Οι αθλήτριες σπάνε το ρεκόρ........

 Anni Friesinger (Πατινάζ)                                                  

Annifreisinger-skate_display_image

Γυναίκες με όπλα τραβούν την προσοχή

Τις ταινίες δράσης,συνήθως τις παρακολουθούν οι άντρες( όχι οτι εμείς δεν βλέπουμε!)..Όταν πρωταγωνίστριες είναι τα κορίτσια παρακάτω,σίγουρα οι ταινίες δράσης γίνονται το αγαπημένο τους θέμα.

Γάμος στη φύση. Γίνεται;

Εσείς μπορεί να θέλετε να παντρευτείτε έξω από την εκκλησία, αλλά ο παπάς έχει διαφορετική γνώμη...
Ας υποθέσουμε ότι παντρεύεστε καλοκαίρι και έχετε κάτσει και τα έχετε φανταστεί όλα μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Χρώμα ματιών και οι κατάλληλες σκιές

Γαλανά μάτια : οι αποχρώσεις του καφέ, του πορτοκαλί, του γκρί και γενικότερα οι σκούρες σκιές θα κάνουν το γαλάζιο χρώμα των ματιών να ξεχωρίσει.

H επιθυμία της ηδονής

Έρχεται με το ξύπνημα του παιδικού σώματος, όταν αυτό αρχίζει να διαποτίζεται από τις ορμόνες του φύλου και να αντιδρά σε αυτές. Ο αυνανισμός όχι μόνο δεν είναι «κακό», αλλά αποτελεί τον πιο κοινό, φυσικό τρόπο για να γνωρίσει και να αγαπήσει ένας άνθρωπος το σώμα του.

10 πράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν στα ανδρικά σπίτια

Όταν μία γυναίκα επισκέπτεται το σπίτι ενός εργένη, είναι η ιδανική του ευκαιρία να… την θαμπώσει! Αν όμως αυτός δεν φροντίσει κατάλληλα τα πράγματα μπορεί να μην πάνε κατ’ευχήν. Μπορεί να ξεμείνουν από θέματα για συζήτηση, να ξεμείνουν από κρασί, να ξεμείνουν από επιχειρήματα για να περάσουν στο… επόμενο στάδιο.

Όταν η σχέση είναι καλή, αλλά το σεξ κακό. Τι κάνεις;

Κι ενώ όλα στη σχέση είναι υπέροχα, ταιριάζετε απόλυτα οι δυο σας, στο σεξ τα πράγματα δεν είναι καλά. Τι κάνεις;
Είναι τόσο γλυκός. Ταιριάζετε απόλυτα. Έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, την ίδια αίσθηση χιούμορ. Η σχέση σας είναι υπέροχη. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Τα όπλα του τέλειου μακιγιάζ

Το μακιγιάζ είναι μια καθημερινή ρουτίνα, που  όλες λίγο πολύ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ποιο είναι το ομορφότερο χαρακτηριστικό μας που πρέπει να αναδείξουμε και ποιες ατέλειες πρέπει να κρύψουμε. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τρόπους αλλά και μικρά μυστικά, για να τελειοποιήσουμε το μακιγιάζ μας.

Ανανέωση σπιτιού: Κάντε το μόνοι σας!

Ένας από τους πιο ευχάριστους, χαλαρωτικούς και δημιουργικούς τρόπους να περνάμε χρόνο στο σπίτι μας είναι… να ασχολούμαστε με αυτό. Πόσο μάλλον όταν η ασχολία αφορά ανανέωση στους βασικούς χώρους όπου κινούμαστε, προκειμένου να τους κάνουμε πιο λειτουργικούς, πιο μοντέρνους ή απλά πιο «δικούς μας».

Απολυμένη η Μαρία Γεωργιάδου!

Την κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη, Απολυμένη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Καρχαδάκη, με τη Μαρία Γεωργιάδου, φιλοξενεί το Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη- Αίθουσα Κάρολος Κουν από την Παρασκευή 29 Απριλίου μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου.

Συμβουλές ομορφιάς για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2011

Για να αναβαθμίσετε την εικόνα σας την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που έρχεται, θα πρέπει κατ’ αρχήν να ρίξετε μια συνολική ματιά στην ντουλάπα σας και να σκεφτείτε την συνολική σας εμφάνιση.

Ανακαλύφθηκαν γονιδιακά «λάθη» που σχετίζονται με την προεκλαμψία

Λονδίνο
Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν γενετικά λάθη που φαίνεται να αυξάνουν τον κίνδυνου της εγκύου να εκδηλώσει προεκλαμψία, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο PLoS Medicine.

Σαρακοστή: Ευκαιρία για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή

Η νηστεία της Σαρακοστής είναι πολύ καλή ευκαιρία για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Χαρακτηρίζεται από μηδενική κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών, … αυγών και ψαριών, ενώ επιτρέπονται θαλασσινά, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά και όσπρια.

Κάθε τσάντα και μια σπουδαία γυναίκα!

Λένε ότι πίσω από ένα σπουδαίο άντρα κρύβεται μια έξυπνη γυναίκα, αυτό που δεν έχει πει κανείς όμως είναι ότι πίσω από μια σπουδαία γυναίκα βρίσκεται πάντα μια σημαντική τσάντα. Υπάρχουν τσάντες οίκων που απολαμβάνουν εδώ και χρόνια δημοσιότητα ανάλογη με αυτή των σταρ. Κάποιες είναι πραγματικά ακριβές ενώ όταν θελήσεις να τις αποκτήσεις πρέπει να μπεις σε λίστα αναμονής.

Για πρόωρη εμμηνόπαυση ενοχοποιούνται οι υπερφθοριωμένοι υδρογονάνθρακες

Νέα Υόρκη
Οι υπερφθοριωμένοι υδρογονάνθρακες (PFCs), που περιέχονται σε μία ποικιλία προϊόντων, από τις πλαστικές συσκευασίες των τροφίμων μέχρι τα ρούχα, τα έπιπλα, τα χρώματα και τα χαλιά, μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη εμμηνόπαυση στις γυναίκες, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

Θετικά συναισθήματα και τρόπος επίτευξής τους

Η θετική ψυχολογία, το κύριο στοιχείο της οποίας είναι το θετικό συναίσθημα, και η ορθή διαχείρισή της, έχει πολλές πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινότητα καθώς και ποικίλες θετικές συνέπειες στα άτομα, στην προσωπική, στην επαγγελματική ζωής τους  και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Η Άννα Βίσση αγκαλιά με τα ορφανά της Κένυας!

Μέχρι τη μακρινή  Κένυα ταξίδεψε η Άννα Βίσση... Εκεί η απόλυτη Ελληνίδα star είδε τη ζωή με άλλο μάτι, «ξαναγεννήθηκε», όπως η ίδια γράφει στο επίσημο site της. «Κι έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας, που κάνουμε εκείνο το «συγκεκριμένο» ταξίδι και όταν γυρνάμε πίσω είναι σα να ξαναγεννηθήκαμε.

Κερδίστε τον πόλεμο με τους λεκέδες

Αν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα, αν είστε η «ψυχή» της παρέας και το σπίτι σας φιλοξενεί συχνά πάρτι, ή αν είστε απλά απρόσεκτοι, θα έρχεστε σίγουρα αντιμέτωποι με λεκέδες σε καθημερινή βάση. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε εύκολα. Αρκεί να ξέρετε τα κόλπα: σε κάθε υλικό στο οποίο «θρονιάζεται» ο καταραμένος λεκές, αντιστοιχεί διαφορετικός τρόπος καθαρισμού.

Yπέροχοι Άγγελοι και Νεράιδες

Παρακάτω θα δείτε μια συλλογή απο πανέμορφες νεράιδες και γοργόνες.Μπορεί να είναι φανταστικά πλάσματα,αλλά η μαγεία παραμένει μαγεία.

Φράουλα! Είναι σέξι, είναι γευστική, σε ομορφαίνει και σε αδυνατίζει...

Ένα κατακόκκινο τρυφερό φρουτάκι βουτά με λαχτάρα σε ένα πελώριο βουνό σαντιγί. Δεκάδες κόκκινες καρδούλες κολυμπούν σε μια πισίνα κονιάκ, ζάχαρης και χυμού! Το μακρόστενο πιρουνάκι ενός fondue οδηγεί τη στρογγυλή κατακκόκινη μπαλίτσα σε γυαλιστερή σοκολατένια όαση!

Ασφάλεια στο παιδικό δωμάτιο

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένας χώρος που κοιμάται, παίζει και μεγαλώνει το μωράκι. Όταν οι γονείς "φτιάχνουν" το παιδικό δωμάτιο πρέπει να διασφαλίσουν την ασφάλεια του χώρου για το παιδάκι τους. Τα παιδιά είναι υπερκινητικά και εξερευνούν το χώρο του παιδικού δωματίου τους. Γι αυτό πρέπει να περιορίσετε τους κινδύνους μέσα στο παιδικό δωμάτιο και έτσι θα αποφύγετε τα ατυχήματα εντός του.

Όσο πιο κοντά...

Μόδα έχουν κάνει οι διάσημες ηθοποιοί του Χόλιγουντ τα κοντά μαλλιά.

Αν και χρόνια επικρατούσε η άποψη ότι τα μακριά μαλλιά είναι και σέξι, οι όμορφες και διάσημες ανατρέπουν τις... θεωρίες και αποδεικνύουν στην πράξη ότι σέξι είναι αυτό που σου πάει! Κουπ αγορέ και κοντό καρέ είναι ό,τι πιο καυτό επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην τάση των μαλλιών στο Χόλιγουντ με πιο σημαντικές εκπροσώπους τις:

Οι τάσεις στα παπούτσια για την άνοιξη

Μπορεί ακόμα να κάνει κρύο, είναι ώρα όμως να ενημερωθείς για τις καινούριες τάσεις και να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι. Οι βιτρίνες είναι ήδη γεμάτες με χρωματιστά καλούδια.

Ο ΝΕΟΣ 10ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ STYLING

Μονόχρωμο ή πολύχρωμο; Καρό ή ριγέ; Πιτ τόου ή μπαλαρίνα; Αυτά και άλλα
πολλά τέτοια ερωτήματα βασανίζουν συχνά το κεφάλι μας μπροστά στην ντουλάπα.
Οι απαντήσεις βρίσκονται στον δεκάλογο που σας παραθέτουμε σήμερα:
Η βότκα DIVA, είναι η πιο  ακριβή βότκα του κόσμου.  είναι τριπλά αποσταγμένη και παράγεται στο Blackwood Distillers της Σκωτίας.  Η βότκα γίνεται με  φυσικό μεταλλικό νερό και γίνεται τριπλή απόσταξη μέσω διαμαντόσκονης και κόκκων ρουμπινιού.

Εκλεψε την παράσταση η κοιλιά της Όλγας

Στο πριβέ πάρτι της φίλης της Μαριέττας Χρουσαλά πήγε η Όλγα Λαφαζάνη με την κοιλιά της να κλέβει την παράσταση καθώς βρίσκεται στον ένατο μήνα.

Ποιός είναι ο αγαπημένος της Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ραούλ είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουνι. Η πρώην σύζυγος του Ραούλ, Ειρήνη Χειρδάρη, είναι δημοσιογράφος και μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τον πρώην άντρα της:

H πιο ακριβή τσάντα του κόσμου

Λένε οτι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας,αλλά μερικές φορές δεν χρειάζεται να βρίσκονται επάνω σε κάποιο δαχτυλίδι ή βραχιόλι ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.Τα διαμάντια μπορούν να πάνε παντού,γιατί όχι και σε μια τσάντα?












Mikres Epithimies

Πόσο κοστίζει να ζεις μόνος;

Και παίρνεις τη μεγάλη απόφαση, αφήνεις το σπίτι των γονιών σου, τη ζεστασιά και τη σιγουριά, το σπιτικό φαγητό που έτοιμο σε περιμένει κάθε μεσημέρι, καθώς και την όποια γκρίνια των γονιών και τον παρεμβατισμό στην προσωπική σου ζωή και αγοράζεις μικρές αγγελίες για να ανακαλύψεις την επόμενη εστία σου, όπου πλέον είσαι απόλυτα ανεξάρτητος και κύριος του εαυτού σου, και… της φασίνας.

Καλοκαιρινή θηλυκότητα

Ενδυματολογικά, η εποχή της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού είναι ίσως η πιο συναρπαστική περίοδος για μας τις γυναίκες, δεδομένου ότι υπάρχουν τάσεις για να κολακεύσουν όλες τις προτιμήσεις και τους τύπους γυναικών.

Πικροδάφνη - Nerium Oleander

Γνωρίζετε ότι η πικροδάφνη είναι εξαιρετικά δηλητηριώδες φυτό αν φαγωθεί και ότι ακόμα και οι αναθυμιάσεις από κάψιμο πικροδάφνης είναι επικίνδυνες;

Γαρμπή - Σχοινάς: Η αλήθεια για τα περουσιακά τους!

Ο οικονομικός σύμβουλος της Καίτης Γαρμπή αλλά και πολλών ακόμη καλλιτεχνών, ο κύριος Τάσος Γιωτάκος, απαντά για πρώτη φορά σε όλη τη φημολογία για θέματα που αφορούν την περιουσία της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά.

Πως θα φορέσετε φέτος το τζιν σας

Το τζιν είναι ένα είδος που δεν λείπει από καμία ντουλάπα. Ένα ξεπλυμένο παντελόνι ή σακάκι τζιν, είναι ρούχα διαχρονικά,που αξίζει τον κόπο να τα πληρώσεις και λίγο πάρα πάνω, αφού θα τα φοράς διαρκώς.

Διακόσμηση σαλονιού - Συμβουλές για άνεση και λειτουργικότητα

Ορίστε τον χαρακτήρα του Σαλονιού επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα. 
Τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση και τα συναισθήματα. Επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα μπορούμε να δώσουμε χαρακτήρα στο σαλόνι μας. Τα ζεστά χρώματα δίνουν ενέργεια ενώ τα κρύα ηρεμούν και ξεκουράζουν. Επιλέξτε λοιπόν το χρώμα που ταιριάζει στη διάθεσή του σπιτιού σας και της οικογένειάς σας και δώστε στο σαλόνι σας τον ανάλογο χαρακτήρα!

Η διακοπή του καπνίσματος φέρνει κιλά;

Παρ' ότι όλοι γνωρίζουμε πως το κάπνισμα είναι βλαβερό για την υγεία και τώρα πια απαγορευτικό σε πολλές περιπτώσεις και για την τσέπη (!), πολλοί αποφεύγουν να το κόψουν, αφού φοβούνται ότι θα πάρουν βάρος. Είναι όμως αλήθεια κάτι τέτοιο;

Wedding Party: Χορεύοντας κάτω από τ'αστέρια

Oι αθεράπευτα ερωτευμένοι μελλόνυμφοι παραμένουν απτόητοι και οργανώνουν το γάμο τους ενόψει της καλύτερης εποχής του χρόνου, του καλοκαιριού.

Απιστία: 9 τρόποι να την ανακαλύψετε

Ωραία όλα εκείνα τα πολιτισμένα περί της μονογαμίας ως «κοινωνικής σύμβασης», της συγχώρεσης του παραστρατήματος, αν αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα έρωτα, προκειμένου να σωθεί η σχέση και του «δε θα ήθελα να το μάθω αν επρόκειτο καθαρά και μόνο για σεξ» που λέγαμε σε ένα παλαιότερο άρθρο για την απιστία, στην πράξη, όμως, όλοι θέλουμε να ξέρουμε –ιδιαίτερα όταν υποψιαζόμαστε ότι το έτερον ήμισυ μπορεί να μας απατά– αν μη τι άλλο για να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το μέλλον της σχέσης –οι οποίες, και επιτρέψτε μου τη γενίκευση, σπάνια είναι πολιτισμένες και βασισμένες στη διαπίστωση ότι η μονογαμία αποτελεί απλά μια κοινωνική σύμβαση και τίποτα παραπάνω.

Τα μυστικά της φούστας

Τα τελευταία χρόνια, οι φούστες έχουν αναγορευτεί στο πιο δυνατό fashion trend.Κι αυτό γιατί η γυναίκα του σήμερα, θέλει όχι μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται περισσότερο θηλυκή και φυσικά η φούστα είναι το είδος του ρούχου που την βοηθάει να προβάλει αυτό το θηλυκό look που επιδιώκει.

Adriana Lima – Φωτογράφηση εσωρούχων για την Victoria Secret

Η Adriana Lima φωτογραφίζεται για την νέα σειρά εσωρούχων της Victoria Secret

Μπαμπού

Το μπαμπού ανήκει στην οικογένεια των ποωδών φυτών και ευδοκιμεί κυρίως σε ζεστές ή τροπικές περιοχές, όπου μερικές φορές είναι εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της βλάστησής τους. Αφθονεί στην ανατολική Ασία, στην περιοχή των μουσώνων.

Απολαμβάνεις το σεξ με τον σύντροφό σου; Οι 10 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις καταφατικά...

Πριν αρχίσεις να ψωνίζεις πρόστυχα εσώρουχα και περίεργα αξεσουάρ για να κάνεις καλύτερη την σεξουαλική σου ζωή, τσέκαρε αν απαντάς θετικά στις παρακάτω ερωτήσεις...

Η Κέλλυ Κελεκίδου και τα ...εξώδικα!

Γιατί και σε ποιους έστειλε εξώδικα η Κέλλυ Κελεκίδου; Η τραγουδίστρια έστειλε εξώδικη προειδοποίηση στα ΜΜΕ προκειμένου να διαφυλάξει το παιδί της από την έκθεση στα μέσα παρά την δική της θέληση, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Megan Fox: Αχ Megan!!!

Δεν χρειάζεται και συστάσεις η Megan Fox... Αχ Megan!!! Αν είχαμε το τηλέφωνο του Alexei Hey θα του κάναμε μια ερώτηση και θα βλέπαμε αν και αυτός μετά τη φωτογράφηση, αλλά με δικά του λόγια, έλεγε Αχ Megan!!!

H Brooklyn Decker με μαγιό-body painting

Η Βrooklyn Decker φωτογραφήθηκε απο τον Randall Grant στην Γρενάδα.Όλο το μεικ-απ έγινε απο την Joanne Gair για την LBB Διεύθυνση Τέχνης χρησιμοποιώντας υλικά τέχνης σώματος της Reel Creations, INC και Tinsley Make Up FX Studio.Φωτογραφίες απο την sportsillustrated.cnn.com

10 βήματα για να μεταμορφώσετε το υπνοδωμάτιό σας σε ρομαντική φωλίτσα

αν μπούσουλα σας δίνουμε 10 απλούς τρόπους που μπορείτε να ακολουθήσετε:


1.Μαξιλάρια...πολλά μαξιλάρια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...