Συμβουλές ομορφιάς για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2011

Για να αναβαθμίσετε την εικόνα σας την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που έρχεται, θα πρέπει κατ’ αρχήν να ρίξετε μια συνολική ματιά στην ντουλάπα σας και να σκεφτείτε την συνολική σας εμφάνιση.
Ίσως ακόμα να κάνει λίγο κρύο έξω, αλλά αρκετά σύντομα η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει κι έτσι είναι ώρα να προετοιμαστείτε, όχι απλά για να δείξετε πιο μοντέρνα και ωραία, αλλά ουσιαστικά να περιπλανηθείτε στα φωτεινά χρώματα της εποχής και να απολαύσετε την ανανέωση της φύσης, που σηματοδοτεί αυτή η εποχή.
Ξεκινήστε λοιπόν με την γκαρνταρόμπα σας κι εντοπίστε κάποιους συνδυασμούς που είναι ζεστοί και συγχρόνως φωτεινοί. Τα floral prints, οι δαντέλες, καθώς και αραχνΰφαντα υφάσματα είναι οι καθοριστικές τάσεις για τους ζεστούς μήνες που έρχονται.
Ας δούμε λοιπόν τι θα πρέπει να κάνουμε αρχικά με τα μαλλιά μας και στη συνέχεια με το μακιγιάζ μας για να υποδεχθούμε την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Μαλλιά
Αν σας αρέσουν τα ανάλαφρα χτενίσματα και τα κουρέματα της δεκαετίας του '20, τότε θα είστε σούπερ μοντέρνα αυτή τη σεζόν .
Μαλλιά σηκωμένα προς τα πάνω, πιασμένα στο πλάι και πίσω να κρέμονται χαλαρά, ήταν η βασική γραμμή που παρουσιάστηκε στις πασαρέλες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011. Έτσι, εάν είχατε υιοθετήσει  την τάση της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2010, με τα μαλλιά σας πιασμένα σε κότσο, λύστε τον κάπως ακατάστατα κι έτσι πολύ απλά η εμφάνισή σας θα γίνει εξαιρετικά trendy για την νέα σεζόν.
Άλλωστε, σ’ όλες μας αρέσουν ταμαλλιά μας να πέφτουν ανάλαφρα χαλαρά και κυματιστά. Λίγο στιλιζάρισμα και είμαστε έτοιμες και στο πνεύμα της εποχής. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλους αυτούς τους κρύους μήνες, που είμασταν κλεισμένες σε θερμαινόμενους χώρους, τα μαλλιά μας θα έχουν αφυδατωθεί, άρα για να επαναφέρουμε την λαμπερή και υγιή τους εικόνα θα πρέπει να τα περιποιηθούμε με κάποιες ενυδατικές μάσκες.
Για τις επίσημες συναντήσεις ή εκδηλώσεις μπορείτε τα μαζέψετε επάνω. Χτενίστε τα μαλλιά σας πίσω σε αλογοουρά και μετά κάντε τα κότσο. Τα πολύχρωμα καλοκαιρινά αξεσουάρ μαλλιών και τα καπέλα, είναι η πιο εύκολη λύση για να καλύψετε τα μαλλιά σας όταν είναι απεριποίητα και παράλληλα να είστε στη μόδα.

Μακιγιάζ
Κι εδώ τα πράγματα για φέτος είναι πολύ απλά. Οι φυσικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ είναι η τελευταία λέξη και θα πρέπει απλά να προσθέσετε ένα τόνο λίγο πιο έντονο, αντικαθιστώντας το χειμωνιάτικο κόκκινο κραγιόν με ένα φωτεινό ροζ, πορτοκαλί ή κόκκινο με πορτοκαλί βάση. Οι φυσικές αποχρώσεις στο βάψιμο των ματιών και –σε πλήρη αντίθεση- τα νύχια βαμμένα με λαμπερά χρώματα είναι οι δύο κινήσεις που θα σας βάλουν μέσα στο κλίμα της καλοκαιρινής σεζόν.
Οι μεταλλικές αποχρώσεις κυριάρχησαν επίσης στις πασαρέλες. Γκρι μεταλλικά μανό για τα νύχια αλλά και σε σκιές ματιών και φωτεινά ηλεκτρίκ eye liner είναι άλλος ένας τρόπος για να είστε trendy αυτό το καλοκαίρι.
Στην πραγματικότητα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποχαιρετήσετε τις σκούρες, λίγο «θεατράλ» αποχρώσεις του χειμώνα και να καλωσορίσετε στην παλέτα σας τη φωτεινή και λουλουδάτη μόδα τωv seventies.
Φωτεινά μεγάλα αξεσουάρ όπως μεγάλα κολιέ και γυαλιά ηλίου θα δώσουν από τώρα μια ανοιξιάτικη νότα στην εμφάνιση και τη διάθεσή σας ακόμα κι αν ο καιρός δεν σας επιτρέπει ακόμα να βάλετε τα πολύ καλοκαιρινά σας ρούχα.



/fe-mail.gr/




 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...