Φαντασιώσεις που μπορεις να πραγματοποιήσεις!

  • Σεξ σε δημόσιο χώρο
Αν φοβάσαι μην σε πιάσουν μπορείς να αποφύγεις τα ανσανσέρ και τα παγκάκια του πάρκου. Ένα γρήγορο σεξ στην ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου όμως που δεν είναι ούτε τόσο επικίνδυνο αλλά εξίσου sexy κατάσταση.


Το ύψος  προκαλεί την έκκριση ντοπαμίνης στην γυναίκα και την κάνει να θέλει να ρισκάρει. Ενώ το βράδυ η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο σέξυ με τα αστέρια  και τα φώτα της πόλης να σε κοιτούν.


  • Παιχνίδι εξουσίας 
Σίγουρα θα έχεις φαντασιωθει κάποτε να γίνεις η ''αφέντρα'' που σε παρακαλάει ο άντρας πεσμένος στα γόνατα να του δείξεις μερικά κόλπα που μόνο εσύ ξέρεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ντυθείς με δερμάτινα ρούχα και να αγοράσεις ένα μαστίγιο. Ζήτησε του ότι θέλεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνει εκτός αν θέλει να ... τον χτυπήσεις! Ο σύντροφος σου θα ενθουσιαστεί σίγουρα και μόνο με την ιδέα.

  • Σεξ με άγνωστο
Για της περισσότερες γυναίκες το σεξ με έναν άγνωστο είναι άκρως ερεθιστικό. Και οδηγεί σε μια άγρια και παθιασμένη νύχτα χωρίς δεσμεύσεις. Υπάρχει όμως και μια μικρή προυποθεση : ακόμα και ο νταλικέρης που μπορεί να φαντασιώνεται δεν είναι σε καμία περίπτωση άσχημος η απεριποίητος. Για να μην πάρετε λοιπόν τους δρόμους μπορείτε να προσποιηθήτητε τους άγνωστους. Το μόνο που χρειάζεται εδώ είναι μπόλικη υποκριτική και όχι γελάκια. Το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από καυτό ... ;)


http://womensecret1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...