Γίνε το μοντέλο του eshop της Toi&moi

Η αγαπημένη μας Toi&moi ψάχνει μοντέλο για το e-shop της. Και όχι, δεν ψάχνει κάποιο εξωτικό μοντέλο από το εξωτερικό, αλλά θέλει να δώσει την ευκαιρία σε κάποια από εσάς να φωτογραφηθεί με τα υπέροχα ρούχα της.


Θυμίζουμε ότι κατά το ξεκίνημα του e-shop, η Toi&moi είχε συμπεριλάβει στις φωτογραφίες των προϊόντων της, φωτογραφίες από αρκετές fashion bloggers που δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα, το οποίο μας άρεσε πολύ.
Η αναζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει με 2 Live Castings στο Χαλάνδρι και στο Athens Metro Mall, αλλά θα συνεχιστεί μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Όσες αισθάνεστε Θεές και δεν καταφέρατε να είστε παρούσες στα 2 Live Castings, δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε την ευκαιρία που σας δίνει το αγαπημένο σας brand και να το αφήσετε να σας ανακαλύψει!
Κάντε λοιπόν κλικ στο www.toi-moi.com ή like στο www.facebook.com/toimoifashion και δηλώστε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας μέχρι τις 9 Ιουλίου.
Η τελική νικήτρια θα γίνει το μοντέλο του ηλεκτρονικού καταστήματος και παράλληλα θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο με το γνωστό πρακτορείο Vice Versa Agencia.
You can be Toi&moi eshop model!


http://ntynomai.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...