Παραμυθένια νυφικά για κάθε στιλ

Tι κι αν όλοι οι σχεδιαστές ανά τον κόσμο παρουσίασαν εδώ και αρκετό καιρό τις φετινές νυφικές κολεξιόν τους.. η Kate Middleton κατάφερε μέσα σε μία μέρα να ανατρέψει τα πάντα. Εκεί που η μόδα για το 2011 πρόσταζε χρώματα όπως το σαμπανιζέ, το κοραλλί και το κερασί, τώρα πλέον το χρώμα που θα επικρατήσει στην πλειοψηφία των γάμων είναι το ιβουάρ.


Εμείς, ωστόσο, δεν θα κάνουμε διακρίσεις και θα παρουσιάσουμε τόσο τα στυλ που πρότειναν φέτος μεγάλοι οίκοι μόδας όσο και ορισμένα νυφικά εμπνευσμένα από τον πριγκιπικό γάμο.

Το κλασικό νυφικό
(νυφικά του οίκου Optassia)Σχεδόν όλες οι νύφες φαντάζονται την ημέρα του γάμου τους φορώντας ένα κλασικό μπομπέ νυφικό, με φουρό και ουρά. Αν και φέτος δεν αποτελεί ακριβώς το hit, ωστόσο πρόκειται για έναν από τους δημοφιλέστερους τύπους νυφικού.

Το λιτό νυφικό
(νυφικά του οίκου Optassia)Όλο και περισσότερες νύφες τα τελευταία χρόνια, στρέφονται προς τα λιτά νυφικά που αποδίδουν πιο αριστοκρατική και αιθέρια αίσθηση. Το στιλ αυτό ταιριάζει περισσότερο στις ψιλόλιγνες σιλουέτες.

Το μοντέρνο νυφικό
(νυφικά του οίκου Optassia)Απευθύνεται κυρίως σε νεαρές νύφες που θέλουν να φορέσουν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Προσέξτε, σε αυτήν την περίπτωση, να μην το παρακάνετε με αξεσουάρ και έντονους φιόγκους.

Το «χολιγουντιανό» νυφικό
(νυφικά του οίκου Optassia)Το «χολιγουντιανό» νυφικό συνήθως είναι υπερπαραγωγή. Βγάζει από μόνο του ασύγκριτη «γκλαμουριά» και συνδυασμένο με έναν ωραίο, αυστηρό κότσο θα σας κάνει να νοιώσετε σαν πρωταγωνίστρια σε ταινία υψηλού budget (ελπίζουμε όχι στο ‘Η νύφη το’σκασε’).

To -τύπου- vintage νυφικό
(νυφικά του οίκου Optassia)Είτε σας το έχει χαρίσει η προγιαγιά σας είτε το αγοράσετε σε αυτό το στιλ, το νυφικό αυτό έχει δική του «προσωπικότητα» και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Θα το βρείτε σε πιο σκούρες αποχρώσεις του λευκού -σα ξεθωριασμένο μπεζ- κεντημένο με μεράκι και, στην περίπτωση του δανεικού, αναμνήσεις.

Το πριγκιπικό νυφικό
(νυφικά του οίκου Optassia)Δημοφιλής επιλογή είναι το πριγκιπικό νυφικό. Αρκεί να το κοιτάξετε για να νοιώσετε σαν πριγκίπισσα, πόσο μάλλον να το φορέσετε. Με το σκεπτικό ότι μία φορά παντρεύεται κανείς, κάντε το όσο πιο ειδυλλιακά γίνεται.

Το επώνυμο νυφικό
(το πρώτο νυφικό είναι του σχεδιαστή Badgley Mischka και τα δύο επόμενα της Elie Saab για τον οίκο Pronovias)Τα σχέδιά τους δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από τα υπόλοιπα νυφικά, απλά είναι φτιαγμένα από καλύτερα υφάσματα και κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Οι Badgley Mischka και ο Elie Saab θεωρούνται αυθεντίες στον χώρο των επώνυμων νυφικών.

Το… παραθαλάσσιο νυφικό
(νυφικά του οίκου Constantino)Το μίνι νυφικό έχει χάσει αρκετή από την αίγλη του, μιας και οι περισσότερες νύφες φέτος θα προτιμήσουν να μοιάζουν με πριγκίπισσες παρά με σέξι, μοντέρνες σταχτοπούτες. Αυτό φυσικά δεν απαγορεύει σε όσες από εσάς σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε έναν καλοκαιρινό γάμο δίπλα στο κύμα να επιλέξετε μίνι –αντίθετα, θα λέγαμε ότι στην προκειμένη περίπτωση σχεδόν επιβάλλεται.

Tα νυφικά του 2011, λοιπόν, χαρακτηρίζονται από απλότητα, ενώ η δαντέλα κάνει δυναμικά την εμφάνισή της –ειδικά με αφορμή τον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο. Έτσι θα την δούμε να «παίζει» πάρα πολύ από δω και στο εξής, ακόμα και το 2012. Τα πολλά βολάν δεν είναι πλέον τόσο στη μόδα, θυμίζοντας νυφικά παλαιότερων εποχών. Προτιμήστε κομψότερες γραμμές και ξαναβάλτε το πέπλο στη λίστα με τα must. Το βέλο μπορεί να προτιμούνταν μέχρι προσφάτως από σταρς του Hollywood, αλλά πλέον μπαίνει και στη δική μας ζωή για να μας καλύψει με μυστήριο την ημέρα του γάμου μας.

Διευθύνσεις καταστημάτων:Oίκοs Νυφικών Optassia – τηλ 2107259310 / 2104122688
Πλατεία Κολωνακίου & Λεβέντη 5, Αθήνα
Καραολή & Δημητρίου 15, Πειραιάς

Oίκος Νυφικών Costantino – τηλ. 2103239247
Ερμού 13 & Σκόπα 2, Αθήνα

Πληροφορίες για τα νυφικά Βadgley Mischka και Elie Saab μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες Βadgleymischka.com και Pronovias.us.


http://www.in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...