Μόλις ήρθαν: τα αρώματα της Κριστίνα Αγκιλέρα

Θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora

Mετά το φαντασμαγορικό μούζικαλ  Burlesque , στο οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Σερ, η Κριστίνα Αγκιλέρα έρχεται να... προκαλέσει τις beauty addicts με δύο νέα, εκρηκτικά αρώματα με την υπογραφή της, το Christina Aguilera Signature και το Christina Aguilera Royal Desire, που είναι ανάμεσα στις πιο hot αποκλειστικότητες των Sephora.


«Το άρωμα είναι ένα ισχυρό εργαλείο αποπλάνησης. Είναι έντονη ανάμνηση. Ως performer, μπορεί να με βοηθήσει να μπω σε έναν χαρακτήρα και να με κάνει να νιώσω την εξουσία. Επιβεβαιώνει την θηλυκότητα μου, με κάνει να νιώθω σέξι και με αυτοπεποίθηση. Μερικές φορές, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να φοράς» λέει η ίδια χαρακτηριστικά.
To Christina Aguilera Signature είναι σέξι, παιχνιδιάρικο, ατίθασο- ένα signature άρωμα που αντικατοπτρίζει απόλυτα την σταρ μέσα από ένα κοκτέιλ που παντρεύει παγωμένες νότες εξωτικών φρούτων με γιασεμί, παιώνια, κεχριμπάρι, βανίλια και μόσχο.
"Για μένα, το γιασεμί ήταν πάντα συνώνυμο με την αίγλη μιας σταρ του παλιού σινεμά, οπότε από την αρχή ήθελα να το συμπεριλάβουμε. Είναι ένα τόσο όμορφο άρωμα και έχει μεγάλη κληρονομιά στην παραδοσιακή αρωματοποιία, την οποία λατρεύω. Η νότα τσαγιού φραγκοστάφυλου είναι εμπνευσμένη από το μήνα του μέλιτός μου. Το φρουτώδες, δροσιστικό για το στόμα άρωμά του, φέρνει πολύ χαρούμενες αναμνήσεις για μένα, μία συνάντηση στη βεράντα του σπιτιού μας στο Μπαλί, αγναντεύοντας το ζεστό ηλιοβασίλεμα, πίνοντας αυτό το δροσερό κοκτέιλ φρούτων. Για μένα αυτό αποτυπώνει τη ζωντάνια και την ευτυχία του μήνα του μέλιτός μου», εξηγεί η Κριστίνα Αγκιλέρα. Και βέβαια το μπουκάλι, δεν θα μπορούσε παρά να συνδυάζει σέξι στοιχεία: σατέν κορδέλα, μαύρη δαντέλα και προκλητικές καμπύλες!

Με το Christina Aguilera Royal Desire, η σταρ θέλησε να δημιουργήσει ένα ελιξίριο που θα σε κάνει να νιώσεις... βασίλισσα. «Με αυτό το άρωμα, θέλησα να δημιουργήσω μια πραγματικά αισθησιακή εμπειρία», σημειώνει η Κριστίνα «και να προσφέρω έστω και μία στιγμή κάθε μέρα, όπου οι γυναίκες θα μπορούν να περιποιηθούν τον εαυτό τους και να αισθανθούν σέξι και όμορφες... αποπνέοντας την αισθησιακή κομψότητα μιας βασίλισσας». Πρόκειται για ένα ανατολίτικο κοκτέιλ εσπεριδοειδών που συμπληρώνεται από αρώματα λουλουδιών όπως κρίνα, αγιόκλημα και τριαντάφυλλο και νότες μόσχου δημιουργώντας την αίσθηση της πολυτέλειας. Η ίδια αίσθηση αποτυπώνεται και στο μπουκάλι, όπου κυριαρχεί το σοκολατί και το απαλό ροζ θυμίζοντας ένα δώρο που σε περιμένει να το ανοίξεις. Και μάλιστα, κάθε φιάλη έχει και ένα μικρό ασημένιο charm (μία βεντάλια, ένα μονόγραμμα σε μία καρδιά, ένα fleur de lis ή ένα φιλί) που μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε κολιέ ή βραχιόλι.


http://www.stylista.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...