Σχέση χωρίς λόγια

«Η πολλή συζήτηση βλάπτει σοβαρά τις σχέσεις», υποστηρίζουν αμερικανικές έρευνες... Γιατί αυτή είναι και η βασική διαφορά αντρών και γυναικών: οι μεν προτιμούν τη λακωνική τακτική, οι δε αναλύουν μέχρι τελικής πτώσης. Πώς μπορείς λοιπόν να βελτιώσεις τη σχέση σου χωρίς πολλές, εξαντλητικές και συνήθως αδιέξοδες συζητήσεις;

Plus size φορέματα στη La Redoute

Για τις γυναίκες με καμπύλες (τις κανονικές δηλ.) η La Redoute φιλοξενεί το brand Taillissime το οποίο ειδικεύεται στα μεγάλα μεγέθη και μπορείτε να βρείτε μπλούζες, φούστες, jeans, μαγιό, πανωφόρια, πουκάμισα κ.α. Εμείς σας παρουσιάζουμε όλη τη συλλογή των φορεμάτων μιας και θα σας χρειαστεί σίγουρα ένα τέτοιο κομμάτι στη ντουλάπα σας!

Το πιο φαντασμαγορικό βίντεο γάμου!!!

Όλοι θέλουν να θυμούνται την ημέρα του γάμου τους ως κάτι ξεχωριστό. Μήπως όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα ξέφυγαν λιγάκι ή απλά πρόκειται για το καλύτερο βίντεο γάμου που έγινε ποτέ; Δείτε ,κρίνετε και πάρτε ιδέες......

Το πορτραίτο μιας Sex Bomb

Αν ακόμη κάποιοι αναρωτιούνται τι απέγιναν οι άντρες, κάποιοι άλλοι απαντούν πως σήμερα «αντρες» είναι οι γυναίκες. Η επιθετική σεξουαλικότητα, η matcho συμπεριφορά, το σύνδρομο της εξουσίας υπάρχουν ακόμη γύρω μας. Θα τα βρεις πάνω σε ψηλά τακούνια.

Στιλιστικές Προτάσεις με 10 Διαφορετικά Φορέματα της Σεζόν!

Ο καιρός ανοίγει, οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται και η εποχή γίνεται κατάλληλη για όμορφες στιλάτες παρουσίες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα!

Δείτε λοιπόν παρακάτω 10 ξεχωριστά σύνολα που προτείνει το Ladieswall.com για εσάς που θέλετε να εντυπωσιάσετε με μία εμφάνιση που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και που παραμένει ξεχωριστή και κομψή!

7 Αξεσουάρ που θα σε Ανανεώσουν Φέτος την Άνοιξη

Τα αξεσουάρ παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στις εμφανίσεις μας και αυτή την Άνοιξη τα αξιοποιούμε κατάλληλα ώστε να αναβαθμίσουμε τα outfit μας.

Έτσι πριν αρχίσεις τις πρώτες σου εξορμήσεις στα μαγαζιά, δες παρακάτω ποια αξεσουάρ είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να δώσεις περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις σου ή ακόμα και να αναδείξεις τα περσινά σου ανοιξιάτικα ρούχα!

Συλλογή μακιγιάζ Secret Garden D&G Καλοκαίρι 2011

Το Ιταλικό δίδυμο παρουσίασε μια νέα σειρά μακιγιάζ με όνομα Secret Garden. Η σειρά περιλαμβάνει πούδρα,σκιές, κραγιόν, lip gloss, μολύβια ματιών και βερνίκι νυχιών σε έντονες λαμπερές αποχρώσεις και είναι εμπνευσμένη από τη collection τους για το καλοκαίρι του 2011. Ο μυστικός τους κήπος θα σου αρέσει πολύ καθώς τα χρώματα του είναι άκρως καλοκαιρινά!

Versace Lookbook Άνοιξη Καλοκαίρι 2011

Αυτή η συλλογή του Versace φαίνεται να είναι ένα πισωγύρισμα στο παρελθόν με πινελιές μοντερνισμού. Τα χρώματα, τα υφάσματα, τα κοψίματα και τα αξεσουάρ φέρνουν έναν αέρα μοντερνισμού σε συνδιασμό με το vintage  ύφος της συλλογής.

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Τυφλός μινιμαλισμός

Πολλές φορές έχουμε πει πως ο κάθε λαός έχει τη δική του αρχιτεκτονική και αυτή ανταποκρίνεται στην ιδιοσυγκρασία και τον πολιτισμό του.
Από Ιάπωνες αρχιτέκτονες, τους Baqueratta, για Ιάπωνες ιδιοκτήτες αυτό το σπίτι είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί μόνο τις απαραίτητες ανάγκες των κατοίκων –φαγητό, ύπνο, μπάνιο- μόνο για όση ώρα μπορούν και πρέπει να διαρκούν βάση ενός προγράμματος που απαιτεί πολλές ώρες εκτός σπιτιού.

Η ιστορία της μαρινιέρας

Κάπου εκεί στα 1820 οι Γάλλοι ναυτικοί της Βρετάνης, στιλάτοι εν αγνοία τους, διάλεξαν ως μέρος της καθημερινής ενδυμασίας τους μπλούζες με λεπτές ή χοντρές ρίγες.

Zara Home Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011

Τα καταστήματα Zara μας παρουσιάζουν την νέα τους Ανοιξιάτικη – Καλοκαιρινή συλλογή Zara Home για το 2011!

Όμορφες παστέλ αποχρώσεις, vintage florals αλλά και χρώμα για να δώσεις νέο αέρα στο σπίτι σου, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και οικονομικά!

Δες παρακάτω το LookBook του brand για την νέα σεζόν και μάθε Πρώτη τι θα δεις αυτή την Άνοιξη στα Zara Home!

Εβδομάδα Κατά του Καρκίνου του Δέρματος: Εξεταστείτε δωρεάν

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 50.000 Ευρωπαίοι εμφανίζουν επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος. Χιλιάδες άνθρωποι ετησίως έρχονται αντιμέτωποι με τη θλιβερή διαπίστωση ότι "εκείνη η ελιά" έχει από καιρό -δυστυχώς- μετατραπεί σε μελάνωμα. Ως γνωστόν, καταλληλότερη λύση για την αποφυγή μιας τέτοιας επικίνδυνης εξέλιξης αποτελεί η προληπτική εξέταση του δέρματος. Και τα τελευταία χρόνια, αυτή η λύση γίνεται πιο προσιτή από ποτέ.

Νέα μητέρα, εργαζόμενη, ψάχνει..

ΕΝΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Παιδικές αδιακρισίες

Το 5χρονο αγγελούδι σας έχει ένα καταπληκτικό μυαλουδάκι που δουλεύει με χίλιες στροφές, άριστη αντίληψη και φυσικά… άποψη για όλα τα ζητήματα, που δεν χάνει ευκαιρία να την εκφράζει. Όλοι το λατρεύουν , είναι ένα χαριτωμένο, γελαστό και αγαπητό παιδί.

5 καταδικασμένες σχέσεις για ν'αποφύγεις


Υπάρχουν άντρες που κάνουν για σένα. Υπάρχουν άντρες που σε θέλουν σαν τρελοί. Υπάρχουν κι άλλοι που θα σου ταίριαζαν γάντι. Κι όμως εσύ, το μάτι σου το ρίχνεις στους απαγορευμένους καρπούς, σε άντρες μη διαθέσιμους ή που απλά δεν θα έπρεπε καν να σκεφτείς πως τους θες.

Smart Buy! Πώς μπορείς να αποκτήσεις τα πανάκριβα catwalk looks με λιγότερο από 130 ευρώ

Το στιλ δεν είναι θέμα χρημάτων! Ποτέ δεν ήταν! Το στιλ της κάθε γυναίκας διαμορφώνεται από την άποψή της απέναντι στον εαυτό της και απέναντι στη μόδα! Δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύεις υπέρογκα ποσά καθε σεζόν για να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου!

H&M: Αποκλειστικό: Τι θα δούμε το Φθινόπωρο 2011 από την H&M.

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε χαρεί τα Ανοιξιάτικα και τα Καλοκαιρινά μας ρούχα,όμως η εταιρία H&M έδωσε στην δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα για το τι θα περιμένουμε να δούμε το Φθινόπωρο του 2011.

Η μόδα της Φθινοπωρινής σεζόν εμπνέεται από την δεκαετία του 60΄.

Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες

Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία για να δώσετε στο παιδί σας ορισμένες ελευθερίες

Αναρωτιέστε πότε πρέπει να αγοράσετε στο παιδί σας κινητό τηλέφωνο ή πότε αυτό θα πρέπει να εξοικειωθεί με τον υπολογιστή και το διαδίκτυο; Κάθε πράγμα στον καιρό του!

Οι κίνδυνοι της άσκησης και πώς να τους αντιμετωπίσετε

Έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και να αφιερώσετε ένα κομμάτι από τον χρόνο σας στην σωματική άσκηση που θα σας δώσει ευεξία. Αν το παραπάνω ισχύει, η καρδιά, τα πνευμόνια και η αυτοπεποίθησή σας θα σας ευχαριστούν γι’ αυτό.

Heel Shop: Δες τη Νέα Καλοκαιρινή Συλλογή της!

Τα καταστήματα Heel υποδέχονται τη νέα σεζόν με την ολοκαίνουρια τους συλλογή!

Χαρούμενα και ευρηματικά σχέδια, πρωτότυποι συνδυασμοί σχεδίων και υφασμάτων, σε ρούχα και αξεσουάρ, που θα σου χαρίσουν όμορφες casual εμφανίσεις που θα δεν θα περάσουν απαρατήρητες!

Εμείς είδαμε τα νέα σχέδια του brand και ξεχωρίσαμε τα παρακάτω κομμάτια!


Raxevsky Collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011

Η Raxevsky στο εξωτικό Koh Samui παρουσιάζει άλλη μια υπέροχη συλλογή της, με την Ζέτα Μακρυπούλια ως μοναδικό πρόσωπο της συλλογής. Η νέα ανοιξιάτικη- καλοκαιρινή συλλογή για το 2011 διαθέτει πολύ κομψά σχέδια, όμορφα χρώματα και υπέροχες θηλυκές γραμμές. Η νέα συλλογή της Raxevsky έχει όλα αυτά που αναζητάει το καμπυλωτό σώμα μιας κανονικής γυναίκας!

Μόλις ήρθαν: τα αρώματα της Κριστίνα Αγκιλέρα

Θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora

Mετά το φαντασμαγορικό μούζικαλ  Burlesque , στο οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Σερ, η Κριστίνα Αγκιλέρα έρχεται να... προκαλέσει τις beauty addicts με δύο νέα, εκρηκτικά αρώματα με την υπογραφή της, το Christina Aguilera Signature και το Christina Aguilera Royal Desire, που είναι ανάμεσα στις πιο hot αποκλειστικότητες των Sephora.

Φυτικά έλαια για φυσική φροντίδα ομορφιάς

Ένας φυσικός και πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να ενυδατώσουμε το δέρμα μας χωρίς να το επιβαρύνουμε με επικίνδυνες ουσίες που περιέχουν τα περισσότερα καλλυντικά του εμπορίου είναι τα φυτικά λάδια.

We love : Κολιέ με μεγάλα υφασμάτινα λουλούδια

Κολιέ με μεγάλα υφασμάτινα λουλούδια και ξύλινες χάντρες (πετρόλ χρώμα). Σούπερ ανοιξιάτικο, αναδυκνύει και το πιο απλό λευκό t-shirt. Βρείτε το στο myfashionfruit μόνο με 18 € !

Η αλήθεια για τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Είστε έγκυος και έχετε την εντύπωση ότι τα μαλλιά σας έγιναν πιο λαμπερά και πιο… δυνατά ή είστε από αυτές που παραπονιούνται ότι τώρα «λαδώνουν» πιο εύκολα; Ό,τι και να πιστεύετε, έχετε δίκιο!

Με διάθεση Boem

Αν η διάθεση σας είναι χαλαρή και θέλετε να της προσδώσετε ένα διαφορετικό στιλ, δοκιμάστε να μπείτε στο πνεύμα του bohemian look!

Τα 10 πιο Ακριβοπληρωμένα Μοντέλα

Στη κορυφή βρίσκεται η Gisele Bündchen που μέσα σε 12 μήνες εισέπραξε συνολικά 45 εκατομμύρια δολάρια!

Την δεύτερη θέση έχει η Heidi Klum με 20 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στην τρίτη βρίσκεται η Kate Moss που η περασμένη χρονιά έκλεισε λογιστικά για την ίδια, με κέρδος 13,5 εκατομμύρια δολάρια!

Καριέρες vs. σχέσεις: Βίοι παράλληλοι ή ασυμβίβαστοι;

Θα αφήνατε τη δουλειά σας για να ακολουθήσετε την σχέση σας στην άκρη του κόσμου; Για να ζήσετε έναν απαγορευμένο… ενδο-εργασιακό έρωτα; Για να κάνετε οικογένεια; Οι απαντήσεις δεν είναι τόσο εύκολες όσο μοιάζουν εκ πρώτης. Ή τουλάχιστον αυτό σκεφτόμασταν όταν θέταμε επί τάπητος τα παραπάνω διλήμματα σε έξι άνδρες και δέκα γυναίκες, που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην μίνι έρευνά μας.

Ψωνίζουν για εμάς

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ONLINE SHOPPING ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΤΙΚ ΠΟΥ «ΜΑΝΤΕΥΟΥΝ» ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Φουστάνι δύο σε ένα

Τα νέα φουστάνια αποτελούμενα από δύο κομμάτια είναι το νέο it.
Πως θα σου φαινόταν αν το αγαπημένο σου τοπ και η αγαπημένη σου φούστα ήταν ένα;
Το κλασικό φουστάνι που αποτελεί ένα ενιαίο ρούχο αλλάζει και την θέση του παίρνουν τα φουστάνια που μοιάζουν σαν δύο διαφορετικά κομμάτια.

Το σώμα μαρτυρά τα πάθη της ψυχής

Γελάτε, κάνει καλό!

Η καλή σωματική υγεία εξαρτάται από την καλή ψυχική υγεία κι έτσι όταν η ψυχή πάσχει αναπόφευκτα πάσχει και το σώμα και το αντίστροφο, λένε Γερμανοί επιστήμονες. Οι επιστήμονες εξηγούν ότι οι κυρτοί ώμοι υποδηλώνουν κακή διάθεση και κάποιο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε ενδέχεται να μας προκαλεί στομαχόπονο.

Πώς να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Οπλιστείτε με υπομονή και θέληση!

Βασικές οδηγίες

Κάντε υπομονή:
Εάν γεννήσατε πρόσφατα η βασική σας προτεραιότητα είναι να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να ανακάμψει από τον τοκετό. Μην προσπαθήσετε να χάσετε απότομα βάρος με εξαντλητικές δίαιτες.Η υγεία σας είναι πιο πολύτιμη από την απώλεια βάρους.

Cheryl Cole: Όλα είναι color blocking

Η κριτής του X-Factor σε μία εμφάνιση όλο χρώμα.
Η Cheryl πρώην μέλος των Girls Aloud, νυν solo τραγουδίστρια και νυν παρουσιάστρια του βρετανικού X-Factor, εμφανίστηκε στα εγκαίνια του show πολύ λιγότερο αποκαλυπτική από ότι περιμέναμε αλλά παρόλα αυτά πολύ στιλάτη.

Μαντόνα-Καμπάλα σημειώσατε X!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κήπος με Μεσογειακά φυτά, δένδρα και θάμνους

Μεσογειακά φυτά, δέντρα και θάμνοι σε αρμονική συνεργασία, δημιούργησαν έναν υπέροχο κήπο. Η μελέτη αυτού του σχετικά μεγάλου και όμορφου κήπου, ολοκληρώθηκε από τη Μαρία Διαμάντη. Το ανάγλυφο του κήπου και οι καθαροί όγκοι του κτιρίου οδήγησαν τη μελετήτρια να προτείνει διαφορετικά τμήματα, που δένουν ωστόσο μεταξύ τους με συνδετικές γραμμές τόσο τις περιμετρικές φυτεύσεις, όσο και το γκαζόν.

Απαλλαγείτε από τη θλίψη της Κυριακής

Αν κάθε Κυριακή βασανίζεστε από τη σκέψη της Δευτέρας και της εργάσιμης εβδομάδας που ξεκινά σε λίγες ώρες, το πιο πιθανό είναι να μην απολαμβάνετε όσο θα θέλατε την κυριακάτικη ραστώνη. Αντί όμως να αγχώνεστε για την επιστροφή στη δουλειά, βρείτε τρόπους για να κάνετε το σαββατοκύριακο να διαρκεί όλη την εβδομάδα και χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας μέχρι και την τελευταία στιγμή.

"Alexander McQueen: Savage Beauty" - Πίσω από τις Κάμερες!

H Swarovski γιορτάζει τα εγκαίνια της έκθεσης Alexander McQueen στο Met Νέας Υόρκης, με μια ταινία αφιερωμένη στα μοναδικά κομμάτια που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Philip Treacy.

Η έκθεση έχει το όνομα “Savage Beauty” που σημαίνει "Άγρια Ομορφιά".

Ψηλά... το μέτωπο

Οι περισσότερες γυναίκες που απευθύνονται στον πλαστικό χειρουργό τους για face lifting, μετά από συζήτηση μαζί του, ανακαλύπτουν ότι αυτό που πραγματικά θέλουν είναι ανόρθωση μετώπου. Αυτό που πραγματικά τις ενοχλεί είναι οι ρυτίδες στο μέτωπο και όχι σε όλο το πρόσωπο.

Ποια ήταν η πρώτη γυναίκα που έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Αμερικής;

Η Victoria Woodhull, μια από τις διασημότερες γυναίκες της εποχής της, έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Αμερικής. Όπως φαντάζεστε η επαναστατικότητα της Woodhull δεν ενθουσίασε τους σύγχρονούς της οι οποίοι την έλουσαν με κάθε πιθανό και απίθανο χαρακτηρισμό συνώνυμο της απρέπειας και την κατηγόρησαν -ψευδόμενοι- για κάθε αξιόμεμπτη πράξη από μοιχεία μέχρι πορνεία.

Πάνω στο ουράνιο τόξο

«Είμαι πολύχρωμη σχεδιάστρια. Είμαι αρκετά τολμηρή και θα ήθελα πραγματικά για τους ανθρώπους που είναι σε ένα δωμάτιο να μην θέλουν να φύγουν από αυτό» Αυτά δήλωσε η βραβευμένη με το idfx Up and Coming Designer διακοσμήτρια Rebecca James του Interior Desires αναλαμβάνοντας να διακοσμήσει ένα πενταόροφο γεωργιανό αρχοντικό στο κέντρο του Λονδίνου.

Gel «Zero» Cellulite από τα Sephora

Σε συνδυασμό με καφεΐνη και εκχυλίσματα φυτών (κόκκινα φρούτα και πράσινο τσάι), αυτό το τζελ σε ροζ καραμελέ χρώμα καταπολεμά τις ανεπιθύμητες καμπύλες και την όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας άμεσα.

ΚΕΪΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ: ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρέσβειρα της Lancôme Κέιτ Γουίνσλετ φωτογραφήθηκε από την Bettina Rheims και άνοιξε την καρδιά της στη Μadame Figaro. Σε αυτή τη συνέντευξη δεν υπάρχουν σφραγισμένα χείλη. Aπό την Isabelle Girard  


H SARAH JESSICA PARKER ΚΑΙ ΟΙ BLOGGER

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion event της Ιταλίας, το Pitti Imagine στη Φλωρεντία, θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του δραστηριοτήτων την απόλυτη star του styling. Tην Sarah Jessica Parker. 

Τάσεις της μόδας στο στυλ της εποχής άνοιξης-καλοκαιριού 2011

Οι τάσεις της μόδας στο στυλ της εποχής άνοιξης-καλοκαιριού 2011 περιέχουν τα στυλ του παρελθόντος,
τον κλασικό και κομψό μινιμαλισμό, military, moto vision και τον συνδυασμό διάφορων χρωμάτων και σχεδίων, που δεν ταιριάζουν εκ πρώτης όψεως.

Σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο όμορφη;

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα η γυναίκα βρίσκεται στο ζενίθ της ομορφιάς και της γοητείας της, ακριβώς στα 31 της χρόνια! Με σύνθημα "τα 31 είναι τα νέα 21;", βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από γκάλοπ που βασίστηκε σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών και έγινε με τη μέθοδο της τηλεφωνικής δημοσκόπησης.

Ρολόγια FOSSIL Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011

Ρολόγια FOSSIL για casual αλλά και επίσημες εμφανίσεις! Για την άνοιξη και το καλοκαίρι τα νέα σχέδια της FOSSIL, έχουν μια πινελιά πολυτέλειας χωρίς  όμως αυτό να είναι απαγορευτικό να συμπληρώσουν ένα πιο απλό στυλ!

Red alert: Τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά είναι τάση

Πρωτοπόρος στην τάση η Rihanna, η οποία αφού δοκίμασε διάφορα hair colors επέστρεψε τελικά στο φλογερό κόκκινο, με την Drew Barrymore να ακολουθεί, αφού προηγουμένως έκανε αίσθηση-και τάση- τα ombre hair.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...