Στον ίδιο δρόμο

ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η CAMPER ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ CAMPER TOGETHER, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ TOP DESIGNERS ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ Η VERONIQUE BRANQUINHO ΚΑΙ Ο BERNHARD WILLHELM 
Η πορεία της Camper είναι λίγο-πολύ γνωστή. Η ισπανική εταιρεία δερμάτινων ειδών -πλέον έχει «ανοιχτεί» και στα ξενοδοχεία- ανέπτυξε τη δική της σχεδιαστική γλώσσα, όπου το χρώμα, το χιούμορ και η άνεση έχουν τον πρώτο λόγο. Το αποτέλεσμα γνώρισε αναπάντεχη διεθνή επιτυχία και γέννησε δεκάδες μιμητές.
Τα τελευταία χρόνια, η Camper ενώνει τις δυνάμεις της με κάποιους από τους πιο «προχωρημένους» και δημιουργικούς σχεδιαστές μόδας στο πλαίσιο ενός ξεχωριστού project με τίτλο Camper Together. Κορυφαία ονόματα, όπως η Βελγίδα Veronique Branquinho και ο Γερμανός Bernhard Willhelm, εξέχοντα μέλη της ομάδας που έγινε γνωστή ως Σχολή της Αμβέρσας, καταθέτουν τα σχέδιά τους που στη συνέχεια υλοποιούνται από την Camper με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και τεχνικής αρτιότητας. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από συλλεκτικά κομμάτια, απόλυτα ενδεικτικά της ταυτότητας του δημιουργού τους.
Για τη φετινή σεζόν, η Branquinho προτείνει για τις γυναίκες ψηλοτάκουνα σανδάλια, εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές ισπανικές εσπαντρίγες, με πλεξούδες, ραφές και έντονα χρώματα, ενώ ο Willhelm δείχνει να προτιμά τα μίνιμαλ σχέδια με αναφορές στα καρτούν. Τα γυναικεία αλλά και τα ανδρικά μοντέλα Camper Together θα βρείτε κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα Sotris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...