Nέα συλλογή Signature από τη Folli Follie

Η Folli Follie παρουσιάζει τη νέα μοντέρνα συλλογή από εμβληματικά βραχιόλια και δαχτυλίδια. Η συλλογή Signature, δανείζεται στοιχεία από επιτυχημένες συλλογές της Folli Follie, ενώ με urban και street fashion style διάθεση μας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, όπου η μόδα και η προσωπική έκφραση «υπογράφουν» κάθε σας εμφάνιση με μοντέρνες πινελιές.


Απεικονίζοντας σχέδια από μερικές από τις πιο αγαπητές συλλογές της Folli Follie, τα εμβληματικά βραχιόλια και δαχτυλίδια θα ολοκληρώσουν με κομψό τρόπο το look σας, και ταυτόχρονα θα προσθέσουν χρώμα δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 Επάργυρα ή rose gold plated μοτίφ από τις συλλογές Happy Nugget, Heart4Heart και Zebra, ξεχωρίζουν μέσα από έναν «καμβά» από resin σε αποχρώσεις του ροζ, πορτοκαλί, πράσινου, μαύρου και λευκού.
Βραχιόλια σε δύο μεγέθη και εντυπωσιακά δαχτυλίδια σας προσκαλούν για δημιουργικές συνθέσεις! Παίξτε με τα χρώματα, τα σχέδια και τα μεγέθη που σας προτείνει η Folli Follie, και δημιουργήστε ασύλληπτους συνδυασμούς, βάζοντας το προσωπικό σας στυλ σε πρώτο πλάνο – «υπογράφοντας» την εμφάνισή σας με την νέα συλλογή Signature.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...