για τα μαλλιά μας

Το σαμπουάν δεν αποδυναμώνει τα μαλλιά και δεν προκαλεί τριχόπτωση
Ο χρόνος επαφής του σαμπουάν με τα μαλλιά σας είναι πολύ σύντομος, μάλιστα το προϊόν αραιώνεται με νερό και ξεβγάζεται μετά από μερικά λεπτά: έτσι, δεν υπάρχουν σαμπουάν που να προκαλούν αυξημένη τριχόπτωση.

Σύνδεση και αντίθεση

Τα έντονα χρώματα στα δωμάτια τονώνουν και ζωντανεύουν το σπίτι, θέλουν όμως και σωστό χειρισμό.
Αν η επιλογές σας είναι σε ουδέτερα, απαλά χρώματα δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, εκτός κι αν προσθέσετε κάποιες πινελιές, κυρίως με τα έπιπλα, τα υφάσματα ή τα διακοσμητικά.

Στα backstage της φωτογράφισης της Κατερίνας Λέχου!

Η Κατερίνα Λέχου έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό με καλοκαιρινή διάθεση. Η γνωστή πρωταγωνίστρια από το “Νησί” μίλησε για το ρόλο της στη σειρά και για τις επιλογές της στην προσωπική της ζωή.

Gucci: Στηρίζει την Ιαπωνία

Δημιουργώντας ένα limited edition βραχιόλι 

Ο κόσμος της μόδας έχει αποδείξει πως έχει την ευαίσθητη πλευρά του και πως βρίσκεται πάντα δίπλα σε εκείνους που τον έχουν ανάγκη. Μέσα σε αυτή την φιλοσοφία και διάθεση, ο οίκος Gucci δημιούργησε και διαθέτει από τις 23 Απριλίου ένα limited edition βραχιόλι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ως μέσο οικονομικής υποστήριξης της χτυπημένης από τον σεισμό Ιαπωνίας.

Όνειρα και χρώματα... πάνω στους τοίχους σας !

Οι τοίχοι, συνήθως είναι οι μεγαλύτερες επιφάνειες σ’ ενα δωμάτιο.
Εάν λοιπόν θέλουμε να ανανεώσουμε αυτό το δωμάτιο κι εφόσον επιδιώκουμε ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα, θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στη νέα εικόνα που θα παρουσιάσουν οι τοίχοι του.

Ασκήσεις για το μυαλό σου!

Το μυαλό είναι ένας μυς όπως όλοι και χρειάζεται άσκηση. Αν ξεχνάς, δοκίμασε 10 έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη μνήμη σου.
 
Φάε, να θυμηθείς!
Το ότι τα ψάρια θα σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερο μνημονικό πιθανότατα το ξέρεις.

Μοιράζεσαι με άλλες τα καλλυντικά σου;Επικίνδυνο!

Είμαι της άποψης ότι οι φίλες πρέπει να τα μοιράζονται όλα, ή καλύτερα, σχεδόν όλα!
Ο ίδιος κανόνας ισχύει και με την αδερφή μου. Δανείζω με χαρακτηριστική άνεση το αυτοκίνητό μου, τα ρούχα μου, ή ακόμη και τα αγαπημένα μου peep toes που ακόμη ξεχρεώνω! Όμως, στο θέμα των προϊόντων μακιγιάζ είμαι κάθετη!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...