Συνταξιούχος παγίδευε και ασελγούσε σε ανήλικα

Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έπεσε χθες ένας συνταξιούχος, ο οποίος χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης παράσυρε στο σπίτι του ανήλικα παιδιά!


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 65χρονος που διέμενε στην περιοχή της Πατησίων, για να συμπληρώσει το εισόδημά του έκανε διανομή φυλλαδίων.
Στο περιθώριο ωστόσο της απασχόλησής του έμπαινε σε διάφορα Ιντερνετ καφέ και μέσα από το προσωπικό προφίλ που είχε δημιουργήσει σε site κοινωνικής δικτύωσης προσέγγιζε ανήλικους χρήστες του Ιντερνετ, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 8 ώς 12 ετών.
Ο δράστης, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη των παιδιών, τους υποσχόταν διάφορα παιχνίδια και δώρα και τους έκλεινε ραντεβού στην περιοχή της Πατησίων για να τα συναντήσει. Στη συνέχεια τα έπειθε να τον ακολουθήσουν σπίτι του, όπου τους είχε μια μεγάλη «έκπληξη» αφού ασελγούσε εις βάρος τους. Μάλιστα, συμβούλευε τα παιδιά να μην πουν τίποτα στους γονείς τους καθώς -όπως τους έλεγε- θα έχαναν τα δώρα.
Ευτυχώς, κάποια από τα ανήλικα εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τα όσα τους έδινε και τους έκανε ο καινούργιος «φίλος» τους και έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του.
Αρκετοί γονείς μετέβησαν έντρομοι στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλαν τον δράστη, δίνοντας στοιχεία για τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά και το ηλεκτρονικό του προφίλ, με συνέπεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Από τους αστυνομικούς συνεχίζεται η έρευνα καθώς υπάρχουν εκτιμήσεις ότι τα ανήλικα θύματά του είναι δεκάδες.
Πηγή: stoppressgr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...