Ρουβάς-Ζυγούλη: έρχεται ο γάμος της χρονιάς!

Ο γάμος που περιμέναμε τόσο καιρό έρχεται! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Porto Elounda της Κρήτης σε μια τελετή που θα μας αφήσει με ανοιχτό το στόμα!

Στο περιοδικό Ciao ο Σάκης δήλωσε δημόσια του Αγίου Βαλεντίνου ότι έχει σκοπό να το πάρει το κορίτσι. Το είπε και το έκανε λοιπόν , αφού μέχρι τώρα και οι δύο έδειχναν να είναι υπέρ της συμβίωσης χωρίς να έχει γίνει κουβέντα για γάμο όσο και να τον πίεζαν οι δημοσιογράφοι., αλλά τώρα κάτι μέσα τους σκίρτισε.
Τώρα σου λέει τον έχει βάλει στο πρόγραμμα η Κάτια που έχει αναλάβει εκτός από το ρόλο της νύφης και το ρόλο της διοργανώτριας του γάμου. Η λίστα με τους καλεσμένους,, η διακόσμηση του χώρου αλλά και τα κομμάτια που θα φορέσουν όλα περνάνε από τα χέρια της Κάτιας. Εξάλλου και η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά αντίθετα είναι σημαδιακή αφού εκείνη την ημέρα γνωρίστηκαν τα παιδιά 8 χρόνια πριν, το 2003.
Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κρήτη λοιπόν θα φιλοξενήσει τον εντυπωσιακό αυτό γάμο που άκουσον άκουσον θα έχει λιγότερους από 100 καλεσμένους όπω; Διαβάζω στο CIAO! Να δω ποιον θα πρωοκαλέσουν ή ακόμη καλύτερα ποιον θα πρωτοαφήσουν εκτός γάμου! Όσο για οτυς κουμπάρους σου λέει τα παιδιά δεν έχουν ακόμη αποφασίσει ποιοι θα είναι. Με το καλό λοιπόν!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...