Το ζώδιο του προδίδει αν σου "τα φορέσει"- No 1

Σε αγαπάει παντοτινά ή μήπως σε τρώει η αγωνία κάθε φορά που αργεί να γυρίσει πού μπορεί να τριγυρνά; Όπως να έχει οι καρδιές και οι σχέσεις αλλάζουν με ταχύτητες φωτός και εσύ δεν έχεις παρά να είσαι προετοιμασμένη με τη βοήθεια των άστρων που σου αποκαλύπτουν αν θα σε προδώσει! Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα ανάλογα με το ζώδιο του!


Κριός: μπορεί να δουλεύει πολύ σκληρά και εκ των πραγμάτων να μην έχει ώρα για νυχτοπερπατήματα εκεί όμως έρχεται η φιλοδοξία να ταράξει τα νερά του. Αν βρεθεί κάποια στη δουλειά που αρχίσει να του απαριθμεί τα χαρίσματα του επαγγελματικά και …μη επαγγελματικά, τότε δεν αποκλείεται να σου την κάνει και να μπλέξει αισθηματικά με δουλειά ενώ εσύ θα τρέχεις να τσεκάρεις κάθε φορά αν είναι μόνος στο γραφείο του.
Ταύρος: είναι αρκετά πεισματάρης αλλά ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητος και ξέρει να συγχωρεί ότι κουβέντες και αν ανταλλάξατε σε ένα καυγά αρκεί να μην του κουνήσεις την κόκκινη κορδέλα και γίνει ταύρος εν υαλοπωλείο! Είναι πολύ ζηλιάρης γιατί έχει την τάση να είναι και κτητικός αλλά για να μείνει κοντά σου πρέπει να του παρέχεις τη σταθερότητα που έχει ανάγκη. Το πιο αισθησιακό και αισθαντικό ζώδιο του ζωδιακού θέλει και το φαγάκι του και τις ανέσεις του για να νιώθει ότι καλύπτει όλες του τις ανάγκες και να είσαι σίγουρη δε θα κουνήσει από δίπλα σου!

Δίδυμοι: έχει χάρη, έχει τον τρόπο αλλά και την απαραίτητη γοητεία να γοητεύσει όποια βάλει στο μάτι, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να σου τα φορέσει και δυστυχώς σαν μην πάρει μυρωδιά. Έχει την τάση όμως να ανοίγει το στοματάκι του και να μιλάει για τα κατορθώματα του πράγμα που σημαίνει ότι καλά θα κάνεις να μην μείνεις στήλη άλατος αν ακούσεις από τη μανικιουρίστρα σου να περιγράφει τον καλό σου και τον παράνομο δεσμό του, αφού ως γνωστόν ο κόσμος είναι μικρός!
Καρκίνος: αν ο καλός σου ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα κρατηθεί με νύχια και με δόντια για να μην κάνει την κουτσουκέλα του. Είναι της οικογένειας και αυτός είναι ο απώτερος σκοπός του, άρα δε θα ενδώσει εύκολα σε οποιοδήποτε φλερτ, βέβαια δεν αποκλείεται για να είσαι προετοιμασμένη να ενδώσει σε ένα σπιτικό δείπνο!
Λέων: να είσαι σίγουρη ότι ο Λέων θα βάλει πάνω από όλους και από όλα- και άρα και από εσένα- τον ακριβοθώρητο εαυτούλη του! Είναι εγωιστής και αυτό είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου του. Λίγο να βρεθεί μια πιτσιρίκα να του τονώσει το εγώ του με κομπλιμέντα και να δείξει εντυπωσιασμένη από το κορμί-το μυαλό και τα μάτια του και αυτό ήταν! Δυστυχώς θα πρέπει ή να αυξήσεις τα κομπλιμέντα ή να αρχίσεις την παρακολούθηση για να κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια!
Παρθένος: είναι το κατάλληλο άτομο για να εμπιστευτείς, αφού είναι εργατικός, υπεύθυνος αλλά ίσως κάποιες φορές εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις προς όφελος του. Είναι από τα πιο σταθερά ζώδια που όμως δεν αποκλείεται αν νιώσουν τη γη της σταθερότητας να χάνεται κάτω από τα πόδια τους να στρέψουν αλλού το βλέμμα.


Μείνε συντονισμένη για το δεύτερο μέρος για να μάθεις αν έχει την τάση να πάει σε άλλο λουλουδάκι!


http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...