Στοματικό:(fun) παραλλαγές στο ίδιο θέμα!!

Οκ! Τα βασικά τα έμαθες για το στοματικό: πολύ σάλιο, χεράκια, γλωσσίτσα, όρεξη και μπρίο (και τα φώτα ανοιχτά). Αν βέβαια, θέλεις να κάνεις το καλύτερο στοματικό που είχε ποτέ ο αγαπημένος σου, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το κάτι παραπάνω! 

10 σέξυ κολπάκια με πάγο

Οι ζέστες έπιασαν για τα καλά κι εκεί που προβληματίζεσαι για το πως να κάνεις σεξ με 40 βαθμούς, το womenonly έρχεται να σε δροσίσει, προτείνοντας σου 10 σέξυ τρόπους για να βάλεις τον πάγο μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Δοκίμασέ τους και θα μας θυμηθείς.

Ένα κόσμημα στο σπίτι σας.......

kosmima24
Το KOSMIMA24.GR δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου κοσμημάτων εδώ και ένα περίπου χρόνο. Σκοπός του είναι να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα, ρολόγια, faux bijoux και είδη λαϊκής τέχνης στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η προσιτή πολυτέλεια έχει πλέον όνομα, KOSMIMA24.GR!

Τσουνάμι προσφορών στο ...Τsoonami.gr

Ένα από τα κορυφαία sites προσφορών, το Tsoonami, γιορτάζει το ένα έτος λειτουργίας και πέρα από τις καθημερινές προσφορές που φτάνουν μέχρι και το 90% έκπτωσης, χαρίζει 100 ευρώ σε όλους ανεξαιρέτως όσους κάνουν δωρεάν εγγραφή!

Διαζύγιο: Ένα άδοξο τέλος ή μια νέα αρχή;

Συνήθως, ο γάμος ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις: με ευχές, δώρα, πολλά όνειρα και αρκετή αγάπη. Δυστυχώς, όμως, μετά από μερικά χρόνια, δεν είναι σπάνια η παρακάτω εικόνα: Η σχέση του ζευγαριού φθείρεται σταδιακά, η επικοινωνία φθίνει και τα προβλήματα εγκαθίστανται.

Animalier Bronzer από τους Dolce & Gabbana

Μερικά προϊόντα μακιγιάζ είναι τόσο όμορφα που πραγματικά διστάζεις να τα χρησιμοποιήσεις και θέλεις να τα κρατήσεις αυτούσια, μόνο και μόνο για να τα θαυμάζεις.

Πως να πετύχεις μια επιδερμίδα που να δείχνει αμακιγιάριστη

Όσο η επιδερμίδα είναι φρέσκια και νέα χωρίς γραμμές, λεκέδες και ανομοιομορφίες το απλό look χωρίς make-up και πολλά προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν χρώμα και ένταση είναι εύκολο να επιτευχθεί –κι ας μην το προτιμούν ιδιαίτερα οι μικρές ηλικίες.

Chanel: Τα Νέα Συλλεκτικά Βερνίκια Νυχιών του Φθινοπώρου!

Το εντυπωσιακό fashion show του Karl Lagerfeld, ήταν η καλύτερη έμπνευσή του για να παρουσιάσει τη νέα Φθινοπωρινή – Χειμωνιάτικη συλλογή του οίκου Chanel για το 2011/12.

Αδυνατίστε... χωρίς δίαιτα

Ποιος σας είπε ότι για να αδυνατίσετε, πρέπει να λιμοκτονήσετε; Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, υπάρχουν τρόποι να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων καθημερινά χωρίς κόπο και στερήσεις.

La vie en... ρουζ! Τα 10 καλύτερα ρουζ του καλοκαιριού!

Αυτό το καλοκαρί δεχόμαστε πολλά κοπλιμέντα! Είναι λογικό, λοιπόν, να κοκκινίζουμε αλλά ας το κάνουμε με στιλ! Πώς; Βγήκαμε για shopping, βάλαμε στο beauty basket μας πολλά, πολλά ρουζ και επιστρέφοντας στο γραφείο του TLIFE τα δοκιμάσαμε όλα! Από το crash test μας έπρεπε να διαλέξουμε μόνο δέκα. Και ιδού τα δέκα αγαπημένα μας, το καθένα για τον δικό του λόγο.
PS: Αν βγεις για shopping θα ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς!

SPECIAL MAKE UP

Η Mac και οι επαγγελματίες make up artists της δημιούργησαν 25 διαφορετικά looks για την έναρξη των Special Olympics.

Φωτισμός στο μπάνιο

Ο σωστός φωτισµός οµορφαίνει και το wc, όσο περιορισµένα και αν είναι τα τετραγωνικά του. Έτσι, µε µια καλλίγραµµη µπαταρία, από αυτές που στερεώνονται στο δάπεδο, µε ένα γεωµετρικό νιπτήρα και µε ένα σποτ κρυµµένο χαµηλά από πίσω, µπορείτε να κάνετε θαύµατα.

Πώς θα φορέσεις το σορτσάκι της σεζόν

Αθάνατα και διαχρονικά, τα σορτς εμφανίζονται κάθε σεζόν σε νέα χρώματα, μήκη και υφάσματα, αλλά παραμένουν πρωταγωνιστές της γκαρνταρόμπας του καλοκαιριού.

Peace, Love & Juicy Couture

Τα κορίτσια λατρεύουμε την ειρήνη, την αγάπη και φυσικά την υψηλή ραπτική. Και το νέο άρωμα της Juicy Couture μας τα χαρίζει απλόχερα.

Καλοκαιρινές tunic 2011

Καλοκαίρι 2011 και οι tunics πάντα δείχνουν ωραίες επάνω μας, ανεξαρτήτως βάρους και σωματότυπου. Είναι δροσερές και αέρινες και μπορούν να φορεθούν με εκατοντάδες τρόπους. Ψάξαμε λίγο και διαλέξαμε αυτές που μας αρέσουν περισσότερο.

Το απόλυτο summer make-up!!

Το καλοκαιράκι έφτασε και μαζί του έφτασαν οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ που προσαρμόζονται και αυτές στο κλίμα και γίνονται ακόμη πιο σέξι! Ζουμερά χείλη, έντονα ματάκια, εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι τα συστατικά της επιτυχίας του μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν. Διάβασε παρακάτω πώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις και φέτος και …καλό καλοκαίρι!

Θηλασμός από επιλογή, όχι από πίεση

Κανείς δεν αμφιβάλλει για τα οφέλη του μητρικού γάλακτος. Πέρα από το γεγονός ότι το μητρικό γάλα περιέχει τα βασικά συστατικά για την καλή θρέψη του μωρού καθώς και για την προστασία του από λοιμώξεις και αλλεργίες, ο θηλασμός σα συνήθεια αυξάνει τους δεσμούς μεταξύ της μητέρας και του νεογνού.

H εκτυφλωτική κολεξιόν cruise του Christopher Kane

Είναι γεγονός ότι οι βρετανοί σχεδιαστές αποτελούν τους πιο avant garde δημιουργούς του πλανήτη. Τελευταία απόδειξη αποτελεί και η κολεξιόν cruise του νεαρού Christopher Kane.

Επιλογή αρώματος και ανθρώπινη διάθεση

Συχνά επηρεάζεται η διάθεσή και η ψυχολογία μας απέναντι σ’ ένα άτομο λόγω της αίσθησης που μας εξωτερικεύει. Σημαντικό παράγοντα στην εμφάνιση ενός ατόμου αποτελεί η μυρωδιά του.

Διώξε τις κακές σκέψεις για πάντα...

Το ζήτημα τις ευτυχίας δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί τον άνθρωπο. Πρόσφατα η θετική Ψυχολογία και η σταδιακή συζήτηση γύρω από τα θετικά συναισθήματα και σκέψεις κερδίζει συνεχώς έδαφος δεδομένου ότι μας βοηθούν να κατακτήσουμε την ευτυχία. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήσεις πίσω σου κάθε τι στρεσογόνο και δυσάρεστο.

Καρύδια: μία super αντιοξειδωτική τροφή!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης μελέτης που παρουσιάστηκαν στο εθνικό συνέδριο της American Chemical Society (ACS) τα καρύδια αποτελούν τους ξηρούς καρπούς με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ενώσεις.

Προσθετική στήθους: Τι μπορεί να συμβεί;

Σπάνε τα ενθέματα σιλικόνης στο στήθος όταν ταξιδεύεις με το αεροπλάνο; Είναι αλήθεια πως η πλαστική στήθους πρέπει να επαναληφθεί μετά από κάποια χρόνια; Κινδυνεύει η υγεία μιας γυναίκας όταν σπάσει το ένθεμα σιλικόνης; Έχεις ακούσει πολλά. Τι είναι αλήθεια και τί είναι φήμη; Ο πλαστικός χειρουργός Ευάγγελος Κεραμίδας δίνει τις απαντήσεις.

Η τέχνη βοηθά το ίδρυμα για τον καρκίνο του στήθους

Το The Pink Swan Project είναι μια σειρά από καρέκλες που έχουν σχεδιαστεί από 18 διεθνώς αναγνωρισμένους σχεδιαστές, που θα δημοπρατηθούν για το ίδρυμα έρευνας για τον καρκίνο του στήθους.

Energy watches από την Loisir

Tο Energy Watch δεν είναι ένα απλό ρολόι, αλλά και  ένα ιδιαίτερο gadget που χαρίζει ενέργεια και ευεξία, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα μοδάτο αξεσουάρ για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.


12 λόγοι υγείας για να κάνεις συχνά σεξ

Ήξερες ότι το σεξ πέρα από την ευχαρίστηση που σου προσφέρει, σου χαρίζει υγεία; Είναι ένας πολύ απλός και γρήγορος τρόπος για να βελτιώσεις τη σωματική και ψυχολογική σου κατάσταση. Διάβασε 12 λόγους υγείας που επιβάλλουν να έχεις συχνά σεξουαλικές επαφές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...