Πορσελάνες ΙΟΝΙΑ: Υποδέχεται τη Νέα Σειρά “ILLUSIONS”

H IΩΝΙΑ καινοτομεί με τη νέα πρωτοποριακή σειρά “ILLUSIONS”!

Μια … ανατρεπτική σειρά από χρηστικά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, ώστε παραμορφωμένες ή μισές εικόνες να φαίνονται σωστά μέσα από αντικατοπτρισμούς στην επιφάνειά τους.

Πάνω στην κούπα σου “ξαφνικά” εμφανίζεται ένα γυναικείο πρόσωπο, το φλιτζάνι σου, σε υποδέχεται με ένα χαμόγελο και τα πιάτα μετατρέπονται σε… επιτραπέζια παιχνίδια!

Σχεδιασμένα να σε εκπλήξουν, να προσφέρουν στιγμές χαράς και να δημιουργήσουν παιχνιδιάρικη διάθεση, σου δείχνουν πως “ακόμα κι αν ζούμε σε χώρους με σαφή όρια, τα υπερβαίνουμε για να τονίσουμε και να καταργήσουμε οπτικά τα όρια αυτά”, όπως είπε και ο Νίκος Κουρνιάτης δημιουργός της σειράς - Aρχιτέκτονας Installation Designer, εξειδικευμένος σε οπτικές τεχνικές και αναμορφώσεις.

Mε τη νέα σειρά “ ILLUSIONS” από την ΙΩΝΙΑ… θα δεις τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι είναι!


Το παιχνίδι της παρέας! Το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζεται με...πιάτα και 2 ή περισσότερους παίχτες!

Τι χρειάζεστε;
1 δίσκος inox & 3 βαθιά πιάτα με διαφορετικά χρώματα...Στο κάτω τους μέρος έχουν εντολές. Οι εντολές αυτές μπορούν να διαβαστούν όταν αντικατοπτρίστουν στον δίσκο.

Στο κόκκινο χρώμα κρύβονται (εντολές του πάθους), στο μπλε (εντολές του πειράγματος) και στο κίτρινο (εντολές του θάρρους)...

Οδηγίες χρήσης: Τοποθετήστε στο κέντρο του τραπεζιού τον δίσκο. Επιλέξετε το πιάτο «πιόνι» που επιθυμείτε και τοποθετήστε το μέσα στον δίσκο.
Με τη φορά των δεικτών του ρολογιού αρχίζουν οι παίκτες να γυρίζουν τον δίσκο και εκτελούν την εντολή που αντανακλάται επάνω του!


Οι δύο όψεις! Τι νιώθεις και τι δείχνεις...Πώς είσαι και πώς φαίνεσαι.. Ένα παιχνίδι...σκέψεων και συναισθημάτων για κάθε σου διάθεση.

Η σειρά αποτελείται από σετ cappuccino με γυναικεία και αντρικά πρόσωπα με εκφράσεις αντίστοιχα. Υπάρχουν διαφορετικές εκφράσεις από κάθε μεριά του πιάτου οι οποίες αντικατοπτρίζονται στην ειδικά επεξεργασμένη με πλατίνα επιφάνεια του φλιτζανιού.



Χαμογέλα είναι μεταδοτικό!

Ένα χαμόγελο για κάθε σου διάθεση. Τρεις μοναδικές εκφράσεις.

Ειδικά παραμορφωμένα σχέδια σε μπλε, κόκκινο και κίτρινο χρώμα αντικατοπτρίζονται στην γυαλιστερή επιφάνεια του φλιτζανιού σαν ματάκια. Με την προσθήκη του κουταλιού στο πιατάκι εμφανίζεται μέσω της παραμόρφωσης στην επιφάνεια του φλιτζανιού ένα χαμογελαστό πρόσωπο.






Η σειρά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα ΙΩΝΙΑ.


http://www.ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...