Ανανεώστε το προσωπικό σας στιλ

Οι γυναίκες –και ειδικά όσες από εμάς είμαστε μαμάδες- έχουμε ένα σωρό πράγματα που μας απασχολούν εκτός από το προσωπικό μας στιλ.



Οι υποχρεώσεις προς τα παιδιά και το σπίτι, οι επαγγελματικοί μας πονοκέφαλοι και ένα σωρό άλλα, μας κάνουν πολλές φορές να πέφτουμε -ως προς το προσωπικό μας στιλ και το ντύσιμό μας- σε μια ρουτίνα που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι κάθε μέρα είναι ίδια με  όλες τις άλλες.
Αν έχετε διάθεσή  να αλλάξετε τον τρόπο της εμφάνισής σας, χωρίς να αμελήσετε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις και χωρίς να χρειαστεί να πετάξετε ό,τι υπάρχει στην ντουλάπα, ας δούμε μερικά μικρά «κόλπα» που θα σας κάνουν να χαράξετε τους δικούς σας δρόμους στο στιλ και να αποκτήσετε εμφάνιση που θα ‘ναι όλη δική σας.

1.
Φορέστε κάτι καινούργιο κάθε βδομάδα
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχυθείτε στα μαγαζιά και να «ναυαγήσετε» τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Στην ντουλάπα κάθε γυναίκας υπάρχουν τουλάχιστον 30 κομμάτια που ενώ είναι ακόμα στη μόδα, της κάνουν και της πηγαίνουν, δεν τα χρησιμοποιεί στην καθημερινή της ρουτίνα ντυσίματος. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτά τα «ξεχασμένα» αριστουργήματα και δώστε νέες πινελιές στο καθημερινό σας στιλ.

2. Φορέστε αξεσουάρ μαλλιών
Και φυσικά δεν εννοώ τα φιογκάκια της κόρης σας. Μπαντάνες, μαντήλια, φαρδιές κορδέλες είναι ό,τι πρέπει για να δώσετε την προσωπική σας πινελιά στο στιλ, άσε που είναι φετινό και ολόφρεσκο fashion trend. Ζωηρά χρώματα, floral prints και ό,τι άλλο σας αρέσει και εκφράζει την προσωπικότητά σας είναι μικρά αλλά θαυματουργά αξεσουάρ που θα σας κάνουν να αλλάξετε όψη.

3. Ξεχάστε τα t-shirt
Εκτός από τις ώρες που κάνετε καθαριότητα στο σπίτι ή που ξεκουράζεστε μπροστά στην τηλεόραση, καταργήστε τα αδιάφορα unisex μπλουζάκια. Εξαιρούνται φυσικά τα t-shirts με αστείες στάμπες που έχετε διαλέξει μόνη σας. Αντικαταστήστε τα βαρετά μπλουζάκια με πουκάμισα, χρωματιστά tops και tribal ή boho τουνίκ. Η αλλαγή του στιλ θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

4. Βάλτε χρώμα στο ντύσιμό σας
Ωραίο και βολικό το μαύρο και το γκρι, μας αδυνατίζουν κιόλας, αλλά αν όλη η ντουλάπα σας απαρτίζεται από κομμάτια σε αυτά τα χρώματα, καταντάει λίγο ανιαρό. Αυτό το καλοκαίρι βάλτε χρώμα στην ντουλάπα σας και στο ντύσιμό σας. Προσθέστε ένα πορτοκαλί σακάκι, μια λουλουδάτη ή animal print φούστα στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Φορέματα σε έντονα χρώματα, κοντά ή μάξι, είναι ό,τι επιτάσσει η φετινή μόδα και θα δώσουν στο προσωπικό σας στιλ μια πραγματική ώθηση προς νέους στιλιστικούς δρόμους.

5. Αλλάξτε τσάντα
Οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα σωρό τσάντες στην ντουλάπα μας αλλά χρησιμοποιούμε τελικά μόνο μία. Βγάλτε τις στην επιφάνεια, και χρησιμοποιήστε τις. Διαλέξτε μια τσάντα που να ταιριάζει με τα ρούχα που φοράτε στο γραφείο, μια διαφορετική για όταν πηγαίνετε για ψώνια ή για έναν γρήγορο απογευματινό καφέ και φυσικά ό,τι πιο μοδάτο έχει η ντουλάπα σας για μια βραδινή βόλτα ακόμα κι αν περιλαμβάνει μόνο σινεμά.

6.
Φορέστε lipstick

Αν έχετε υιοθετήσει το φυσικό στιλ χωρίς καθόλου make up είσαστε μεν μες στη μόδα αλλά αν το κάνετε εδώ και χρόνια αυτό σημαίνει ότι απλά συνεχίζετε μια ρουτίνα που σας κάνει να αισθάνεστε πάντα ίδια. Φορέστε ένα lipstick στο χρώμα που σας αρέσει ακόμα κι όταν πετάγεστε στον φούρνο εδώ δίπλα για να πάρετε ψωμί και γάλα για τα παιδιά. Θα δείτε την διάθεση και την αυτοπεποίθηση να αλλάζουν λες και ήπιατε το μαγικό φίλτρο.

7. Αποκτήστε ένα ζευγάρι πλατφόρμες
Είναι στη μόδα και είναι και βολικές. Προσθέτουν ύψος χωρίς να κάνουν τα πόδια σας να διαμαρτύρονται. Διαλέξτε λοιπόν ένα ζευγάρι με τακούνια στο ύψος που σας βολεύει, με χρώματα, λωρίδες και αγκράφες και δώστε στο καθημερινό σας στιλ μια εντυπωσιακή ώθηση.

8. Αλλάξτε τα «πρέπει»
Για κοιταχθείτε στον καθρέφτη… Πόσο καιρό δεν έχετε αλλάξει χρώμα ή κούρεμα στα μαλλιά σας; Μήπως έχουν περάσει χρόνια από τότε που πήγατε στο κομμωτήριο και είπατε την μαγική φράση «Θέλω να κάνω μια αλλαγή»; Δεν είναι επιτέλους ώρα να κάνετε κάτι ριζικό που θα σας δώσει νέο στιλ; Επισκεφθείτε το αγαπημένο σας κομμωτήριο, συζητήστε με τον κομμωτή σας και πάρτε το απόφαση. Μια αλλαγή στο χτένισμα, στο κούρεμα ή στο χρώμα των μαλλιών σας θα σας δώσει μια εντελώς νέα εμφάνιση. Τολμήστε το λοιπόν!


Το female-shop φρόντίζει με έξυπνες, μοδάτες και -προπάντων- πολύ οικονομικές προτάσεις για την ανανέωση του στιλ σας. Μοντέρνες τουνίκ, πουκαμίσες και t-shirt, εντυπωσιακές τσάντες για όλες τις ώρες, αλλά και μια μεγάλη συλλογή από πλατφόρμες, θα κάνουν κάθε γυναίκα - με μικρά και εύκολα βήματα - να δώσει νέα πνοή στην εμφάνισή της. Και φυσικά όλα αυτά, με λίγα μόνο κλίκ. Δεν είναι πραγματική πρόκληση;

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες, για να δείτε αναλυτικά τις περιγραφές τους.
Μπλούζες τουνίκ και πουκαμίσες

Από αριστερά επάνω: Μπλούζα νυχτερίδα εξώπλατη € 48.00, πουκάμισο ζωρζέτα εμπριμέ € 58.50, μπλούζα viscose με στάμπα € 39.90, μπλούζα από εκρού δαντέλα. € 76.00, βουάλ τουνίκ με σφιγγοφωλιά στο μπούστο € 65.00, μπλούζα από ζακάρ δαντέλα με ζικ ζακ πλέξη € 67.00, βουάλ τουνίκ με σφιγγοφωλιά στο μπούστο € 65.00 και μεταξωτό πουκάμισο χωρίς μανίκια € 54.00.

Τσάντες για όλες τις ώρες

Από αριστερά : Τσάντα με 2 εξωτερικές τσέπες σε μπεζ χρώμα € 57.60, τσάντα μεσαίου μεγέθους σε 3 χρωματικούς συνδιασμούς € 45.80, τσάντα με floral print στην απόχρωση του σάπιου μήλου € 58.30 και τσάντα σπορ σε μαύρο χρώμα € 52.00.

Παπούτσια πλατφόρμες
 

 Από αριστερα : Χαμηλές πλατφόρμες σε καφέ χρώμα € 39.90 , παπούτσια με πλατφόρμα και πολύχρωμες πέτρες σε λευκό χρώμα € 29.80 , εντυπωσιακες πλατφόρμες πέδιλα Fly London απο ροζ πετσετέ και δέρμα. € 137.00 και Fly London πλατφόρμες από δέρμα σε γαλάζιο χρώμα € 110.00.


http://fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...