Η VERSACE σχεδιάζει μία θρυλική συλλογή για την Η&Μ

Η Η&Μ ανακοίνωσε τη συνεργασία της αυτό το φθινόπωρο με έναν από τους πλέον θρυλικούς οίκους μόδας παγκοσμίως, τον οίκο Versace.


Σχεδιασμένη από την ίδια την Donatella Versace, αυτή η αποκλειστική συλλογή θα εκφράζει τη πλούσια σχεδιαστική κληρονομιά της μάρκας, με πολλά δερμάτινα ρούχα, τυπώματα, χρώματα και τολμηρό στυλ σε αποκλειστικά υλικά, στις φανταστικές Η&Μ τιμές. Επιπλέον, η Donatella Versace σχεδίασε μια προ-ανοιξιάτικη συλλογή για την Η&Μ που θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Ιανουαρίου αποκλειστικά στις χώρες που η Η&Μ διαθέτει on-line πωλήσεις.
ermoumag ermoumag VersaceforHM 4 Η VERSACE σχεδιάζει μία θρυλική συλλογή για την Η&Μ
ermoumag ermoumag VersaceforHM 5 Η VERSACE σχεδιάζει μία θρυλική συλλογή για την Η&Μ
Ο οίκος Versace αποτελεί μέχρι σήμερα την τελευταία αποκλειστική σχεδιαστική συνεργασία της Η&Μ, ακολουθώντας άλλους σχεδιαστές όπως οι Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo και πιο πρόσφατα ο οίκος Lanvin.  Η γυναικεία συλλογή θα κυριαρχείται από φορέματα που ταιριάζουν απόλυτα με το πνεύμα της σεζόν, συμπεριλαμβάνοντας δερμάτινα με τρουκς, μετάξι και ρούχα με χρωματιστά τυπώματα, με αξεσουάρ όπως ψηλοτάκουνα παπούτσια και εκκεντρικά κοσμήματα. Η ανδρική συλλογή θα δώσει έμφαση στα καλοραμμένα κομψά ρούχα, όπως το τέλειο σμόκιν, καθώς και σε ζώνες και κοσμήματα για τους άνδρες. Για πρώτη φορά σε μια συνεργασία σχεδιαστή με την H&M, η συλλογή θα περιλαμβάνει μερικά είδη για το σπίτι, όπως μαξιλάρια για τον καναπέ και λευκά είδη.
ermoumag ermoumag VersaceforHM 1 Η VERSACE σχεδιάζει μία θρυλική συλλογή για την Η&Μermoumag ermoumag VersaceforHM 3 Η VERSACE σχεδιάζει μία θρυλική συλλογή για την Η&Μ
ermoumag ermoumag VersaceforHM 6 Η VERSACE σχεδιάζει μία θρυλική συλλογή για την Η&Μ


http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...