Η σημασία της διατροφής στη γονιμότητα της γυναίκας

Τα τελευταία χρόνια γίναμε μάρτυρες μιας αύξησης στα υπογόνιμα ζευγάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Παράλληλα έχει αλλάξει και ο τρόπος διατροφής, ενώ σημαντική είναι η άνοδος της παχυσαρκίας. Ένας λοιπόν από τους παράγοντες που ερευνάται και δείχνει να μειώνει τη γονιμότητα σε καθ’ όλα υγιείς γυναίκες, είναι η κακής ποιότητας διατροφή.

Επαγγελματικά μυστικά για μανικιούρ στο σπίτι, που θα διαρκεί για μέρες!

Εχετε διαπιστώσει ότι το επαγγελματικό μανικιούρ έχει μεγαλύτερη διάρκεια από όταν το κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Ο λόγος δεν είναι το βερνίκι νυχιών που ίσως πιστεύαμε παλαιότερα αλλά στην προεργασία των νυχιών,στην τεχνική και σε μερικά τρικ.

Ομορφιά: Τόνωσε το δέρμα σου!

Ε. Ποια είναι η σημασία της τόνωσης στην καθημερινή μας φροντίδα?

Ρόδη Κράτσα: Περισσότερες γυναίκες στην κορυφή!

Ήρθε η ώρα να σπάσουμε μια για πάντα τη «γυάλινη οροφή», τους αόρατους φραγμούς που εμποδίζουν τις γυναίκες να κατακτήσουν ηγετικές θέσεις στο χώρο των επιχειρήσεων.
Η καλύτερη αξιοποίηση του ταλέντου και της παιδείας των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας των φύλων, είναι ζήτημα επιχειρηματικής ευφυΐας. Και γυναίκες σημαίνει επιχειρηματική ευφυΐα.

Κολλήστε τους στον τοίχο

Η οικογένεια Μεϊμέτη έχει, από το 1970, το εργαστήριό της στο Πέραμα. Με εμπειρία δεκαετιών στις επιγραφές, πέρασαν, πρόσφατα, και στη δημιουργία και επεξεργασία «προσωπικών» ταπετσαριών με οικολογικά, μη τοξικά μελάνια τυπώματος.

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού

Αύριο Τρίτη στο Ίδρυμα Αστέγων

Την ευκαιρία να εμβολιαστούν και να εξεταστούν προληπτικά για τον καρκίνο του μαστού θα έχουν αύριο Τρίτη οι γυναίκες που φιλοξενούνται στους ξενώνες του Ιδρύματος Αστέγων.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της συντονισμένης στρατηγικής που εφαρμόζει ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Επισκεπτών Υγείας (ΠΣΥΕ), με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, την ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και την πρόληψη των ασθενειών απόρων και αστέγων.


ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

Καθαρίστε χωρίς χημικά με 5 απλά σπιτικά υλικά

Υπάρχουν πολλοί φυσικοί σύμμαχοι στην καθαριότητα του σπιτιού που δεν επιβαρύνουν την υγεία και το περιβάλλον.

Τα απορρυπαντικά περιέχουν πολύπλοκα χημικά κοκτέιλ αποτελούμενα από διαλυτικά, αρώματα, λευκαντές κ.λπ. Πολλά συστατικά τους είναι παράγωγα του πετρελαίου και παρόλο που οι κατασκευαστές του συνήθως υποστηρίζουν ότι είναι βιοδιασπώμενα, αυτή η διάσπαση καθυστερεί αρκετά με αποτέλεσμα τον σχηματισμό καταλοίπων στους αγωγούς αποχέτευσης.

Η Eva Mendes και η Reebok ξέρουν το μυστικό για τέλεια σιλουέτα

Η σταρ του Hollywood, Eva Mendes, ενώνει τις δυνάμεις της με τη Reebok και γίνεται πρέσβειρα των EasyTone.

Οι 50 ομορφοτερες πορνοσταρ!!!! (photos)

Το περιοδικό Complex εξέδωσε έναν κατάλογο με τα 50 ομορφότερα αστέρια στον χώρο της βιομηχανίας του Πορνό...




































Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Maria Ozawa (ξεκίνησε την καριέρα της το 2005). Δείτε και την υπόλοιπη λίστα με μερικές απο τις ποιο σέξι πορνοστάρ των τελευταίων ετών. 

Τα καλύτερα "γκολ" μπαίνουν στα φιλικά

Η οικειότητα στο σεξ με ένα άτομο που το νοιάζεται και το αγαπάει είναι αυτό που ψάχνει κάθε άντρας. Όμως υπάρχουν και εκείνοι που επιθυμούν με την οικειότητα αλλά δεν επιθυμούν- ή δεν χρειάζονται-το ρομάντζο. Μια φαντασίωση που έχουν όλοι οι άντρες είναι να έχουν μια γυναίκα με την οποία θα επικοινωνούν μονάχα όταν έχουν ανάγκη από σεξ. Μπορεί να γίνει όμως κάτι τέτοιο πραγματικότητα; 

Ομορφο και Υγιές σώμα: Τα συστατικά της Επιτυχίας.

Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα της άσκησης και διατροφής για να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά και να αλλάξουμε το σώμα μας. Συνεχώς όμως δέχομαι ερωτήσεις από πολλές φίλες για το φλέγον αυτό θέμα με ιδιαίτερα απελπισμένο τόνο για την δυσκολία που αντιμετωπίζουν λόγω της γενετικής τους τάσης και τον γεματούλικο σωματότυπο.

ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Προσδώστε γοητεία στη διακόσμηση των χώρων σας χρησιμοποιώντας παλιά αντικείμενα με νέους και απροσδόκητους τρόπους.

Its all about Shoes! για την Άνοιξη

Η νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν της Bally και της Nak με υπέροχα παπούτσια για κάθε πιθανή χρήση. Από σατέν γόβες, σουέτ peep toes, έως κλασικά χαμηλά ξώφτερνα, λουστρίνι πέδιλα  και σανδάλια οι νέες κολεξιόν είναι εδώ, για να γεμίσουν την άνοιξη με βήματα μόδας!












Γυναίκες: οι μισές από εμάς είναι γονιδιακά καλόψυχες

Μετά από έρευνα σε 100 ζεύγη δίδυμων, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι στις γυναίκες η τάση προσφοράς βοήθειας στους άλλους μπορεί να αποδοθεί σε ποσοστό 50% στα γονίδια, την ώρα που το υπόλοιπο 50% οφείλεται στην ανατρο­φή και στο περιβάλλον.

Μαύροι κύκλοι

Η εμφάνιση μαύρων κύκλων μπορεί να οφείλετε σε πολλούς λόγους, οι πιο διαδεδομένοι από αυτούς είναι:α) η κατακράτηση υγρών κάτω από τη συγκεκριμένη περιοχή, β) ο εκ γενετής επιρρεπής τύπος δέρματος, γ) το άγχος, η κούραση, τα ξενύχτια, το αλκοόλ και το τσιγάρο.

Στον ίδιο δρόμο

ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η CAMPER ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ CAMPER TOGETHER, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ TOP DESIGNERS ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ Η VERONIQUE BRANQUINHO ΚΑΙ Ο BERNHARD WILLHELM 

Σεξουαλικότητα και μητρότητα

Οι αλλαγές που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια και στη σεξουαλική συμπεριφορά των εφήβων είχαν τις επιπτώσεις τους τόσο στη σεξουαλικότητα των ζευγαριών όσο και στην αντίληψή τους, για το πότε πρέπει να αποκτήσουν παιδί μετά το γάμο. Είναι φανερό ότι στη σημερινή ελληνική κοινωνία υπάρχει μια τάση αποφυγής της τεκνοποίησης.

Ραγάδες: πρόληψη και αντιμετώπιση

Εάν φανταστείτε το δέρμα ως ένα μπαλόνι, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η αύξηση του σωματικού βάρους που συνδέεται με την εγκυμοσύνη και ξαφνικές εκρήξεις ανάπτυξης, όπως αυτές που συμβαίνουν στην εφηβεία, είναι δύο σημαντικές αιτίες για τη δημιουργία ραγάδων.

Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει για την εγκυμοσύνη της

Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο αυτή τη φορά όχι με καινούργια δισκογραφική δουλειά αλλά με την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της που έχει προκαλέσει περιέργεια στους φανς της κα όχι μόνο.

Χάλασε το μανικιούρ;Μην μπλοκάρεις! Έχουμε την εύκολη λύση!

Είναι κάτι που όλες έχουμε αντιμετωπίσει τουλάχιστον μια φορά. Έχουμε κάνει το τέλειο μανικιούρ μέχρι που λίγες μέρες μετά βλέπουμε ένα νύχι να καταστρέφεται (συνήθως μου συμβαίνει την πρώτη κιόλας μέρα λόγω της μάχης μου με το πληκτρολόγιο!).

Χρώματα και σχήματα για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011

Τα χρώματα έχουν μαγικές ιδιότητες! Άλλα εμπνέουν και δίνουν τόνο στην καθημερινότητά μας, άλλα μας χαρίζουν ηρεμία και μας βγάζουν τον ρομαντισμό μας και άλλα, που παρόλο που δεν ενεργοποιούν κάποιο συναίσθημα, μας αρέσουν έτσι απλά.

Nέα συλλογή Signature από τη Folli Follie

Η Folli Follie παρουσιάζει τη νέα μοντέρνα συλλογή από εμβληματικά βραχιόλια και δαχτυλίδια. Η συλλογή Signature, δανείζεται στοιχεία από επιτυχημένες συλλογές της Folli Follie, ενώ με urban και street fashion style διάθεση μας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, όπου η μόδα και η προσωπική έκφραση «υπογράφουν» κάθε σας εμφάνιση με μοντέρνες πινελιές.

Στην αγκαλιά μιας πολυτελούς γούνας

Η γούνα αποτελούσε και αποτελεί φετίχ για τις περισσότερες από εμάς. Τα παλαιότερα χρόνια οι πολύ υψηλές τιμές της, την καθιστούσαν όνειρο ζωής. Οι γυναίκες, όταν ερχόταν η στιγμή να αποκτήσουν την γούνα των ονείρων τους, πρόσεχαν πάρα πολύ το σχέδιο και το κόψιμό της να είναι, όσο το δυνατόν πιο κλασσικό για να μπορούν να την φορούν για χρόνια.

Φόρεσε ένα κρεμαστό γοβάκι από τον Manolo Blahnik!

Το διάσημο “Campari Shoe” του Manolo Blahnik θα γίνει κόσμημα, χάρη στη μοναδική συνεργασία ανάμεσα στον ταλαντούχο σχεδιαστή και την εταιρεία TOUS.
Το θρυλικό γοβάκι, που θεωρείται ως ένα cult αντικείμενο, χάρη στην αισθησιακή γραμμή του και τη μυθική σχέση του με τον κινηματογράφο, θα μετατραπεί τώρα σε μία στιλάτη συλλογή κοσμημάτων.

Είναι λάμπα; Είναι σελιδοδείκτης; Είναι σπίτι;

Είναι και τα τρία, καθώς και ένα ξεχωριστό αντικείμενο design για το κομοδίνο σας.Είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, κάτω από το πάπλωμα και διαβάζετε κάποιο βιβλίο. Τα βλέφαρα αρχίζουν να βαραίνουν, να βαραίνουν, να βαραίνουν, ώσπου τελικά κλείνουν χωρίς να το καταλάβετε και, όταν ξυπνήσετε μετά από κάποιες ώρες, το βιβλίο βρίσκεται πεσμένο στο πάτωμα και η λάμπα του πορτατίφ καίει πάνω από το κεφάλι σας. Συχνό το φαινόμενο.

5 Τροφές που μας κόβουν την όρεξη!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν ξεκινάμε μια υποθερμιδική δίαιτα είναι το αίσθημα της πείνας. Δυστυχώς η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να χάσουμε βάρος χωρίς να νιώσουμε πείνα ως ένα σημείο γιατί είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού μας στην μείωση των ημερίσιων θερμίδων μας. Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που είναι σύμμαχοι στην προσπάθειά μας αυτή γιατί έχουν την ικανότητα να καταστέλλουν την πείνα και να μας βοηθούν έτσι να εμμείνουμε στην δίαιτα μας.



Μειώστε καούρες και φούσκωμα

Νιώθετε ένα κάψιμο στο στομάχι μετά από το εορταστικό τραπέζι, ένα φούσκωμα που σας αναγκάζει να χαλαρώσετε τη ζώνη σας και δεν ξέρετε πως να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά συμπτώματα. Οι καούρες αποτελούν τη συχνότερη «εορταστική» πεπτική ενόχληση, αφού το αίσθημα καψίματος του οισοφάγου, ο τυμπανισμός ή το φούσκωμα στο στομάχι προκύπτουν μετά τα πλούσια γεύματα

Το ''πορτρέτο'' της σύγχρονης Ελληνίδας

Οι Ελληνίδες ζουν περισσότερο, αποφασίζουν να κάνουν παιδιά όλο και πιο αργά, αμείβονται χειρότερα από τους άνδρες, όταν καταφέρουν να βρουν εργασία και δύσκολα αναρριχώνται σε υψηλές διευθυντικές θέσεις. 

Χρώματα για κάθε δωμάτιο

Η επιλογή του χρώματος, με το οποίο θα βάψετε τους τοίχους ενός δωματίου - που θέλετε να ανανεώσετε - είναι μια διαδικασία που χρειάζεται σκέψη. Χωρίς αμφιβολία, είναι καθαρά υποκειμενικό, το πιο χρώμα είναι κατάλληλο και πιο όχι.

Ένα κουτάλι για κάθε περίσταση

Κι ένα πιρούνι, κι ένα μαχαίρι.Η εταιρεία Beach House Living ασχολείται κυρίως με την κατασκευή ασημένιων μαχαιροπήρουνων για τη μέρα του γάμου σας και το τραπέζι της δεξίωσης, καθώς και για άλλες ειδικές περιστάσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα μοναδικά σκεύη που δημιουργεί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας, ακόμα και ως διακοσμητικά για τις γλάστρες σας.

Γιατί γκριζάρουν τα μαλλιά;

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ πιστεύουν ότι βρήκαν την εξήγηση γιατί με το πέρασμα του χρόνου τα μαλλιά χάνουν το χρώμα τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...