To νέο e-shop του Marc Jacobs!

To νέο e-shop του Marc Jacobs!
Επιτέλους ο Marc Jacobs ξεκίνησε το νέο του e-shop. To νέο online κατάστημα είναι γεμάτο με ρούχα και αξεσουάρ και από την κανονική σειρά όπως και από τη σειρά με τις χαμηλότερες τιμές Marc by Marc Jacobs.

Δοκιμασμένα μυστικά που σβήνουν τους λεκέδες

Μουτζούρες, κηλίδες, βρομιές ή στίγματα, όποιο και αν είναι το πρόβλημα, υπάρχει λύση. Ιδανικά αντιμετωπίζουμε τους λεκέδες όσο είναι νωποί, αλλά ακόμη και αν δεν είναι οι «θεραπείες» που σου προτείνουμε μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικες.

Οι Βιταμίνες που σας Φρεσκάρουν τη Μνήμη.

Μήπως δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά και η σκέψη σας ταξιδεύει διαρκώς αλλού; Ελέγξτε μήπως έχετε ξεμείνει από βιταμίνες της ομάδας Β και βιταμίνη C, που είναι βασικές για τις λειτουργίες του εγκεφάλου.

Διάλεξε το τζιν που ταιριάζει στο σώμα σου

Χαμηλοκάβαλα, ψηλοκάβαλα, σωλήνα ή με φαρδύ μπατζάκι, με σκισίματα ή σε στυλ βράκας, κάπρι ή χίπικα, τα τζιν πάντα αποτελούν βασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Πριν βγεις στην αγορά για να ψωνίσεις το νέο σου τζινάκι, μάθε ποιό τζιν είναι εκείνο που ταιριάζει τελικά στον σωματότυπό σου.

Ρουβάς-Ζυγούλη: έρχεται ο γάμος της χρονιάς!

Ο γάμος που περιμέναμε τόσο καιρό έρχεται! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Porto Elounda της Κρήτης σε μια τελετή που θα μας αφήσει με ανοιχτό το στόμα!

Κορομηλά - Σαρτίνι: Σχέσεις στον πάγο

Η επανεμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην παρουσίαση του «Greek Idol» τον περασμένο Απρίλιο συνοδεύτηκε από δημοσιεύματα που την ήθελαν να συνεργάζεται και πάλι με τον Στέφανο Σαρτίνι.

Πόπη Χατζηδημητρίου: «Οι παρουσιαστές πρέπει να συνέλθουν!»

Πόσο διαφορετικός είναι ο κόσμος του ραδιοφώνου από την τηλεόραση; 
Στο ραδιόφωνο είσαι ένας νορμάλ άνθρωπος. Δεν καλείσαι να υπηρετήσεις μια εικόνα.

Κοκκίνου: εξομολογείται ότι θα τα έφτιαχνε με μικρότερο

Η Έλλη Κοκκίνου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις της.

Τα Monsoon Children καλωσορίζουν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011.

Η αγαπημένη παιδική συλλογή που δεν χρειάζεται συστάσεις, με μοναδική έμπνευση και φαντασία προτείνει αυτή τη σεζόν στους μικρούς οπαδούς της τα πιο όμορφα και χαριτωμένα παιδικά ρούχα για ανοιξιάτικες εξορμήσεις και καλοκαιρινές περιπέτειες με μοναδικό στυλ cool-kid in town.

Η βλαπτική επίδραση του καπνίσματος

Το κάπνισμα αποτελεί σύμφωνα με όλες τις έρευνες της επιστήμης την πρώτη αιτία θανάτου στην αναπτυγμένη Δύση. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες οι καπνιστές πεθαίνουν κατά μέσο όρο επτά χρόνια νωρίτερα από όσους δεν κάπνισαν ποτέ ...

Μεγαλώστε χαρούμενα και υγιή παιδιά

Η συνταγή για να μεγαλώσεις υγιή παιδιά, μπορεί στις μέρες μας να φαίνεται όλο και περισσότερο πολύπλοκη, στον κόσμο που ζούμε. Ένα κόσμο που έχει κυριευθεί από video games, fast food και τον χρόνο διαρκώς να μας κυνηγάει για να προλάβουμε να είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας.

Black Is Back!

Το smokey look κάνει και πάλι την εμφάνιση του, πιο εντυπωσιακό και πιο λαμπερό από ποτέ, αφού οι μεγάλοι μόδιστροι προτείνουν να τολμήσουμε να τονίσουμε έντονα και τα χείλη, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα θεωρούταν ατόπημα.

ΓΙΟΓΚΑ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Στον ορισμό της γιόγκα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι «ένα αρχαίο σύστημα άσκησης που περιέχει ασκήσεις ελαστικότητας, καθώς και τεχνικές διαλογισμού με στόχο τη χαλάρωση του νου, του σώματος και του πνεύματος».

Η μαγεία του μπαλέτου!

Ο χορός είναι μια από τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις. Αυξάνει τον ρυθμό του μεταβολισμού μας, βοηθάει στις καύσεις του οργανισμού καθώς και στην ταχύτερη και σωστότερη απώλεια βάρους.

Αντιμετωπίστε την κρίση πανικού

Υπάρχει άραγε κάτι που µπορούµε να κάνουµε όταν νιώθουµε ότι χάνουµε τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού µας;

Κατίνα Παξινού, σαν σήμερα

Η Κατίνα Κωνσταντοπούλου - Παξινού ήταν Ελληνίδα ηθοποιός κυρίως δραματικού ρεπερτορίου παγκόσμιας φήμης.

Οι κανόνες της ομορφιάς

Όλες οι γυναίκες πασχίζουν για να διατηρήσουν την ομορφιά και την φρεσκάδα τους. Διαβάστε, λοιπόν, τους κανόνες που θα αναδείξουν τον πιο λαμπερό εαυτό σας!
Δε θα ξανακοιμηθώ χωρίς να έχω ξεβαφτεί: Μπορεί να σας έχει τύχει μετά από ένα τρελό βράδυ ( που το μόνο που θέλετε είναι να...

Συνταξιούχος παγίδευε και ασελγούσε σε ανήλικα

Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έπεσε χθες ένας συνταξιούχος, ο οποίος χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης παράσυρε στο σπίτι του ανήλικα παιδιά!

Όταν δεν τον/την θέλουν οι γονείς σου

Οι λόγοι μπορεί να είναι αμέτρητοι, λογικοί ή και εντελώς παράλογοι.
Είτε γιατί δεν είναι αρκετά εμφανίσιμος/-η, είτε γιατί δεν έχει καλή δουλειά, δεν διαθέτει οικονομική άνεση, δεν προέρχεται από οικογένεια «γαλαζοαίματων» ή -όσο ακραίο και να ακούγεται- δεν είναι «παπούτσι απ’τον τόπο σου»,

Οι νέοι προτιμούν την επικοινωνία μέσω Internet

Οι μισοί νέοι ηλικίας 11-16 ετών στην Ευρώπη θεωρούν ότι είναι ευκολότερο να είναι ο «εαυτός τους» στο Διαδίκτυο παρά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ ένας στους οκτώ (12%) συμφωνεί απολύτως με αυτό.

Οι γυναίκες «ασπίδα» κατά της... χρεωκοπίας!

Να πώς κάποιες επιχειρήσεις αντέχουν στην κρίση


Η λαϊκή ρήση πως πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα, κρύβεται σχεδόν πάντα μια δυναμική γυναίκα, ισχύει και για τις επιχειρήσεις.

Γαλλικό μανικιούρ βήμα βήμα

Ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα στυλ στο μανικιούρ, αδιαμφισβήτητα πρώτο στις προτιμήσεις μας είναι το γαλλικό μανικιούρ.

Διακοσμήστε το τζάκι

Όταν ένα δωμάτιο διαθέτει τζάκι, αυτό γίνεται αναπόφευκτα το σημείο αναφοράς όλης της επίπλωσης και διακόσμησης του χώρου. Ποια θα είναι όμως η διαμόρφωση των επιφανειών πάνω και γύρω από την εστία;

Τατουάζ: Οι μύθοι και οι αλήθειες.

Ο αριθμός των γυναικών που έχουν αποκτήσει ένα τα τελευταία χρόνια είναι ενδεικτικός της αλλαγής της νοοτροπίας που υπήρχε.
Δέκα  με δεκαπέντε χρόνια πριν, τατουάζ έκαναν οι φυλακισμένοι, για να νιώσουν ότι έχουν έλεγχο τουλάχιστον σε κάποιο κομμάτι…το σώμα τους.

Τα μυστικά του τέλειου μακιγιάζ (2o μέρος)

Το μακιγιάζ είναι μια καθημερινή ρουτίνα, που  όλες λίγο πολύ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ποιο είναι το ομορφότερο χαρακτηριστικό μας που πρέπει να αναδείξουμε και ποιες ατέλειες πρέπει να κρύψουμε. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τρόπους αλλά και μικρά μυστικά, για να τελειοποιήσουμε το μακιγιάζ μας.

Τα χρώματα των ονείρων σας

Είτε πρόκειται για την δική σας ερωτική φωλιά είτε για το παιδικό υπνοδωμάτιο, η επιλογή του σωστού χρώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει πάντα να έχει σαν γνώμονα την δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας.

Οι 4 μεγάλοι μύθοι για τις δίαιτες

1) ΠΡΩΤΟΣ ΜΥΘΟΣ: Ορισμένοι συνδυασμοί τροφών και η αποφυγή κάποιων    άλλων συνδυασμών θα με βοηθήσουν να αδυνατίσω γρηγορότερα.

Δυσκοιλιότητα

Η δυσκοιλιότητα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν αρκετά συχνά. Πρόκειται για ένα υποκειμενικό αίσθημα που αφορά την ελάττωση της συχνότητας των κενώσεων, συνήθως λιγότερες από 3 την εβδομάδα ή την υπερβολική προσπάθεια κατά την αφόδευση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...