Φαντασιώσεις που μπορεις να πραγματοποιήσεις!

  • Σεξ σε δημόσιο χώρο
Αν φοβάσαι μην σε πιάσουν μπορείς να αποφύγεις τα ανσανσέρ και τα παγκάκια του πάρκου. Ένα γρήγορο σεξ στην ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου όμως που δεν είναι ούτε τόσο επικίνδυνο αλλά εξίσου sexy κατάσταση.

Το ζώδιο του προδίδει αν σου "τα φορέσει"- No 1

Σε αγαπάει παντοτινά ή μήπως σε τρώει η αγωνία κάθε φορά που αργεί να γυρίσει πού μπορεί να τριγυρνά; Όπως να έχει οι καρδιές και οι σχέσεις αλλάζουν με ταχύτητες φωτός και εσύ δεν έχεις παρά να είσαι προετοιμασμένη με τη βοήθεια των άστρων που σου αποκαλύπτουν αν θα σε προδώσει! Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα ανάλογα με το ζώδιο του!

Η τέλεια μπλούζα για το σώμα σου.

Η τέλεια μπλούζα μπορεί να σε  κάνει να φαίνεσε πιο λεπτή, να τραβήξει το βλέμμα από τις ατέλειες και να φέρει ισορροπία στη σιλουέτα σου.
Ποια όμως είναι η τέλεια μπλούζα για σένα;

Γίνε το μοντέλο του eshop της Toi&moi

Η αγαπημένη μας Toi&moi ψάχνει μοντέλο για το e-shop της. Και όχι, δεν ψάχνει κάποιο εξωτικό μοντέλο από το εξωτερικό, αλλά θέλει να δώσει την ευκαιρία σε κάποια από εσάς να φωτογραφηθεί με τα υπέροχα ρούχα της.

Μονοχρωμία: το πιο ανατρεπτικό τρεντ

Το καλοκαιράκι ήρθε για τα καλά και εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις ανάμεσα σε ζωηρά καλοκαιρινά χρώματα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τάση που έχει κάνει θραύση σε προκαλεί φέτος να ταιριάξεις τέλεια το μακιγιάζ σου επιλέγοντας μονοχρωμία και όχι μονοτονία και να κλέψεις τις εντυπώσεις με το ίδιο χρώμα.

Κολλημένοι στα 70′s

Φέτος το καλοκαίρι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν είναι η επιστροφή στα 70’s. Μια τάση που υπάρχει σχεδόν πάντα, τέτοια σεζόν, αλλά κάθε φορά την βλέπουμε ακόμα πιο εξελιγμένη και πιο κομψή από τις προηγούμενες φορές.

Τι σημαίνει η φαγούρα εκεί... χαμηλά

Ο κνησμός στην ευαίσθητη περιοχή σίγουρα δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα και οπωσδήποτε δεν μπορείς να τον αγνοήσεις.

Ανανεώστε το προσωπικό σας στιλ

Οι γυναίκες –και ειδικά όσες από εμάς είμαστε μαμάδες- έχουμε ένα σωρό πράγματα που μας απασχολούν εκτός από το προσωπικό μας στιλ.

Έτοιμη για γάμο;

Μπράβο! Αρραβωνιάστηκες. Ξαναμπράβο!  Συζείς…!
Έλα όμως… για πες μας την αλήθεια. Είσαι έτοιμη να παντρευτείς;
Το ‘χεις σκεφτεί, ότι «ους ο Θεός συνέζευξε» πάει να πει, ισόβια δέσμευση και μάλιστα οικιοθελώς και με μεγάλη σου χαρά;



Προφυλάξου από τον επιχείλιο έρπη αυτό το καλοκαίρι

Πρησμένα χείλη, φαγούρα και πόνος; Αντιμετώπισε τον επιχείλιο έρπητα όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται.

Style Guide: Ντυθείτε ανάλογα με το σωματότυπό σας

Τι χρειάζεται να λάβετε υπ’ όψιν όταν μαθαίνετε πώς να ντύνεστε κατάλληλα ανάλογα με το σώμα σας:  Κοιτάξτε στον καθρέφτη και κάντε ειλικρινή εκτίμηση του σώματός σας. Αποδεχθείτε το σώμα σας και το ποια είστε.

Τάση Καλοκαίρι 2011: Animal Prints

Αρκετά με το μονόχρωμο, το έντονο ή το παστέλ χρώμα. Αρκετά με το κοριτσίστικο, το μίνιμαλ και το ρετρό λουκ. Αυτό που χρειάζομαι αυτή την εβδομάδα, και νομίζω και εσείς, είναι μια γερή δόση από animal print.

Η μαγεία των εξτένσιον σε σαγηνεύει

Θα ήθελες να έχεις μακριά μαλλάκια που κόβουν την ανάσα αυτό το καλοκαίρι όπως οι διάσημες; Τότε η μαγική λέξη είναι τα εξτένσιον που σου χαρίζουν το μήκος που θέλεις και εκείνες το ξέρουν πολύ καλά.

Η VERSACE σχεδιάζει μία θρυλική συλλογή για την Η&Μ

Η Η&Μ ανακοίνωσε τη συνεργασία της αυτό το φθινόπωρο με έναν από τους πλέον θρυλικούς οίκους μόδας παγκοσμίως, τον οίκο Versace.

7 τρόποι για να φέρεις το κομμωτήριο στο σπίτι

Είναι εύκολο να αποκτήσεις τα μαλλιά που ονειρεύεσαι, αρκεί να χρησιμοποιείς τις νέες εξειδικευμένες συνθέσεις.

Αναιμία: αίτια και αντιμετώπιση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Σαν αναιμία χαρακτηρίζουμε την έλλειψη ερυθρών αιμοσφαιρίων, η οποία μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.
Σαν αναιμία χαρακτηρίζουμε την έλλειψη ερυθρών αιμοσφαιρίων, η οποία μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.

4 + 1 τρόποι σωστής διατροφής!

Οι κλασσικοί κανόνες της υγιεινής διατροφής φαντάζουν αρκετά μονοδιάστατοι μπροστά στα αποτελέσματα των επιστημονικών μελετών που αποκαλύπτουν τους περίπλοκους τρόπους δράσης των διάφορων θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό μας.

Ακμή, πανάδες, ευρυαγγείες: Πως να τις αντιμετωπίσεις

Εκτός από τα αρκετά κιλά που μπορείς να πάρεις στην εγκυμοσύνη, υπάρχει και η περίπτωση να βγάλεις ακμή, πανάδες στο πρόσωπο και ευρυαγγείες στα πόδια. Πως μπορείς να τα αντιμετωπίσεις; Τι θεραπείες πρέπει να κάνεις; Πόσο καιρό θα σου πάρει μέχρι να εξαφανιστούν τελείως; Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου σου λύνει όλες τις απορίες σου!

Κάτσε κάτω από την ομπρέλα: 11 μυστικά για ασφαλές μαύρισμα

Η αλόγιστη έκθεση στον ήλιο θα σε εκδικηθεί μέσα στο χρόνο. Προστάτεψε την επιδερμίδα σου και παράτεινε τη νεότητά σου με αυτές τις 10+1 συμβουλές.

PTO- One of a kind

VOGUE

Η Michelle Obama δίνει το καλό παράδειγμα: Το γνωστό και αγαπημένο και από το ελληνικό κοινό ηλεκτρονικό αγγλικό κατάστημα ASOS δημιούργησε μια σειρά ρούχων η οποία εκμεταλλεύεται για τη δημιουργία της το ανθρώπινο δυναμικό της Αφρικής, έχοντας ως απώτερο αποτέλεσμα να ενισχύσει οικονομικά τις εν λόγω τοπικές κοινότητες.

Κόκκινο κοραλλί

Είναι ένα σαλόνι διακοσμημένο από τον Massucco Warner Miller και χαρακτηρίζεται παραδοσιακό αμερικάνικο, αν και έχει πολλά στοιχεία από τη Γαλλική διακόσμηση.

Ποιο είναι το σχήμα του σώματός σου;

Για να ντυθείς σωστά πρέπει να γνωρίζεις το σώμα σου. Άλλωστε πολλές συμβουλές που διαβάζεις για  σωστό styling βασίζονται τις περισσότερες  φορές στο σχήμα του σώματός σου  άσχετως  των κιλών. Μη μαντεύεις όμως. (Οι καθρέφτες απατούν!).

Απλά, φυσικά καθαριστικά που υπάρχουν στο σπίτι μας!

Η φύση έχει μια λύση για όλα τελικά. Οι παρακάτω δέκα απλές προτάσεις του αμερικανικού περιοδικού REAL SIMPLE, κάνουν την ζωή μας ευκολότερη κάθε μέρα και μας θυμίζουν τις θαυματουργές συνταγές της γιαγιάς που έχει την λύση σε κάθε πρόβλημα.

Οργασμός Part IΙ: αυτά που δεν τολμάτε να ρωτήσετε

Μπορεί να μη μιλάμε πολύ συχνά για το φαινόμενο του οργασμού, είναι όμως δεδομένο ότι το σκεφτόμαστε συνέχεια. Ας λύσουμε, λοιπόν, μερικά από τα βασικά μυστικά του. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...