Ψηλά... το μέτωπο

Οι περισσότερες γυναίκες που απευθύνονται στον πλαστικό χειρουργό τους για face lifting, μετά από συζήτηση μαζί του, ανακαλύπτουν ότι αυτό που πραγματικά θέλουν είναι ανόρθωση μετώπου. Αυτό που πραγματικά τις ενοχλεί είναι οι ρυτίδες στο μέτωπο και όχι σε όλο το πρόσωπο.


Η επιστημονική ορολογία για τη διόρθωση της πτώσης του μετώπου και των φρυδιών είναι : εξάλειψη των εγκάρσιων ρυτίδων του μετώπου και των κάθετων ρυτίδων του μεσοφρύου.
Η επέμβαση, η οποία είναι από τις πλέον διαδεδομένες στην πλαστική χειρουργική, περιλαμβάνει χρήση χειρουργικού τηλεσκοπίου, ειδικών ενδοσκοπικών εργαλείων και συνδεδεμένου monitor και στοχεύει στην ανόρθωση και εκ νέου στερέωση του μετώπου και των φρυδιών σε υψηλότερη θέση. Με αυτόν τον τρόπο, το πάνω μέρος του προσώπου αποκτά μια νεανικότερη όψη.
Ο χειρουργός θα κάνει τέσσερις με πέντε μικρές τομές (1-2 εκατοστά) ψηλά στο τριχωτό της κεφαλής, χωρίς καμία τομή στο μέτωπο, και πολύ συχνά θα πραγματοποιήσει παράλληλα βλεφαροπλαστική και πιο σπάνια face lifting.
Είναι μια επέμβαση που γίνεται με γενική αναισθησία και απαιτεί παραμονή στο νοσοκομείο το πολύ δύο ημέρες.


http://www.zougla.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...