Οσμή: κλειδί στη χημεία της επιθυμίας

Όλοι το ζούμε χωρίς να του δίνουμε πραγματική σημασία. Στο πλησίασμα ενός σώματος, η μυρωδιά του άλλου ανοίγει ή κλείνει, συνειδητά ή ασυνείδητα, το παράθυρο της ερωτικής επιθυμίας. Γιατί; Τι συμβαίνει στην χημεία του σώματος και του μυαλού; Πόσο επηρεάζει μια σχέση ή μία ολόκληρη ερωτική ζωή; Ποια είναι η επιστημονική εξήγηση;

Μέγεθος ή τρόπος τελικά;

Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα;
Τελικά από το μέγεθος εξαρτάται η ικανοποίηση μιας γυναίκας ή πρόκειται περί μύθου που το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρεί την αντρική ψυχολογία;

Όταν ένα ζευγάρι δεν κάνει συχνά σεξ...

Ένα φαινόμενο που το συναντάμε κυρίως σε γάμους με μεγάλη διάρκεια ή σε μακροχρόνιες σχέσεις που έχουν κουραστεί. Ένα φαινόμενο που το συναντάμε σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ή μήπως όχι;

Τι έχει συμβεί σε αυτό το κορίτσι 42 χρόνια μετά;

Η Terri Smith ήταν μόλις 7 ετών, αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα της συνέβαινε 42 χρόνια μετά.

Παραμυθένια νυφικά για κάθε στιλ

Tι κι αν όλοι οι σχεδιαστές ανά τον κόσμο παρουσίασαν εδώ και αρκετό καιρό τις φετινές νυφικές κολεξιόν τους.. η Kate Middleton κατάφερε μέσα σε μία μέρα να ανατρέψει τα πάντα. Εκεί που η μόδα για το 2011 πρόσταζε χρώματα όπως το σαμπανιζέ, το κοραλλί και το κερασί, τώρα πλέον το χρώμα που θα επικρατήσει στην πλειοψηφία των γάμων είναι το ιβουάρ.

Χτύπησέ την και κάν' την δική σου! 5 τσάντες με φιλανθρωπικό σκοπό!

117 καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» δωρίζοντας έργα τους για καλό σκοπό. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Άγγελος, Λυδία Βενιέρη, Αχιλλέας Δρούγκας, Κατερίνα Καλούδη, Δημήτρης Μυταράς, Χρύσα, Tracey Emin, Sam Taylor-Wood και Gavin Turk.

GEOX Παπούτσια: Δες τη Νέα Συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011

Άνετα και κομψά!

Η GEOX σε καλεί να αφήσεις τα πόδια σου αναπνεύσουν και να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα άνετο και ευχάριστο περπάτημα!

Είτε πρόκειται για μια καθημερινή βόλτα, είτε για τη δουλειά, είτε για την άσκηση, είτε για μια βραδινή έξοδο, η GEOX μπορεί να σου καλύψει κάθε ανάγκη μέσα από την σειρά υποδημάτων της.

All Star:Ολα τα αστέρια είναι εδώ!!

Το All Star Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο εξειδικεύεται στην πώληση παπουτσιών Converse All star. Στο ιδιαίτερο αυτό e-shop θα βρείτε εκτός από τα κλασικά σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά και τα πιο “ψαγμένα” σχέδια που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έτσι αν ψάχνεις να βρεις τα αγαπημένα σου all star παπούτσια, το All Star Shop είναι το e-shop που θέλεις.

Καλοκαίρι 2011: Τα χρώματα, οι τάσεις και τα must

Μπορεί μέχρι πριν μερικές ημέρες να γκρινιάζαμε για τον ψυχρό καιρό και τις βροχές που δεν μας επέτρεπαν να δοκιμάσουμε εκτός σπιτιού τα καινούργια μας πέδιλα, όμως επιτέλους το καλοκαίρι έφτασε και οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν ήδη ντυθεί με όσα είδαμε στις περασμένες εβδομάδες μόδας Παρισίου, Λονδίνου και Νέας Υόρκης –ή οικονομικότερα αντίγραφα αυτών.


Boy Bags από Chanel

Η Chanel πρωτοπορεί ξανά και φοράει με θράσος το ανδρόγυνό της πρόσωπο.
Ένα label με τη δική του ιστορία στη βιομηχανία της μόδας. Η Chanel επιστρέφει με ένα άλλο πρόσωπο για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2011/12.

Μυστικά για έντονα μάτια

Τα αποκαλούν παράθυρα της ψυχής. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουμε και μπορούν να αφοπλίσουν έναν άνδρα στα 100 μέτρα.


Μαγιό Luna 2011: Τα Νέα Καλοκαιρινά Σχέδια!

Άψογη εφαρμογή και όμορφα σχέδια!

Η νέα συλλογή μαγιό της εταιρία Luna είναι μια ακόμα πρόταση για αυτό το καλοκαίρι!

Σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, η Luna προσφέρει μαγιό θηλυκά, που αγκαλιάζουν τέλεια τη γυναικεία σιλουέτα και φροντίζουν ώστε να δείχνει ακόμα πιο κομψή.

Δες τη νέα συλλογή της, στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Τα φλούο μάτια σου όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε

Η ελευθερία των χρωμάτων βρίσκει την απόλυτη έκφραση της στο μακιγιάζ των ματιών.
Σε συνέχεια των έντονων χρωμάτων στα νύχια και στα χείλη, οι σκιές που αγγίζουν τα όρια του φλούο έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα show μόδας και έγιναν ένα δυνατό trend της σεζόν.

Flat Σανδάλια: Tα Must Παπούτσια του Καλοκαιριού!

Μπορεί να σου αρέσουν τα τακούνια, αλλά ακόμα και εσύ δεν μπορείς να αντισταθείς σε ένα ζευγάρι άνετα flat σανδάλια!

Το καλοκαίρι εξάλλου τα επιβάλλει!

Η άνεση είναι η νέα τάση της σεζόν και εσύ θα φροντίσεις να την αποκτήσεις με το πιο στιλάτο τρόπο!

Εμείς δεν θα σε αφήσουμε μόνη σε αυτή τη προσπάθεια.

Πώς να οργανώσεις σωστά τα ντουλάπια της κουζίνας

Δεν φαντάζεσαι πόσο κόπο, ενέργεια, αλλά και χρόνο θα γλιτώσεις αν ξέρεις ανά πάσα στιγμή που θα βρεις το καθετί -και- στην κουζίνα σου. Ξεκίνα, λοιπόν, να οργανώνεις τα ντουλάπια σου τώρα.  


Οι διάσημοι σχεδιάζουν για να ανακουφίσουν την πληγείσα Ιαπωνία

Στις 25 Ιουνίου η εταιρία Uniqlo θα λανσάρει t-shirt με σκοπό τη συγκέντρωση εκατό εκατομμυρίων γιεν.
Ο Karl Lagerfeld, η Lady Gaga,ο Alber Elbaz του οίκου Lanvin, η Victoria Beckham, η Nicole Kidman, η Cindi Lauper, ο Orlando Bloom, η Charlize Theron, η Blake Lively και η Gwyneth Paltrow ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Τα NEAL’S YARD REMEDIES στην Ελλάδα!

Τα οργανικά καλλυντικά αποκτούν όλο και μεγαλύτερο έδαφος στην γυναικεία φροντίδα και πειρποίηση σήμερα. Η Neal's Yard Remedies ανήκει στην κατηγορία αυτή και ενθουσιαστήκαμε μόλις μάθαμε ότι έρχονται στην Ελλάδα.

Ιδέες για τη διαμόρφωση και διακόσμηση του μπάνιου

Το μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού σας θα απαιτήσει αναμφίβολα το μεγαλύτερο αριθμό ωρών διαμόρφωσης. Θα χρειαστεί υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, επιλογή του καταλληλότερου δαπέδου μπάνιου για εγκατάσταση, επιλογές επίπλων μπάνιου που θα ταιριάζουν με τα νέα σας χρώματα και επίσης να είστε τρομερά υπομονετικός/ή!

Η ανάρρωση μετά την καισαρική!

Ο γυναικολόγος Δημήτρης Μπιλάλης σε ενημερώνει πως θα είναι το πρώτο 24ωρο μετά την καισαρική τομή, πως θα είναι η καθημερινότητά σου και αν μπορεί να δημιουργηθεί φλεγμονή κάποια φλεγμονή στο σημείο αυτό!

Beautyworks: Εντυπωσιακά εγκαίνια!

Τα νότια προάστια απέκτησαν το δικό τους hot spot ομορφιάς, αφού τα Beautyworks εγκαινίασαν ένα καινούργιο κατάστημα, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα. Μπορεί ο καιρός να τα έκανε χθες μούσκεμα, τα Beautyworks, όμως, δεν πτοήθηκαν: άνοιξαν λευκές ομπρέλες, ανέβασαν τα μουσικά vibes και ξεχείλησαν θετική ενέργεια. Όταν πέρασε η μπόρα, οι διάσημοι guests άρχισαν να δίνουν το παρών, στο λαμπερό αυτό opening της ομορφιάς.

Βγες όμορφη στην παραλία

Έφτασε το καλοκαίρι. Κατάφερες να κάνεις εκείνη τη δίαιτα που είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου; Κατάφερες να συγκρατηθείς και να χάσεις εκείνα τα κιλάκια που σε ενοχλούν; 

Τι να φορέσω στον γάμο;

Πλησιάζει η εποχή των θερινών γάμων και, αν δεν θέλουμε να φορέσουμε κάτι που έχουν ήδη δει φίλοι και γνωστοί από κάποιο περσινό event, μας απομένει λίγος χρόνος μέχρι να διαλέξουμε το σύνολο που, δεν θα κλέψει μεν την παράσταση από τη νύφη, αλλά θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε –χωρίς, ωστόσο, να ξοδέψουμε μία περιουσία.

Style Icon: To on line shopping therapy

To style-icon.gr έιναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ και είναι οn line από τις αρχές του 2009. Η ανοδική του πορεία από τότε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία.  Η αισθητική, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η ασφάλεια των συναλλαγών. Η διαφοροποίηση ήταν και παραμένει μια βασική επιδίωξη του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ήδη το style-icon.gr επεκτείνει τον κύκλο εργασιών του με τη δημιουργία του style-icon.eu, ενώ απέσπασε κολακευτικά σχόλια από fashion blogs, περιοδικά μόδας αλλά και περιοδικά πληροφορικής.

Φτιάξε έναν αρωματικό κήπο στην... κουζίνα

Ένας κήπος μέσα στο σπίτι σου! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Και μάλιστα με όλα τα μυρωδικά που χρειάζεσαι για το μαγείρεμα! Από την παραγωγή στην κατανάλωση. Ο καλύτερος συνδυασμός, χόμπι, οικονομίας, πρακτικότητας και... πρωτοτυπίας. Και τώρα, την Άνοιξη είναι και η κατάλληλη εποχή για κάτι τέτοιο.


Ένα πρωτότυπο χτένισμα κάνει τη διαφορά

Κάντε το γάμο σας πιο ενδιαφέρον με ένα υπέροχο και διαφορετικό χτένισμα.
Mια υπέροχη νύφη χρειάζεται να είναι στην τρίχα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αφού λοιπόν επιλέξτε το νυφικό σας δώστε την απαιτούμενη βάση και στα μαλλιά σας.

Πορσελάνες ΙΟΝΙΑ: Υποδέχεται τη Νέα Σειρά “ILLUSIONS”

H IΩΝΙΑ καινοτομεί με τη νέα πρωτοποριακή σειρά “ILLUSIONS”!

Μια … ανατρεπτική σειρά από χρηστικά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, ώστε παραμορφωμένες ή μισές εικόνες να φαίνονται σωστά μέσα από αντικατοπτρισμούς στην επιφάνειά τους.

Το μεγαλύτερο και πιο sexy hair trend του καλοκαιριού! Το είδαμε παντού!

Άντρες: μας το έχουν πει πολλές φορές, με τον δικό τους πάντα τρόπο, ότι μας θέλουν περιποιημένες αλλά όχι υπερβολικά στιλιζαρισμένες. Όσο για τα μαλλιά μας, όσο πιο απλά τόσο πιο sexy!

Σέξι κι όποιος αντέξει η Ναταλία Δραγούμη!

Η Ναταλία Δραγούμη που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε εκτός «Dancing», έβαλε το μαγιό της και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ''Celebrity''!

What's Hot | Η Νέα Σειρά Κραγιόν της L’Oréal Paris!

H συλλογή Colour Riche Lip της L’Oréal Paris μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, αφού υποδέχεται τη νέα Colour Riche Nutri Shine σειρά κραγιόν!

Η νέα σειρά περιλαμβάνει κραγιόν σε διαφορετικές αποχρώσεις, με υπέροχη αίσθηση απαλότητας και λάμψη όπως ακριβώς όταν φοράς ένα lip gloss.

Το άρωμα της Fergie κέρδισε το βραβείο του καλύτερου celebrity αρώματος!

Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Jennifer Aniston... δεν υπάρχει ούτε ένας διάσημος (σχεδόν!) που να μην έχει λανσάρει ένα άρωμα που φέρει την υπογραφή του. Το γεγονός όμως ότι είναι διάσημα δεν προεξοφλεί και το ότι θα γίνουν και τα αγαπημένα σου ή σου κάνουν, πιο απλά!

Άβολες καταστάσεις: Δεν είναι αυτό που νομίζεις

Σε όλους έχει συμβεί. Αρκούν δυο λάθος λέξεις το λάθος κλάσμα του δευτερολέπτου, για να ευχηθείς να ανοίξει η γη να σε καταπιεί –και να το εννοείς. Μην αγχώνεστε, όμως. Επιστρατεύουμε όση φαντασία διαθέτουμε, για να σας βοηθήσουμε να βγείτε από την δύσκολη θέση αναίμακτα… την επόμενη φορά. Διότι, για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές, το κακό μάλλον έχει ήδη γίνει.

Δουλειά στον ίδιο χώρο; Μακριά!

Δουλειά και σχέση δεν πάνε πακέτο, γι'αυτό κρατείστε τις αποστάσεις.
Ο χρόνος με το σύντροφo είναι σίγουρα πολύτιμος. Οι περισσότερες γυναίκες επιχειρούν να αξιοποιήσουν αυτόν το χρόνο με ποιοτικό τρόπο μιας και τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκονται μακριά από το αγόρι τους λόγω δουλειάς.


H νέα διπλωματία της μόδας

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΖΑΚΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΟΙ ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΙ, ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ, ΣΑΜΑΝΘΑ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ

Ρουζ ανάλογα το σχήμα προσώπου

Είναι το προϊόν που εξασφαλίζει λάμψη υγείας και φως στο πρόσωπό μας.
Είναι ικανό να κάνει ένα στρογγυλό πρόσωπο να δείχνει οβάλ, να μας αδυνατίσει ή ακόμη και να προσθέσει κιλά αν δεν το χειριστούμε σωστά.

Amy Winehouse: Πριν την Αθήνα στην αποτοξίνωση

Μέχρι και τραγούδι έκανε την άρνησή της να μπει στην αποτοξίνωση (βλ. Rehab), όπως η Amy Winehouse όχι μόνο μπήκε στην αποτοξίνωση, αλλά πήρε μαζί της κι ένα μπουκάλι βότκα. Η 27χρονη τραγουδίστρια όταν έκανε την δυναμική εμφάνισή της στη μουσική βιομηχανία πριν από επτά χρόνια αποτελούσε μουσικό φαινόμενο, ενώ ο δεύτερος δίσκος της «Back to Black» της χάρισε 5 Grammys. 

Οι τάσεις τις μόδας που μισούν οι άντρες

Είμαστε πάντα έτοιμες να «αγκαλιάσουμε» και να υιοθετήσουμε τις νέες τάσεις της μόδας, αμέσως μόλις τα μοντέλα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών και οίκων μόδας. Τι να κάνουμε... Έτσι είναι η γυναικεία φύση!

Summer Diet 2! Η δίαιτα που σε προετοιμάζει για την παραλία...

Καλοκαιράκι, ήλιος, δροσεροί χυμοί και παραλία! Έχεις ήδη ξεκινήσει την Summer Diet και είσαι σχεδόν έτοιμη για την πιο εντυπωσιακή έξοδο στην παραλία.
Η Κλινική Διαιτολόγος Γεωργία Καπώλη ετοίμασε άλλες δύο εβδομάδες για να χάσεις μερικά ακόμη κιλά και να προετοιμάσεις το δέρμα σου για το καλύτερο μαύρισμα που έκανες ποτέ.

Οι κοσμικοί γάμοι του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αρκετοί είναι εκείνοι που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Πώς να ψωνίζουμε τρόφιμα για το σπίτι

Πώς μπορούμε να ξεχωρίζουμε το πιο φρέσκο ψάρι; Πώς πρέπει να διαλέγουμε ντομάτες και κρεμμύδια; Ποιο κρέας να προτιμάμε για το κάθε φαγητό; Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες του χώρου, διατροφολόγους και… τις μαμάδες μας και συνδυάζουμε νου και γνώση για να «φορτώνουμε» το ψυγείο μας πάντα με τα καλύτερα.

Βάλε τέλος στην τριχόπτωση!

H beauty expert της Sunsilk απαντάει σε σοβαρά ερωτήματα για τα μαλλιά, όπως το ζήτημα της τριχόπτωσης, που αφορούν όλες τις γυναίκες.
Μία ακόμα beauty expert που ανήκει στη μαγική ομάδα της Sunsilk μας δίνει τα φώτα της και μας αποκαλύπτει επτασφράγιστα μυστικά για υγιή όμορφα μαλλιά και δίνει συμβουλές για το καυτό θέμα της τριχόπτωσης.



Γιατί φόρεσε μαντίλα η Θεοφανία Παπαθωμά;

Την γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια μέσα από την σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Άγγιγμα ψυχής» νεαρή τότε προσπαθούσε να «κολάσει» τον Σταύρο Ζαλμά που υποδυόταν ένα ιερέα.

Οι τοπ 10 συνήθειες που σκοτώνουν τον έρωτα

Στην αρχή της σχέσης όλα τα βλέπουμε ρόδινα ενώ ακόμα και κάποια καραμπινάτα ψεγάδια κάνουμε πως δεν υπάρχουν.Ωστόσο σύμφωνα με νέα έρευνα που έγινε για λογαριασμό της εταιρείας Warner Brothers (με αφορμή την προώθηση της ταινίας "Hall Pass") η περίοδος χάριτος σταματά στα 3 χρόνια.

Δερμάτινα σαλόνια: ναι ή όχι;

Είναι cool και επανέρχονται δυναμικά στη διακόσμηση σαλονιού. Τα δερμάτινα σαλόνια έκαναν θραύση τη δεκαετία του 80, πήραν δεύτερο ρόλο από το 90 και μετά ενώ τα 4-5 τελευταία χρόνια κυριαρχούν ξανά στα trends διακόσμησης. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί.

H Nivea τα "βάζει" με την κυτταρίτιδα!

Κανόνας Νο1 για άψογες καλοκαιρινές εμφανίσεις είναι η εξαφάνιση της κυτταρίτιδας! Η NIVEA προκαλεί την κυτταρίτιδα και την εξαφανίζει μέσα σε 10 μόλις ημέρες με το επαναστατικό Good Bye Cellulite 10 Day Serum. 

Η Rihanna πάλι στην αγκαλιά του Chris Brown;

Η Rihanna δεν έμαθε το μάθημά της και φαίνεται πως γυρνάει στον άγριο πρώην της.
Οι φήμες λένε πως η Rihanna και ο φίλος της Chris Brown είναι ξανά μαζί!


The blue boat

ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ, Η NIVEA ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ NIVEA BLUE BOAT

Στοματικός έρωτας

Τεχνικές για στοματικό  Sex με διάρκεια

Όταν η γυναίκα «υποκλίνεται» στον άντρα για να δείξει την εκτίμηση της, ο άντρας πρέπει να κάνει κάτι για να μεγαλώσει η διάρκεια και η ευχαρίστηση. Και παρόλο που μπορεί να μην θέλεις να την πνίξεις στα υγρά, θέλεις να κάνεις την εμπειρία να κρατήσει κάτι περισσότερο από λίγα λεπτά.

Γιατί να υποκρίνεσαι τον οργασμό;

Έχεις μόνιμα το άγχος του οργασμού και αν θα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο κορύφωσης με τον κάθε σύντροφο σου; Μην ξεχνάς ότι ο γυναικείος οργασμός είναι διαχρονικά το αγαπημένο θέμα συζήτησης έρευνας και μελέτης των θεραπευτών ανά τον κόσμο άρα είναι πολύ φυσιολογικό να απασχολεί και εσένα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...