Οι “κρυφές” παγίδες που μπορεί να πέσεις και να κάνεις κακό στη σχέση σου

Υπάρχουν οι ορκισμένοι εχθροί μιας σχέσης. Η ζήλια, η απιστία, η έλλειψη σεβασμού... Κι εκεί που νομίζεις ότι είναι όλα under control, όλα μοιάζουν όμορφα και ήρεμα ξαφνικά τα πάντα γκρεμίζονται. Γιατί;

Έχεις ραντεβού και δεν ξέρεις τι μακιγιάζ να κάνεις; Ξέρουμε εμείς!

Είναι καλοκαίρι, οπότε λογικά σε πετυχαίνω στην "φλερτάρω περισσότερο" περίοδο της ζωής σου. Σωστά; Αν ναι, τότε αυτό το μακιγιάζ μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα "σου" και "του" αφού πρόκειται να αφοπλίσει και τον καλό σου ή έστω τον wannabe καλό σου!

Προσοχή στις μυκητιάσεις! Το καλοκαίρι ευνοεί ιδιαιτέρως τις γυναικολογικές ενοχλήσεις...

Μύκητες. Μια κατάσταση γνωστοί σε όλες μας. Αυτή η ενοχλητική φαγούρα που δίνει το σήμα ότι κάτι δεν πάει καλά και η επίσκεψη στον γυναικολόγο επιβάλλεται. Και δυστυχώς, μια κατάσταση που την ευνοεί το καλοκαίρι...

Το μαγιό που θα σας κάνει να νιώσετε άγριο ζώο

Σε ένα απλό μαγιό, το τύπωμα μετράει.
Ξέρουμε ότι δύσκολα θα διαλέγατε ένα απλό ολόσωμο μαγιό, χωρίς κανένα κόψιμο, καμία σέξι λεπτομέρεια, καθόλου στρας, κρόσσια ή κεντήματα.

Το plus size λευκό φόρεμα

Όποιο και είναι το μέγεθος, ένα λευκό φόρεμα θα αλλάξει το στυλ σου.
Είτε επειδή σε κάνει να βγάζεις τον glamorous εαυτό σου, είτε επειδή ταιριάζει τόσο με τα ελληνικά νησιά -δηλαδή με τις διακοπές σου- είτε γιατί απλά ταιριάζει εξίσου με ξανθιές-μελαχρινές και λευκά και σκούρα δέρματα.

Αποτρίχωση στα ευαίσθητα σηµεία

Ξυράφι, κερί ή λέιζερ; Πριν πείτε «αντίο» στην ενοχλητική τριχοφυΐα των ευαίσθητων περιοχών, µάθετε τι κινδύνους µπορεί να κρύβει… ο τρόπος που θα το πείτε!

Προς αποφυγήν: δυσάρεστες καταστάσεις

Όλες μας έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις που το μόνο που σκεφτόμαστε είναι: «θεέ μου, πρέπει να εξαφανιστώ αυτή τη στιγμή από εδώ!». Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, αλλά η αλήθεια είναι ότι για τα πάντα υπάρχει ένας – διακριτικός – τρόπος διαφυγής. 

Ντυθείτε απλά και όχι με υπερβολές!

Μην φοράτε πολλά αστραφτερά πράγματα μαζί: Οι χάντρες, τα μεταλιζέ και η λάμψη στα υφάσματα είναι κάτι που όλες προτιμούν στις γιορτές.

Ιδέες για αξέχαστες διακοπές...στο σπίτι! Γιατί η κρίση θέλει καλοπέραση!

Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία εκείνη που έχεις δεχτεί μείωση μισθού, δεν παίρνεις δώρο ή ακομη χειρότερα ψάχνεις για δουλειά; Έχει έρθει το καλοκαίρι και δεν μπορείς να κάνεις σχέδια για διακοπές;

Κοριτσίστικα πέδιλα για το καλοκαίρι

Ένα look δεν χρειάζεται πολλά για να απογειωθεί.
Η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόμαστε πολλά από τα πέδιλα μας. Απλά λίγο έντονο χρώμα και μία κοριτσίστικη πινελιά και εκεί είναι που θα ξεχωρίσουν τα «απλά» σανδάλια από τα «στιλάτα σανδάλια».

Στη θάλασσα με προσοχή

Το καλοκαίρι, οι περισσότεροι από εμάς περνάμε τον καιρό μας σε κάποια πισίνα ή παραλία. Με προσοχή και σύνεση, μπορείτε να περάσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. 

Τα πιο τρελά σανδάλια του καλοκαιριού

Χρώμα και prints στα φετινά σου σανδάλια.
Τα trend τις τελευταίες σεζόν απαιτούν συνδυασμό διαφορετικών prints μαζί, πουά με animal print, ριγέ με φλοράλ, ότι δεν τολμούσες να συνδυάσεις μέχρι τώρα μπορείς πια να το κάνεις άνετα χωρίς ενοχές.

Πισίνα επίπλευσης: το νέο trend

Στα γυμναστήρια και τα spa υπάρχουν πολλά είδη χαλάρωσης που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο: σάουνα, δωμάτια ατμού, κρεβάτια με στρώμα νερού, χαμάμ.  

Για φυσικό μαύρισμα

Χρησιμοποιώ self tan για να μην είμαι τόσο άσπρη τώρα το καλοκαίρι, αλλά θα ’θελα το μαύρισμα να φαίνεται φυσικό. Γίνεται;

Ποιο jean ταιριάζει στο σωματότυπό σου; Τι να αποφύγεις; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν βγεις για ψώνια...

Είναι αυτό που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν έχεις τι να βάλεις, είναι αυτό που είναι μαζί σου σε κάθε εξόρμηση, βόλτα στην εξοχή, σαββατοκύριακο στη θάλασσα, για χαλαρό ποτό το βράδυ, για dinner με τις φίλες σου, από casual day στη δουλειά μέχρι στο γήπεδο με το αγόρι σου.

Η haute couture συλλογή του οίκου Chanel

Μόνο ο Karl Lagerfeld θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα haute couture show στο Παρίσι στις 10 το βράδυ. Επιθυμία του Kaiser ήταν, σύμφωνα με φήμες, ο χώρος στον οποίο έγινε το show (το –φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ατσάλι και γυαλί- Grand Palais, που κατασκευάστηκε αρχικά για να φιλοξενήσει την Διεθνή Έκθεση του Παρισιού το 1900) να πλημμυρίσει από το φως του φεγγαριού.

Τι μοιράζεται η Sarah Jessica Parker με την Angelina Jolie;

Το θρόνο στη λίστα του Forbe’s!

H Αngelina Jolie και η Sarah Jessica Parker μοιράζονται την κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών του Hollywood σύμφωνα με το περιοδικό Forbe’s.

Liberty woman από την Zara Home

ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΗΣ LIBERTY. ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, Η ZARA HOME ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΤΡΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Eπιτέλους! Νέο laser επιτρέπει την αποτρίχωση και το καλοκαίρι!

Αν το έχεις ήδη δοκιμάσει σίγουρα θα ξέρεις ότι είναι απαγορευτικό να κάνουμε laser τους καλοκαιρινούς μήνες! Λοιπόν, το πολύ ευχάριστο νέο είναι ότι πρέπει να ξεχάσεις την παραπάνω πληροφορία.

Ρυτίδες, πολέμησε τες

Η γήρανση και κατά συνέπεια οι ρυτίδες αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της ομορφιάς σου.
Ο σωστός και αποτελεσματικός πόλεμος ενάντια στις ρυτίδες πρέπει να είναι οργανωμένος.

Τα απαραίτητα της παραλίας

Οι τεράστιες τσάντες παραλίας κρύβουν μέσα τους τα μυστικά της γυναικείας ματαιοδοξίας. Κρύβουν όμως και τα απαραίτητα για την… καλοκαιρινή μας επιβίωση;

Τα παιδιά είναι εντάξει;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΤΕ, ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ «ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ» ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΑΣ; ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝΤΡΟ; ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΘΕΤΕΙ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΟΡΑ ΧΟΛΣΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ NEW YORK TIMES

H γυµναστική ενισχύει το σεξ

Αν νοµίζετε ότι το γυµναστήριο απέχει χιλιόµετρα από το κρεβάτι σας, ήρθε η ώρα να µάθετε ότι µπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από ό,τι φαίνεται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...